Ayyyy bas agrisindan oluyooomm
Sara kendi bebeklerinide seversin insallah cnm
kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz bi akıl verin bana et suyuna corba yaptim pirasam vardi zaten bide manti pisiriyom hastane butun gunumu yedi bizde anca bunlari yicez artik
Allah başka şey vermesin kuzum ya napcanEve geldim nihayet hastaneden nefret ediyorum
geçmiş olsunAyyy bogazim yaniyor yaaa grip oluyorum sanirimdun eve geldim terli terli kosturdum dus al derken usuttum sanirim kombiyi actik ama ev isinana kadar usudum
mis kokmazmı cnm yakızlar öğleden sonra izin aldım işyerimden bebek görmeye gittim çok tatlıydı annesi getirdi kucağıma verdi mis kokuyodu kız bebek maşallah çok tatlı canım menim yaaaaa eşimin bir akrabasının torunu çok iyi insanlar nasıl iyi geldi bana anlatamam bunlar hiç kaynanagile benzememiş çok hatırşinas çok mütevazı iyi insanlar bebek kokusu insana nasılda iyi geliyo
bende çorba sıkıntısı yaşıyodm , tereyağlı sarımsaklı un çorbası yaptım , yanına bulgur pilavı, patates yemeğikızlar akşama ne yemek yapıyosunuz bi akıl verin bana
salçasız bulgur pilavı damı var kuşum.Ben tost yiycem
Şaka tabiki dünden kemikli et pattisli karışık yemeğim ve Salçalı bulgur pilavı var biz onları yeriz
ben yüzme bilmiyorum yaaaaaaKuzum saunaya falan gitsene hem rahatlarsin hemde çabucak gelir kirmizilarin.
Ben ne zaman kırmizilar gecikse havuza giderdim peşinden saunaya girer iliklerime kadar yumsardim hemen o gece geciken kirmizilar gelirdi... Psikolojinede iyi gelir..
bende annemden dolma getirmiştim[
Cnm hasta oldum bile pofffff
Cnm annemden dolma getirmistim yaninada corba yaptim
Deros parol veya minoset iciyon
Beni anca hamam paklar zati dogru diyon ama kaplicaya gidince 5 dk dan fazla duramiyom ben bayilayaziyorum sicak sıkıntı bana banyoda kendi capimda gevsiyim en iyisiBafs
Kuzum saunaya falan gitsene hem rahatlarsin hemde çabucak gelir kirmizilarin.
Ben ne zaman kırmizilar geciksıkıntı uza giderdim peşinden saunaya girer iliklerime kadar yumsardim hemen o gece geciken kirmizilar gelirdi... Psikolojinede iyi gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?