Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sewincin annesi babası rahatsız diye geri dönmüştü sanırım kaç gün kaldı Sewincin yanında çok uzun değil sanirsam
walla tam hatırlamıyorum ama en azından ilk günler yanındaydı,sonrada yengesimi gelmşti,neyse sevinç gelince yazar..

eltim aradı belki cuma günü börülceler ve kaynoşla sana geliriz dedi,eşyaları görmediler ya çatladılar illaki inceleyip aynısını alacaklar,bu sıkıntıda nasıl çekecem bilmem..gelip görüp rahatlasınlar..

senin yazdığın mesaja uygun bi resimdi

aynen hep aynı olunca alışıypsun
kız bimin yumuşatıcısı kalıcı oluyomuki
adiidir bence o

bende hep yumoş vernel kullanırdım arkadaş bimdekini kullanıyorum çok güzel dedi
kaç yıldır kullanıyorum memnunum genelde morunu kullanırım
ama arada beyazını yada pembesinide alırım
hatta üstkattaki komşum sordu ne güzel kokuyo sen çamaşır asınca bizim eve bile doluyor kokusu dedi
sonrada oda kullanmaya başladı aynısını ve kolay kolay kokusu gitmiyor mis gibim

biz yazdan yaprağımızı salamura basarız bütün kış yeriz ben yapraksız duramam

bende dondurucuya koyardım
ama 3 senedir görümcem kendine yaparken salamura banada yapıyor köyden geitiriyorum

gelinlere merhamet duygusu olmuyor demekki

Günaydın güzel insanlar
Melek arkadaşlarım
Siskolar

Canan Karatay demişki tereyağı yemedigimiz için mi kilo alıyoruz..

ben yemeyede başladım ama hala şişkoyum

İnsanın yardım edecek kimsesinin olması ne kadar kotuymus... emeğim geçen herkese yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum. Herkes kendini düşünüyorMuş.

işine yaradığın kadar iyisin insanların
ama senin işin düştümü senden kötüsü olmaz

oh ne güzel bende yapacam temizlik ama boynum tutuldu bu seferde
geçen karnım ağrıdı
köşe bucak temizlik yapamadım

oo ne güzel yaa
spor yapmak çok iyi geliyor insana
bende gidebilsem biyerlere.

evet insanın psikolojisine bile iyi geliyor hem bedenen hem ruhen rahatlatıyor insan

bugünkü hava tam gezmelikti ama 1 saatte yürüyüş yaptık geldik eve

Canim 8 hafta kaldı sayılır zamanında gelir inşallah sağlıklı bi şekilde..
2 hafta sonra scan var bakalım ne diyecekler
bize bakacak kimse yok şuanda canim
ortadayik

canım benim annen falan uzaktamı kaynananlar ne kadar sorumsuz olsalarda doğumdadamı gelmezler küçük çocuğun olmasa daha kolay olurdu ama birinin size bakması lazım inan çok üzüldüm senin için

ben senide annenide çok iyi anlıyorum

kıyamam yaaaa insan kardeşine gitmezmi heleki kızkardeşine ben az önce kızkardeşimle konuştum hasta olmuş üşütmüş aklım çıktı gurbette olduğuma lanet ettim ki çok hasta olsa yine işten izin alır giderim ne kadar uzakda olsa bi uçak mesafasinde bana ama abla gelme dedi ki ben bu gece sabaha kadar ararım yarın ne yapacağım belli olmaz kaldıki kardeşim doğum apcak ve ben gitmeyecem ben bunu anlamıyorum

yine sütü taşırdım,kafam o kadar dalgınki gözümün önünde taştı..sevo hemde içinde kepçe vardı

tatlım ocağın altını kıssaydın ne kadar kaynarsa kaynasın taşmıyor

demekki..
bende yumoşun konsantresini kullanıyorum,morunu kullandım şimdide mavisini kullanıyorum ..vernelide denemiştim,bingo soft da güzel..

ben dondurucudaki yaprağı sewemedim nazom salamurayı daha çok seviyorum..

bazı insanların kıskançlıklarını anlamıyorum anlayamacağımda hiç bi zaman

İşte bu 9-10 lira
Meraklılar yaaa

salomura güzel ama bilmiyordum daha önce yapmayı birkez kavonozlara denemiştim zor geldi
ama şimdi rahatım görümcem sağolsun yapıyor

yaşadığın için bizi anlarsın saracım bende annemi çok iyi anlıyorum çünkü bende yaşadım ama annemin durumu çok daha zor,aynı ewde kendi kızlarından iyi baktı anneme,ama ALLAH biliyor ya ne yapalım..

bazı insanların kıskançlıklarını anlamıyorum anlayamacağımda hiç bi zaman
bende hiç hemde hiç anlamıyorum ben onlar bişey aldımı yürekten sevinir hayırlı olsun derim...

Gelir ama bi yabancı gibi Yormaz kendini
Bizde hergün konuşuruz ama iş olunca aramaz ihtiyacım olunca da pek kendini yormayi sevmez.. hasta falan olursam iyileşene kadar aramaz

ALLAH sabırlık versin sanada hayırlısıyla atlat cuma gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…