Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Günaydın güzel insanlar
Melek arkadaşlarım
Siskolar

Canan Karatay demişki tereyağı yemedigimiz için mi kilo alıyoruz..

Karnındakievinc007, post: 38102780, member: 190560"]Gunaydin uyanaymis senin ne sucun var[/QUOTE]
Hee dedim zati 6:30 dan beri 4 kere kaldirdim sonra uyuyup kalmdiye um bende bi kalktik saat 7:30 neyse sonra dedi sana bisey demiyorum cok gec kaldim stres oldum diye sabah sabah stres olduk
Bafs

Kulaklarımı fena citlatmissin tüm gece ayakdaydim
Kaenindaki yumustan olmasin tobalagim benim hecc ondan demezdeihale bana kaldi zaten bisiyede faydasi olmadi kirmizilar yok prtada yine

Yazdan niye yapmadin
Ayy sevinc sunu sen sorma bari yazin oba oba geziyodum evim yurdummu vardi tam yerlestim hamile kalmisim yat yat sonrasinida biliyon ne ara yapicaktim misafir kaldigim yerlerde bana yaprak basin mi diyeydim millete zaten borulcenin yazliginda kaldik encok karinin evi bile yarimyamalakti anacigim kurucakti ama dedim ugrasma esyam bile yok ortada wve gecince ben kurarim dedim nerdeee basima gelecek isler varmis ben bu yaz buzluguma sebze bile atamadim

Bende pazarlara bakiyom kac haftadir yok yok bir yaprak yok bulurum onsallah lahanayla ikisini sarmayi pek seviyom en cokta lahana

Beydos
Annen tabiki kimbilir neler çekmiştir.
Aynı evde yaşamak zordur hele eskilerle daha da zor..
Belki de içine ata ata böyle oldu kadincagiz.
Ama onun en büyük şansı sensin.
Senin gibi hayırlı bir evladı var..
Çok güzel bişey bu.

Saglik olsun cnm ne diyeyim

Belim sirtim ağrıyor
Geçmedi akşamdan beri
Acaba dün biraz iş güç yaptım ondanmi oldu

İnsanın yardım edecek kimsesinin olması ne kadar kotuymus... emeğim geçen herkese yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum. Herkes kendini düşünüyorMuş.

öğlene eve gittim

salçalı naneli arpa şehriye çorbası yaptım
yanına köfte kızarttım
onunda yanına bol yeşillikli salata yaptım
hepsinin yanına ayran yaptım ooooh mis

yedik içtik sofrayı kaldır bulaşıkları makineye diz işe gel yoruldum şimdide kendime çay söyledim çay içecem

akşam eve gidince kabak yemeği yapacam çorbam ve köftemde var yanınada yoğurt olduda bitti

yarından itibaren haftada üç gün aerobiğe başlıyorum yürüyüşe devam ooooh mis

akşam izleyeceğim bir film falan yok o yüzden bu akşam ütülerimi bitirecem yarında akşam eve gidince evi süpürür silerim

hafta sonu gezmeye gidecem belki sinemayada götürür eşim belli değil daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…