bayağı eski o zaman ben tanımıyorumKızlar bu kişi bizi işletmiyor
bu bir işletme msjı değil
bu gerçekten yeni üye olmuş biri
lakin bu kedi değil
bu hadiskoda değil
bu dolunaaayyyy!!!! Geri gelmişş
SARAAA geçmiş olsun canım ,o şeker ilacı yapıyor öyle annemde öyle olurdu..
derosla ekmekmi yedinbaktımda derlin isimli uye bişiy dememişki niye kızdınız onu anlamadım
Kızlar bu kişi bizi işletmiyor
bu bir işletme msjı değil
bu gerçekten yeni üye olmuş biri
lakin bu kedi değil
bu hadiskoda değil
bu dolunaaayyyy!!!! Geri gelmişş
ewet canım hatta annem içmemiş bırakmıştı ama tabii bu bir hataydı..ama sen yinede git sor başka birşey olmasın...gerçektenmi canım yaaaa bu arada sağol geçmiş olsun dileğin için
böyle devam ederse doktoruma gidip buna bir çare bulmasını isteyecem
eltim aradı yarın gelemiyorlarmışşşşşşşayyyyyyyyyyyyyyyyy çookkkkkkkkkkkkkkk üzüldüüümmmmmmmmmmmmm
derosla ekmekmi yedin
ewet canım hatta annem içmemiş bırakmıştı ama tabii bu bir hataydı..ama sen yinede git sor başka birşey olmasın...
çok kahroldum kız gözümde yaş kalmadı ahhh ahhh ulen ahhhhhhhhgözün aydın canım kendini bu kadar kahretme kıııız
annende şeker hastasıöıydı canım yoksa insülin direnci içinmi kullanıyodu bu ilacı ilacı bırakınca şikayetleri geçtimi
çok kahroldum kız gözümde yaş kalmadı ahhh ahhh ulen ahhhhhhhh
benim annem şeker ve tansiyon hastası canım şimdi insülin kullanıyor..bu ilacı aldığında şeker teşhisi yeni konmuştu ve iyiydi ama annem düzenli değil de hiç kullanmamış diyebilirim..yani o hiç dikkat etmedi..
ama bu ilacı kullananların genel şikayetleri bunlar,ama sen yinede ihmal etme sakın mutlaka git doktora..
sevinç ne yapıyon sen sesin çıkmıyor
amin canım inşaallah isteklerimin en başında geliyor zaten..RABBİM tüm hastalara şifa versin..Allah annene acil şifa versin canım
gidecem çünkü bu benim hayat kalitemi kötü etkiliyo bütün gün iş yerinde sersem sepelek gibiydim şimdi bile yeni yeni kendime geliyorum
kesin ,birde diyet yapıyorum diyorçayını demlemiş poğaça kurabiye yiyo kesin
boğazına sahip çıkamayan hiç bişeyine sahip çıkamazmışkesin ,birde diyet yapıyorum diyor
yarın olmasa bir gün kesin geleceklereltim aradı yarın gelemiyorlarmışşşşşşşayyyyyyyyyyyyyyyyy çookkkkkkkkkkkkkkk üzüldüüümmmmmmmmmmmmm
hadi ya sen yok muydun o zamanbayağı eski o zaman ben tanımıyorum
baktığıda mı oluyoGeçmişe bakmiyonmu
saçma Bi adet dimi yaa burdakiler Bi tıhafsünettede çeyiz sergilendiğini ilk defa duydum o nasıl bir adet
anladık heralde ama ben seninle bir an dalaşmak istedim
sen KEDİ misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?