Balli limonlu ihlamur iciyorum
geçmiş olsun canım
kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz bi akılverin bana
Slm arkadaşlar iyi akşamlar sonuç pozitif çok sükür.... dualarız eksik etmeyin rabbim evlat isteyen herkeze hayırlısla sağlıklı evlatlar nasip etsin
gözünaydın canım ALLAH tamamına erdirsin.....
başak
ayşe nine
çok hayranı varmış beyaz gelincikte bayılırdım sizin oralarda çekmşlerdi diziyi
sağol canım bende bilmiyorum kardeşimde ve ablamda karaciğer yağlanması çıktı
bendedemi var acaba diye düşünmeden edemiyorum
valla sorma tam alışıyom ayarlar değişiyo
bende eşim işten gelsin diye bekliyıom
ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin
ALLAH korusun nazocum ,soğuktan olmuştur belki...
evet beyaz gelincik bizim burda çekiliyordu ama adananın bayağı dışındaydı...
nazocum başakım deroşum beydoşum sevoşum merak etmişsiniz ayrıntıları yazacam birazdan kayganaya gitme sebebimi ve karşılaştığım durumu
nazocum mehmet günsuru bende severim bilet fiyatları buradada pahalı canım arada sırada gidiyoruz hatta ayda yılda bir desem yeridir
başakcım erkek dediğin evin işine karışmaz hiç hoşlanmam bende eşimde karışmazancak ben yardım istersem yardım eder o kadar ayrıca kapı süsün güzel ellerine sağlık ama kızlar haklı çiçekleri fazla olmuş
bafs üzülme kuzum kırmızlarda stresten etkileniyo koyver gitsin bak nasıl geliyo
beydoşum sen bugün neler yaptın
deroşum canım benim sen nasılsın
sevoşumda yol yorgunudur şimdi bide anneden ayrılmak insana her zaman koyar
toğin yeni müdavimi gonca da sanırım hamile gözü aydın olsun Allah tamamına erdirsin
bende kaynoş ve iki börülceyle kaynımgile gittim..pek güzel bir gündübüyük börülce aaa beydağlı yeni makinayla dolap almış benimde hemen almam lazım dedi .nerdeyse donumuz bile aynı olacak..
kızlar biliyosunuz bir ayı aşkın bir süredir gitmiyodum kayganagile çünkü ben istanbuldan geldiğimden beri arayıp sormadılar sadece yedi kat yabancı günü negatifi aldığım gün geçmiş olsun ne diyeceğimizi bilemiyoruz dediler bu benim zoruma gitmişti neyse eşimin hatırı için bugün gideyim dedim büyüklük bende kalsın dedim hay demez olaydım gitmez olaydım gittik eşimle içeri girdik kaynanamın elini öptüm hoşgeldin demedi sadece eşime hoşgeldin dedi görümcekler yarım ağız hoşgeldin dediler dahada konuşmadılar nasılsın ne yapıyorsun hiç bişey demediler eşimle ve birbirleriyle sohbet ettiler sonra eşim gitti dışarıya arkadaşlarına ben orda kaldım ben konuşmasam konuşmadılar bide kaynanam arada başka akrabalarının gelinlerini övdü durdu benim yaptıklarım gözlerine dizlerine dursun inşallah en çok zoruma gidende yine başkalarını örnek vererek bazıları çocuk istemezmiş çocuk ellerine ayaklarına dolanırmış çocuk doğurmayan kadına kadınmı denir dedi sinirden kudurdum ama tuhaf olan bişey varki cevaplarını veremedim ağzıma kadar geldi geldi geri gitti cümleler korkaklık değil ama ben bişey diyeyimde kavga etsek diye bekliyolardı o fırsatı vermeyeyim dedim ama iyi etmedim akşam eşim geldi yemek yedik bulaşıkları makineye dizmelerine yardım ettim sonra kalktık geldik eşimle konuştuk onlar cahilse ben ne yapayım dedi yanlış yapmışlar haksızlar dedi sen bana bak hiç kimseyi kaale alma dedi kim ne derse desin boşver takma kafana sen benim herşeyimsin benim için önemli olan sensin dedi ama benim sinirden başım ağrıyo cevaplarını verememenin kızgınlığını yaşıyorum ama onları Allaha havale ediyorum Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları
ne kadar ayıp etmişler yaaa bu insanlar niye böyleler geline eziyet etmek hoşlarına gidiyor..benimde böyle zamanlarda dilim tutulurdu sanki sonra çok hayıflanır kendime dert ederim niye cevap vermedim diye..artık eskisi kadar susmuyorum olan bana oluyor,hemde kendime saygımı yitiriyorum..ama seni çok iyi anlıyorum canım benim..çocuk konusundada ALLAH tan korkusu olan ,gerçekten inanan insanlar bile bile bu tür konuşmaları yapmazlar bence ama densiz çok maalesef..benimde dün canım çok sıkıldı çocuk sorularından korunmayı bıraktığımıda söyledim artık sinirimden,ama keşke söylemeseydim..
iyi yapmışsın canım hayırlı olsun,bende kışın polarları çarşaf niyetine kullanıyorum sıcacık tutuyor...Beydos abidinpasaya gittim oglanin yataginin icine polar aldim usumesin diye ben cok severim yumusak yumusak bizede aldim
Annemin market alisverisi vardi onu hallettim pazara gittim
yaa ewet sinir oldum ne biçim olmuş bu yaaa...Beydosalintilarindan bise anlamadim
Kk bu istebegenmiyordunuzya hepinizin alintisina micmis
Nerelerdeydin giz
NAZOO bizim burdada 11 liraydı sinema biletleri bencede biraz daha indirmeliler..netten baktımda heryerde aynı değilmiş fiyatlar ama gerçekten çok fazla
bizde ilk kez gidecektik eşimle sinemaya
daha önce bursada gidelim dedik saatleri uymadı yeğenime baktığım için
buseferde ev sahibi gelecek diye vazgeçmiştik ama bizi zorlayacakmış zaten neyapalım nasip değilmiş
aferim enişteye sanada geçmiş olsun canımHerif cay yapti
Elma kabugu ayva
Tarcin karanfil limon
Zencefil 7 turlu baharat
Ve balla tatlandirdik geberiyom
Burnumun ici ve bogazim yaniyor
iyi yoksa yokk sen yaz gavurcanıııeğer bi Ayşe ninem olaydı gözü kapıdaki yazıyı görmezdi heralde.bakalım Ayşe ninem okula gidebilmişmi, okuma yazması varmı, hey gidi garip Ayşe ninem o zamanın şartlarıyla karda kışta ayağına lastik ayakkabıyı bulduğuna şükrederdi.
neyse ki Bi aşye ninem yok
eee Ayşe nine yoksa turkçeyede gerek yok
.ayy tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah gözünüz aydın.
kutlama varmı
bu alıntılarda garip olmuş kimin kime cevap yazdığı belli değil
ben tavuk sote yaptım (salçasız) pilavımda vardı turşu çıkardım yedim
çoklu alıntı yapınca pembe sütündan çıkamıyosun saracım ben yapamadım,ama tekli alıntıda sıkıntı olmuyor...sana cevap yazdım okuyabildinmi..kızlar alıntı yaparken alıntının hemen altından yazmayın yani pembe sütunun içinden yazmayın bir iki çıt aşağısından yazın o zaman normal oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?