Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Vidi vidi sizin beyninizide yedimoldamda herkes kurtulsa simdi baktimda ben gibi hsgden sonra gecikme yasayanlar olmus insallah benimkide biranonce gelir

Arkadaşlar bişi sorcam gebelik sırasında havuç suyu içmek iyi gelirmi

Zarari yok cnm ama havuctaki A vitamini yagda cozuluyor bir tatli kasigi yag koyup ic cnm​
Zeytin yagı olurmu ya bide benim gaz problemim çok progesteron igne ve fitil yaparmış herhalde gazı gidermek için ne yapmlıyım​
Olur cnm zeytinyagi
Rezene cayi ic gunde bir fincan cnm

Vidi vidi sizin beyninizide yedimoldamda herkes kurtulsa simdi baktimda ben gibi hsgden sonra gecikme yasayanlar olmus insallah benimkide biranonce gelir​
Heeee olsanda rahat etsek

kızlar öğleden sonra izin aldım işyerimden bebek görmeye gittim çok tatlıydı annesi getirdi kucağıma verdi mis kokuyodu kız bebek maşallah çok tatlı canım menim yaaaaa eşimin bir akrabasının torunu çok iyi insanlar nasıl iyi geldi bana anlatamam bunlar hiç kaynanagile benzememiş çok hatırşinas çok mütevazı iyi insanlar bebek kokusu insana nasılda iyi geliyo

Ben tost yiycem

Şaka tabiki dünden kemikli et pattisli karışık yemeğim ve Salçalı bulgur pilavı var biz onları yeriz

Sevos benimde başım catliyodu az önce ağrı kesici aldım daha iyiyim. Sende ilaç al.
Emziriyosun ya hangi ağrı kesiciyi kullanıyorsun

Bafs
Kuzum saunaya falan gitsene hem rahatlarsin hemde çabucak gelir kirmizilarin.

Ben ne zaman kırmizilar gecikse havuza giderdim peşinden saunaya girer iliklerime kadar yumsardim hemen o gece geciken kirmizilar gelirdi... Psikolojinede iyi gelir..

geçmiş olsun canım dikkat ette hasta olmayasın

kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz bi akıl verin bana
Sevos benimde başım catliyodu az önce ağrı kesici aldım daha iyiyim. Sende ilaç al.
Emziriyosun ya hangi ağrı kesiciyi kullanıyorsun
Cnm hasta oldum bile pofffff

Cnm annemden dolma getirmistim yaninada corba yaptim

Deros parol veya minoset iciyon

Ayyy bogazim yaniyor yaaa grip oluyorum sanirimdun eve geldim terli terli kosturdum dus al derken usuttum sanirim kombiyi actik ama ev isinana kadar usudum
geçmiş olsun
hafif atlatırsın inşallah aferin veya teraflu iç bence gecikmeden.
emzürürkene içiliyo

mis kokmazmı cnm ya
sen bol bol kokla başkasının bebekini
inşallah tez zamanda
kendi bebekin olunca uykusuzluktan telaşlardan kokusunu anlamıycan bile

kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz bi akıl verin bana
bende çorba sıkıntısı yaşıyodm , tereyağlı sarımsaklı un çorbası yaptım , yanına bulgur pilavı, patates yemeği

Ben tost yiycem

Şaka tabiki dünden kemikli et pattisli karışık yemeğim ve Salçalı bulgur pilavı var biz onları yeriz
salçasız bulgur pilavı damı var kuşum.

ben yüzme bilmiyorum yaaaaaa
[
Cnm hasta oldum bile pofffff

Cnm annemden dolma getirmistim yaninada corba yaptim

Deros parol veya minoset iciyon
bende annemden dolma getirmiştim

Beni anca hamam paklar zati dogru diyon ama kaplicaya gidince 5 dk dan fazla duramiyom ben bayilayaziyorum sicak sıkıntı bana banyoda kendi capimda gevsiyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…