• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar benim midem bulanıyo başım dönüyo kendimi çok halzsiz hissediyom öğlenden beri böyleyim öğlene yemek bile hazırlayamadım eşim dışardan söyledi bana noluyo bilmiyorum şekerim düştü desem tatlıda yedim düzelmedi içim çekiliyo resmen akşam spora nasıl gidecem hiç bilmiyorum
Geçmiş olsun cnm gripmi oluyorsun yoksa:eek::eek:

sen bizleri tanıdığına göre yoksa önceden tanıdığımız birisin nikinimi değiştin geldin o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Banada oyle geldi kiz kedi35 olmasin bu bekar olan o vardi

ayy atlamisim simdi yaziyim bisey almadim firsat olmadi babamlar siyah kazak almis bende hazirlik yaptim biliyosunuz yedik ictik mutlu huzurlu daha ne olsun hediyeyi bi ara telafi edicem ama aklimda

aman sorma cok hassasim ben biliyon zormus bu yollarda yurumek

Canimm yomek annemm benim

kiz bilerek mi yapiyoree merak ettiriyoree ilgi cekiyoree de bakem kac yasindasim gizemli kadin :KK25::KK59:

18 itiraf ettim :$

IMG-20141203-WA0010.webp

Slm kizlar bugün uye oldum:))dinamit k boolmadigim icin bebek yapamıyorum:)) umarim ilerde evlenir bu topigin mudavimi olurum dimi basakss:)))
Selam bekar bir bayan olarak topigimizi secmen cok guzel yaa dimekki genc ve dinamik bir topigiz :D ben seni cok mirak ettim acikcasi niye bize yazdin bu topigi tercih ettin benim fanlarimdan misin yoksa:KK70: iyice bir tanit lendini kac yasindasin ne eder ne islersin

Faturaları ödeyemedim.
hava yağmurluydu, Ege yürümek istedi yürürken düştü ustu çamur oldu
kucağıma alınca bende çamur oldum.
taksiye bindik eve geldik
acayip uyku bastırdı

sağlık olsun yarın ödersin

iş çıkışına kadar kendini iyi hissedersen gidersin aerobikine inşallah

gidemedim canım iyi hissetmiyorum kendimi

Geçmiş olsun cnm gripmi oluyorsun yoksa:eek::eek:

Banada oyle geldi kiz kedi35 olmasin bu bekar olan o vardi

bilmiyorumki canım olabilir

aaaa bak kedi35 olabilir bu

Saracim tarif için çok teşekkürler cnm deneyecegim en kisa zamanda :KK19:

bişey değil canım kalbura bastıyı çok seviyorum hele hamuru ağzında dağılırken cevizler dişine geliyoya kıtır kıtır çok nefis

Ayyyy kendimi mutfağa artik peynirli poaca ve kakaolu kurabiye yaptim:eek::eek:

ellerine sağlık afiyet olsun canım

Ayyyy Yoruldum yaaa ben akillanmam valla :eek::KK14::KK53::mad:

bencede

Uyyy yer teyzesiii egeyiii muuuuuucckkksss:)))
kimsin sen arkadaşım
böyle gizemlerden hoşlanmam
bizi tanıyorsan söyle
zaten bekarların burda ne işi var
kusura bakma gerçekten sinirlendim
tanıyorsan bizi açık ol
olmuyorsan defol

Back
X