Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kız sevoş Miraç durdu mu anangilde, mızmızlık ettimi
emziriyon diye tosun gibi bakmışlardır sana

sağolun kızlar bende bulgur pilavında karar kıldım et sote salata da yapacam yoğurttaçıkarırım oldu bitti

başakcım salçasız bulgur pilavı olur canım patatesli yeşil mercimekli taze fasulyeli bulgur pilavına salça koymam ben bide sebzeli yapıyosamda salça koymam onun yerine domates koyarım

Basakcim
Tabi kine Salçasiz bulgur pilavı oluyor..
Çoğunluklada insanlar onu pisirir..
Ben bulgur pilavına sarımsak ekliyorum bi diş harika oluyor...
Benim aslında pilavlarla aram fazla yoktur.
Pilavı yemek istersem yanına yoğurtla seviyorum başka yemeğe ihtiyaç duymuyorum. Ama pilav dan çok makarna daha hoşuma gidiyor. Ama o da beni çok şisiriyor...

Beydos
Bu tarz benimde Ayşegül elenmiş
gizem değilmiş

Ayşegül çok göze batıyordu artık

Arkadaşlar bişi sorcam gebelik sırasında havuç suyu içmek iyi gelirmi

Zarari yok cnm ama havuctaki A vitamini yagda cozuluyor bir tatli kasigi yag koyup ic cnm​
Zeytin yagı olurmu ya bide benim gaz problemim çok progesteron igne ve fitil yaparmış herhalde gazı gidermek için ne yapmlıyım​
Olur cnm zeytinyagi
Rezene cayi ic gunde bir fincan cnm​
Niye rezene cayı faydası nedir

Kız sevoş Miraç durdu mu anangilyerindeydi maasalık ettimi
emziriyobaktilar:11osun gibi bakmışlardır sana​
Heeee kucaktan kucaga keyfi cok yerindeydi maasallah heee eyi baktilar

Slm arkadaşlar iyi akşamlar sonuç pozitif çok sükür.... dualarız eksik etmeyin rabbim evlat isteyen herkeze hayırlısla sağlıklı evlatlar nasip etsin
gözünaydın canım ALLAH tamamına erdirsin.....

Gonca14

Cnm gaz icin ne icim diye sordun rezene cayi ic dedim neden rezene cayi diye siruyorsun hem gaz icin hemde gebeyken ve emzirirken iciliyir zararli degilde ondan umarim aciklayici olmustur

Beydos alintilarindan bise anlamadim

Kk bu iste begenmiyordunuzya hepinizin alintisina micmis

Nerelerdeydin giz

Beydos abidinpasaya gittim oglanin yataginin icine polar aldim usumesin diye ben cok severim yumusak yumusak bizede aldim
Annemin market alisverisi vardi onu hallettim pazara gittim
iyi yapmışsın canım hayırlı olsun,bende kışın polarları çarşaf niyetine kullanıyorum sıcacık tutuyor...
heee pazartesi pazarı,pazar gününden açılıyordu...

Beydos alintilarindan bise anlamadim

Kk bu iste begenmiyordunuzya hepinizin alintisina micmis

Nerelerdeydin giz
yaa ewet sinir oldum ne biçim olmuş bu yaaa...
genişletip oku bebişim cevaplar altta yazıyor düzeltemedim,yaa..ne zamandır kızkardeşime gitmemiştim sevoşum oraya gittim erkenden...
GONCA,SARAAA VE NAZOMMM kızlar mesacınıza cevap yazdım genişletip okuyun düzeltemedim...
cevap yazdım yani görmedim duymadım demeyin...

Herif cay yapti
Elma kabugu ayva
Tarcin karanfil limon
Zencefil 7 turlu baharat
Ve balla tatlandirdik geberiyom
Burnumun ici ve bogazim yaniyor

NAZOO bizim burdada 11 liraydı sinema biletleri bencede biraz daha indirmeliler..

kızlar alıntı yaparken alıntının hemen altından yazmayın yani pembe sütunun içinden yazmayın bir iki çıt aşağısından yazın o zaman normal oluyor

iyi yoksa yokk sen yaz gavurcanııı

bu alıntılarda garip olmuş kimin kime cevap yazdığı belli değil

ben tavuk sote yaptım (salçasız) pilavımda vardı turşu çıkardım yedim

ellerine sağlık canım benimde et sotem ve pilavım pişti salata yapmaktan vazcaydım turşu çıkaracam bide yoğurt salata yapmak zor değil ama başım çatlıyor kalbimde çarpıyo o yüzden uğraşmak istemiyom

kızlar alıntı yaparken alıntının hemen altından yazmayın yani pembe sütunun içinden yazmayın bir iki çıt aşağısından yazın o zaman normal oluyor
çoklu alıntı yapınca pembe sütündan çıkamıyosun saracım ben yapamadım,ama tekli alıntıda sıkıntı olmuyor...sana cevap yazdım okuyabildinmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…