hee benimde yolda gördüğüm bir telefon nosunu bile hafızaya atar unutmazdım şimdi nerdeeeeeeeeeeeeeeeyaşlanıyoruz valla ben önceden hiç bişeyi unutmazdım zehir gibiydi hafızam ama artık eskisi gibi değil
hee benimde yolda gördüğüm bir telefon nosunu bile hafızaya atar unutmazdım şimdi nerdeeeeeeeeeeeeeee
11.30 gibi giderim yatağa, o zamana kaç saat oluyor mayalanırmı,kışın biraz fazla bırakırım ben..erkenmi yatıyosun
11.30 gibi giderim yatağa, o zamana kaç saat oluyor mayalanırmı,kışın biraz fazla bırakırım ben..
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz
Cnm annem 15 gün durdu amcam vefat edince gittiler ben gribim bacim adanada duramiyorKızkardeşim şimdi bile rahatsız olunca gelmiyoki.. o zamanda gelmemek için bişeyler bulur.. Eşim izin alacak isden ama dikişli olacağım için bebekle ilgilenen biri olması lazım.
Gerçi sevinç dikişli dikisli kendi isini kendi yapmıştı.. demi sevinç
AAlti kisik olsa tasmazyine sütü taşırdım,kafam o kadar dalgınki gözümün önünde taştı..sevo hemde içinde kepçe vardı
eltim aradı belki cuma günü börülceler ve kaynoşla sana geliriz dedi,eşyaları görmediler ya çatladılar illaki inceleyip aynısını alacaklar,bu sıkıntıda nasıl
çekecem bilmem..gelip görüp rahatlasınlar..[/
QUOTE]
Meraklisarlar
Ben 6 saat tuttum canim guzel oldu11.30 gibi giderim yatağa, o zamana kaç saat oluyor mayalanırmı,kışın biraz fazla bırakırım ben..
başaka başakaderoşş kime her yer angara başaka mı
uzan dinlen biraz...
ayy 1 haftsmı1 hafta ev supurmeyen var duramiyik biz
süt taşırmaz diye Bi zıkkım var kuşum.yine sütü taşırdım,kafam o kadar dalgınki gözümün önünde taştı..sevo hemde içinde kepçe vardı
ohoooo hemen sukoyverdin nazocumhacı değil ama 5 vakit namazını kılar sürekli tesbih çeker
burda satıyorlar bazlama adında ama bizim memleketin bazlaması farklı oluyor
tamam bende söyliyimde ama bu hafta olmaz çünkü boynum tutuldu hiç bi iş yapamıyorum
Sara spor ne zaman basliyor cnm
Portakal tikiniyom
Ayyy ben hic yolda telefon nosu gormedim bi kere email gormustum yalan olmasinhee benimde yolda gördüğüm bir telefon nosunu bile hafızaya atar unutmazdım şimdi nerdeeeeeeeeeeeeeee
Cok guzelmis ilk defa gordum
Sağol canimbenim buyur beraber olsun bişey kalmadı ama sana da muz ikram ederimafiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?