walla tam hatırlamıyorum ama en azından ilk günler yanındaydı,sonrada yengesimi gelmşti,neyse sevinç gelince yazar..Sewincin annesi babası rahatsız diye geri dönmüştü sanırım kaç gün kaldı Sewincin yanında çok uzun değil sanirsam
tamam,iyi olur merak ettim..Fotosunu çekip koyarım biara
fırınım bozuldu yaa
gelini kullanmayı çok sewerler,gerçekten yazıklar olsun..demekki nasıl oldun demeyi ve bunun için aramayı biliyormuş aslında ama,amaç başka tabiii birde hasta olduğunu bile,bile çağırıyor yuh be yuhh
he biliyon mecburum ben anama gitmeye,bugün geç gittim iyikide geç gittim benim anam bu yaşta bile kaynana derdi çekiyor kendi derdi yetmez gibiçok sinirliyim ve canm acayip sıkkın
ne resmi eklicektin nazo
bende de yok
benmiiihadi deroş neyse ama benn
hep beydoş gelmez zati asıl gelmeyen başak karısı ben mecburum anama gitmeye
annemdeydim canım yaa..benim annem rahatsız biliyosunuz sol tarafı felçli kemik erimesi ileri düzeyde birde babannem bizimle yaşar yıllardır çok sewerim hep saygı gösteririz..bugün anama neler etmiş çıldırdım 75 yaşında hiç birşeye hali yok,ama kavgada aslan kesilmiş..sonrada halama gitmiş..annemde iyi değildi geç geldim..bende çıldırdım..
canım sıkkın olmazsa kahkahayla gülerdim ama hiç içimden gelmiyor..
doğru bu tür işleri yapabilmek için gerçekten öyle olmak gerkiyor..bana teklif gelmiştiyalvardı kadın yap diye asla yapamam dedim..
aynen hep aynı olunca alışıypsun
kız bimin yumuşatıcısı kalıcı oluyomuki
adiidir bence o
biz yazdan yaprağımızı salamura basarız bütün kış yeriz ben yapraksız duramam
amin aslında nenem çok merhametlidir ama bir tek anneme işlemiyor merhameti demek..
hemde ne zo bazen annemin sabrına şaşırıyorum nasıl bunca yıl katlanmış,belkide ondan bu hastalıklara kaldı..
neyse ben kalkıp işlerimi halledeyip gideyim..
Günaydın güzel insanlar
Melek arkadaşlarım
Siskolar
Canan Karatay demişki tereyağı yemedigimiz için mi kilo alıyoruz..
İnsanın yardım edecek kimsesinin olması ne kadar kotuymus... emeğim geçen herkese yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum. Herkes kendini düşünüyorMuş.
öğlene eve gittim
salçalı naneli arpa şehriye çorbası yaptım
yanına köfte kızarttım
onunda yanına bol yeşillikli salata yaptım
hepsinin yanına ayran yaptım ooooh mis
yedik içtik sofrayı kaldır bulaşıkları makineye diz işe gel yoruldum şimdide kendime çay söyledim çay içecem
akşam eve gidince kabak yemeği yapacam çorbam ve köftemde var yanınada yoğurt olduda bitti
yarından itibaren haftada üç gün aerobiğe başlıyorum yürüyüşe devam ooooh mis
akşam izleyeceğim bir film falan yok o yüzden bu akşam ütülerimi bitirecem yarında akşam eve gidince evi süpürür silerim
hafta sonu gezmeye gidecem belki sinemayada götürür eşim belli değil daha
oo ne güzel yaa
spor yapmak çok iyi geliyor insana
bende gidebilsem biyerlere.
Egenin odası yatak odası ve mutfağın halıları arasında değiş tokuş yaptım, bu değişiklik bile içimi açtı.havada çok güzel bugun fırsattan istifade Oğlanı çimdirdim.
şimdide sallıyorum Bi taraftan kuru pasta ve mandalina tıkınıyorum
Canim 8 hafta kaldı sayılır zamanında gelir inşallah sağlıklı bi şekilde..
2 hafta sonra scan var bakalım ne diyecekler
bize bakacak kimse yok şuanda canim
ortadayik
hepimizin canı sıkkın,annem biraz daha iyi gibi ama çok üzülüyor kendine yıllarca onun için yaptıklarına,durup durup söylüyor gerçekten karşındaki insannankör ve vefasızsa bu insana çok koyuyor..
Kızkardeşim şimdi bile rahatsız olunca gelmiyoki.. o zamanda gelmemek için bişeyler bulur.. Eşim izin alacak isden ama dikişli olacağım için bebekle ilgilenen biri olması lazım.
Gerçi sevinç dikişli dikisli kendi isini kendi yapmıştı.. demi sevinç
yine sütü taşırdım,kafam o kadar dalgınki gözümün önünde taştı..sevo hemde içinde kepçe vardı
demekki..senin yazdığın mesaja uygun bi resimdi
bende hep yumoş vernel kullanırdım arkadaş bimdekini kullanıyorum çok güzel dedi
kaç yıldır kullanıyorum memnunum genelde morunu kullanırım
ama arada beyazını yada pembesinide alırım
hatta üstkattaki komşum sordu ne güzel kokuyo sen çamaşır asınca bizim eve bile doluyor kokusu dedi
sonrada oda kullanmaya başladı aynısını ve kolay kolay kokusu gitmiyormis gibim
bende dondurucuya koyardım
ama 3 senedir görümcem kendine yaparken salamura banada yapıyor köyden geitiriyorum
gelinlere merhamet duygusu olmuyor demekki
bu ne deroş yüzük gibi duruyor anlamadım ortası boşmu bunun..
eltim aradı belki cuma günü börülceler ve kaynoşla sana geliriz dedi,eşyaları görmediler ya çatladılar illaki inceleyip aynısını alacaklar,bu sıkıntıda nasıl çekecem bilmem..gelip görüp rahatlasınlar..
Meraklılar yaaaeltim aradı belki cuma günü börülceler ve kaynoşla sana geliriz dedi,eşyaları görmediler ya çatladılar illaki inceleyip aynısını alacaklar,bu sıkıntıda nasıl çekecem bilmem..gelip görüp rahatlasınlar..
demekki..
bende yumoşun konsantresini kullanıyorum,morunu kullandım şimdide mavisini kullanıyorum ..vernelide denemiştim,bingo soft da güzel..
ben dondurucudaki yaprağı sewemedim nazom salamurayı daha çok seviyorum..
Yok ortasıda cambu ne deroş yüzük gibi duruyor anlamadım ortası boşmu bunun..
yaşadığın için bizi anlarsın saracım bende annemi çok iyi anlıyorum çünkü bende yaşadım ama annemin durumu çok daha zor,aynı ewde kendi kızlarından iyi baktı anneme,ama ALLAH biliyor ya ne yapalım..canım benim annen falan uzaktamı kaynananlar ne kadar sorumsuz olsalarda doğumdadamı gelmezler küçük çocuğun olmasa daha kolay olurdu ama birinin size bakması lazım inan çok üzüldüm senin için
ben senide annenide çok iyi anlıyorum
kıyamam yaaaa insan kardeşine gitmezmi heleki kızkardeşine ben az önce kızkardeşimle konuştum hasta olmuş üşütmüş aklım çıktı gurbette olduğuma lanet ettim ki çok hasta olsa yine işten izin alır giderim ne kadar uzakda olsa bi uçak mesafasinde bana ama abla gelme dedi ki ben bu gece sabaha kadar ararım yarın ne yapacağım belli olmaz kaldıki kardeşim doğum apcak ve ben gitmeyecem ben bunu anlamıyorum
bende hiç hemde hiç anlamıyorum ben onlar bişey aldımı yürekten sevinir hayırlı olsun derim...bazı insanların kıskançlıklarını anlamıyorum anlayamacağımda hiç bi zaman
Gelir ama bi yabancı gibi Yormaz kendinicanım benim annen falan uzaktamı kaynananlar ne kadar sorumsuz olsalarda doğumdadamı gelmezler küçük çocuğun olmasa daha kolay olurdu ama birinin size bakması lazım inan çok üzüldüm senin için
ben senide annenide çok iyi anlıyorum
kıyamam yaaaa insan kardeşine gitmezmi heleki kızkardeşine ben az önce kızkardeşimle konuştum hasta olmuş üşütmüş aklım çıktı gurbette olduğuma lanet ettim ki çok hasta olsa yine işten izin alır giderim ne kadar uzakda olsa bi uçak mesafasinde bana ama abla gelme dedi ki ben bu gece sabaha kadar ararım yarın ne yapacağım belli olmaz kaldıki kardeşim doğum apcak ve ben gitmeyecem ben bunu anlamıyorum
tatlım ocağın altını kıssaydın ne kadar kaynarsa kaynasın taşmıyor
sağolsun tabiii...düşünülmek güzel şey..salomura güzel ama bilmiyordum daha önce yapmayı birkez kavonozlara denemiştim zor geldi
ama şimdi rahatım görümcem sağolsun yapıyor
gördüm canım,buralarda görürsem hemen alırım..
yaşadığın için bizi anlarsın saracım bende annemi çok iyi anlıyorum çünkü bende yaşadım ama annemin durumu çok daha zor,aynı ewde kendi kızlarından iyi baktı anneme,ama ALLAH biliyor ya ne yapalım..
bende hiç hemde hiç anlamıyorum ben onlar bişey aldımı yürekten sevinir hayırlı olsun derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?