Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ben bugun doğru düzgün bi iş yapamadım
içim rahat değil mesela
Hergün ev supurulcek

heeee

sağol canım ewet yılların birikimi yüznden olan yine anneme oldu..

dikkat et artık deroş kendini çok yorma...
kaç hafta kaldı doğuma ve sen doğum yapınca kim bakacak size
Canim 8 hafta kaldı sayılır zamanında gelir inşallah sağlıklı bi şekilde..
2 hafta sonra scan var bakalım ne diyecekler
bize bakacak kimse yok şuanda canim
ortadayik

Canim 8 hafta kaldı sayılır zamanında gelir inşallah sağlıklı bi şekilde..
2 hafta scan var bakalım ne diyecekler
bize bakacak kimse yok şuanda canim
ortadayik
çok bişey kalmamış hadi hayırlısı...
kızkardeşin gelir zaar yada eşin izin alabilirmiki..gerçi alsa bile yinede bir kadın lazım işte,zor walla..

çok bişey kalmamış hadi hayırlısı...
kızkardeşin gelir zaar yada eşin izin alabilirmiki..gerçi alsa bile yinede bir kadın lazım işte,zor walla..
Kızkardeşim şimdi bile rahatsız olunca gelmiyoki.. o zamanda gelmemek için bişeyler bulur.. Eşim izin alacak isden ama dikişli olacağım için bebekle ilgilenen biri olması lazım.
Gerçi sevinç dikişli dikisli kendi isini kendi yapmıştı.. demi sevinç

yine sütü taşırdım,kafam o kadar dalgınki gözümün önünde taştı..sevo hemde içinde kepçe vardı

Iyi biraz daha iyi olmasına sevindim.. alisir zamanla... ama alisilmiyo aslında ben alısamiyirum sevdiklerimin nankör olmasına.

ama bu başka bir durum ,nasıl dayanır hayret..
sevinçin annesi geldi yanlış hatırlamıyorsam,belki kaynoşun gelir..

QUOTE="beydagli, post: 38113986, member: 306680"]yine sütü taşırdım,kafam o kadar dalgınki gözümün önünde taştı..sevo hemde içinde kepçe vardı[/QUOTE]
Pazarda satılıyor camdan ufak bi parça sütün içine atiyon o tasirmiyor... hatta öbür odada olsan bile tak tak ses geliyo gidiyorsun bakıyorsun kaynamis altını kapatıyon tasmiyo yani... ben ondan kullanıyorum.onsuz hiç süt kaynatmadim

Iyi biraz daha iyi olmasına sevindim.. alisir zamanla... ama alisilmiyo aslında ben alısamiyirum sevdiklerimin nankör olmasına.
ewet alışılmıyo maalesef ,birde bizim ailede hiç böyle şeyler yaşanmaz hepimiz şok olduk..ne diyeyim inşaallah düzelir..
ama ben çok yoruldum bedende öte ruhum beynim yorgun..

o neymişki yeni duydum..bizim burda hiç görmedim..

ama bu başka bir durum ,nasıl dayanır hayret..
sevinçin annesi geldi yanlış hatırlamıyorsam,belki kaynoşun gelir..
Sewincin annesi babası rahatsız diye geri dönmüştü sanırım kaç gün kaldı Sewincin yanında çok uzun değil sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…