Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar bu kişi bizi işletmiyor
bu bir işletme msjı değil
bu gerçekten yeni üye olmuş biri
lakin bu kedi değil
bu hadiskoda değil
bu dolunaaayyyy!!!! Geri gelmişş

gerçektenmi sana özel mesajmı attı canım nasıl öğrendin

dolunaaaay gelmeyeli yıllar oldu değilmi

gerçektenmi canım yaaaa bu arada sağol geçmiş olsun dileğin için

böyle devam ederse doktoruma gidip buna bir çare bulmasını isteyecem
ewet canım hatta annem içmemiş bırakmıştı ama tabii bu bir hataydı..ama sen yinede git sor başka birşey olmasın...

eltim aradı yarın gelemiyorlarmışşşşşşş ayyyyyyyyyyyyyyyyy çookkkkkkkkkkkkkkk üzüldüüümmmmmmmmmmmmm

gözün aydın canım kendini bu kadar kahretme kıııız

derosla ekmekmi yedin

ewet canım hatta annem içmemiş bırakmıştı ama tabii bu bir hataydı..ama sen yinede git sor başka birşey olmasın...

annende şeker hastasıöıydı canım yoksa insülin direnci içinmi kullanıyodu bu ilacı ilacı bırakınca şikayetleri geçtimi

çok kahroldum kız gözümde yaş kalmadı ahhh ahhh ulen ahhhhhhhh

benim annem şeker ve tansiyon hastası canım şimdi insülin kullanıyor..bu ilacı aldığında şeker teşhisi yeni konmuştu ve iyiydi ama annem düzenli değil de hiç kullanmamış diyebilirim..yani o hiç dikkat etmedi..
ama bu ilacı kullananların genel şikayetleri bunlar,ama sen yinede ihmal etme sakın mutlaka git doktora..

Allah annene acil şifa versin canım

gidecem çünkü bu benim hayat kalitemi kötü etkiliyo bütün gün iş yerinde sersem sepelek gibiydim şimdi bile yeni yeni kendime geliyorum

Allah annene acil şifa versin canım

gidecem çünkü bu benim hayat kalitemi kötü etkiliyo bütün gün iş yerinde sersem sepelek gibiydim şimdi bile yeni yeni kendime geliyorum
amin canım inşaallah isteklerimin en başında geliyor zaten..RABBİM tüm hastalara şifa versin..
ewet canım annemde onu içtiğinde yatardı bütün gün..

Renksiz Bi kişilik oldum çıktım valla
smile kullanmayanlardan sıkılıyom ben

Derlincim kendimi tutamadım
gerçeği söyledim.
daha geçen gün adını anmıştım.
hoş geldin safalar getirdin.
nerelerdeydin, neler yaptın.
bizi ihmal etmeni gerektiren sebeplerin geçerlimi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…