hee benimde o yüzden fıtıklarım hiç iyileşmediUykularim kaçar ayollllEvim mis gibi olmali
deroşş kime her yer angara başaka mıOğlumun yemeğini verdim
kendimde yedim tavuk göğsü vardı
Belim agriyiii
Alis yerinde durmadigi için işim zor..
Canim 8 hafta kaldı sayılır zamanında gelir inşallah sağlıklı bi şekilde..heeee
sağol canımewet yılların birikimi yüznden olan yine anneme oldu..
dikkat et artık deroş kendini çok yorma...
kaç hafta kaldı doğuma ve sen doğum yapınca kim bakacak size
Canim uzanıyom oğlan kaldırıyorderoşş kime her yer angara başaka mı
uzan dinlen biraz...
çok bişey kalmamış hadi hayırlısı...Canim 8 hafta kaldı sayılır zamanında gelir inşallah sağlıklı bi şekilde..
2 hafta scan var bakalım ne diyecekler
bize bakacak kimse yok şuanda canim
ortadayik
yaramaz alişşCanim uzanıyom oğlan kaldırıyor
hepimizin canı sıkkın,annem biraz daha iyi gibi ama çok üzülüyor kendine yıllarca onun için yaptıklarına,durup durup söylüyor gerçekten karşındaki insannankör ve vefasızsa bu insana çok koyuyor..Beydos
annen daha iyi mi bugün?
Kızkardeşim şimdi bile rahatsız olunca gelmiyoki.. o zamanda gelmemek için bişeyler bulur.. Eşim izin alacak isden ama dikişli olacağım için bebekle ilgilenen biri olması lazım.çok bişey kalmamış hadi hayırlısı...
kızkardeşin gelir zaar yada eşin izin alabilirmiki..gerçi alsa bile yinede bir kadın lazım işte,zor walla..
Oyleyaramaz alişş
Iyi biraz daha iyi olmasına sevindim.. alisir zamanla... ama alisilmiyo aslında ben alısamiyirum sevdiklerimin nankör olmasına.hepimizin canı sıkkın,annem biraz daha iyi gibi ama çok üzülüyor kendine yıllarca onun için yaptıklarına,durup durup söylüyor gerçekten karşındaki insannankör ve vefasızsa bu insana çok koyuyor..
ama bu başka bir durum ,nasıl dayanır hayret..Kızkardeşim şimdi bile rahatsız olunca gelmiyoki.. o zamanda gelmemek için bişeyler bulur.. Eşim izin alacak isden ama dikişli olacağım için bebekle ilgilenen biri olması lazım.
Gerçi sevinç dikişli dikisli kendi isini kendi yapmıştı.. demi sevinç
ewet alışılmıyo maalesef ,birde bizim ailede hiç böyle şeyler yaşanmaz hepimiz şok olduk..ne diyeyim inşaallah düzelir..Iyi biraz daha iyi olmasına sevindim.. alisir zamanla... ama alisilmiyo aslında ben alısamiyirum sevdiklerimin nankör olmasına.
o neymişki yeni duydum..bizim burda hiç görmedim..Pazarda satılıyor camdan ufak bi parça sütün içine atiyon o tasirmiyor... hatta öbür odada olsan bile tak tak ses geliyo gidiyorsun bakıyorsun kaynamis altını kapatıyon tasmiyo yani... ben ondan kullanıyorum.onsuz hiç süt kaynatmadim
Sewincin annesi babası rahatsız diye geri dönmüştü sanırım kaç gün kaldı Sewincin yanında çok uzun değil sanirsamama bu başka bir durum ,nasıl dayanır hayret..
sevinçin annesi geldi yanlış hatırlamıyorsam,belki kaynoşun gelir..
Fotosunu çekip koyarım biarao neymişki yeni duydum..bizim burda hiç görmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?