Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar dr dedi gebe kalirsan takip yapariz illa kirdirmana gerek yok kirdirsanda dusecek yerde degil dedi dsanirim kirdirmiycam adetimi bi olaydim onume bakardim

geçmiş olsun canım bundan sonra sende önine bakarsın bebeğin gelir inşallah

Oglanin kahvaltisini verdim
Kendim kahvaltı yaptım ama alış izin vermedi yiyim o yüzden hala açım. Birazdan bişeyler atıştırmalık yaparım..
Oglani uyuttum
ÇamaşırlarI katladim
Mutfağı topladim

Yüzeysel yaptım heryer toplu
Simdilik bu bana yeter
Alış uyaninca dolapları duzenlerim belki

Bafsss cnm onune bak birak Rabbim yardim edecek bir adet olaydin iyiydi

Sara cnm seni cok iyi anliyorum sen daha bir hafta kendine gelemezsin kafada konusur konusur durursun oku diyorum okuu

Deros ellerine sagljk bende kosturuyom valla

Tost yapiyom
Uzun uzun kahvaltı hazirlayamiycam hiç halim kalmadı.. Gecede sabaha karşı uyku tutmadı.. artık rahat uyuyamiyorun

eğer bi Ayşe ninem olaydı gözü kapıdaki yazıyı görmezdi heralde.bakalım Ayşe ninem okula gidebilmişmi, okuma yazması varmı, hey gidi garip Ayşe ninem o zamanın şartlarıyla karda kışta ayağına lastik ayakkabıyı bulduğuna şükrederdi.
neyse ki Bi aşye ninem yok
eee Ayşe nine yoksa turkçeyede gerek yok

.ayy tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah gözünüz aydın.
kutlama v
eğer bi Ayşe ninem olaydı gözü kapıdaki yazıyı görmezdi heralde.bakalım Ayşe ninem okula gidebilmişmi, okuma yazması varmı, hey gidi garip Ayşe ninem o zamanın şartlarıyla karda kışta ayağına lastik ayakkabıyı bulduğuna şükrederdi.

kutlama varmı​
Bikese görelimde cnm allahın izniyle oda olur​

eğer bi Ayşe ninem olaydı gözü kapıdaki yazıyı görmezdi heralde.bakalım Ayşe ninem okula gidebilmişmi, okuma yazması varmı, hey gidi garip Ayşe ninem o zamanın şartlarıyla karda kışta ayağına lastik ayakkabıyı bulduğuna şükrederdi.​

kutlama v

kutlama varmı​
Bikese görelimde cnm allahın izniyle oda olur​
İnşallah allahın izniyle

Tost yapiyom
Uzun uzun kahvaltı hazirlayamiycam hiç halim kalmadı.. Gecede sabaha karşı uyku tutmadı.. artık rahat uyuyamiyorun
Allah yardımcın olsun cnm
gebeliğin son ayı tek başına bile çok zor
bide senin oğlişin var
geceleri uyuyamazsın gündüzde Alişle uğraşırsın.
Ama Allah bunaltmaz eminim ferahlık verir

Arkadaşlar bişi sorcam gebelik sırasında havuç suyu içmek iyi gelirmi

kutlama varmı​

Bi keseyi görelimde cnm allahın izniyle oda olur inşallah

Zarari yok cnm ama havuctaki A vitamini yagda cozuluyor bir tatli kasigi yag koyup ic cnm​

Ayyy bogazim yaniyor yaaa grip oluyorum sanirimdun eve geldim terli terli kosturdum dus al derken usuttum sanirim kombiyi actik ama ev isinana kadar usudum

Zarari yok cnm ama havuctaki A vitamini yagda cozuluyor bir tatli kasigi yag koyup ic cnm​
Zeytin yagı olurmu ya bide benim gaz problemim çok progesteron igne ve fitil yaparmış herhalde gazı gidermek için ne yapmlıyım

Hormonlarima yeni bakildi sorun yoktu rahim filmi yeni cekildi yapisiklik vs sorun yoktu ilk adetimide gordum kurtajdan sonra ikinci niye gelmiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…