• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar bu arada ustume yapisan grip belasi sesimide aldi borazan gibi cikiyiii bugece sahnede alamam artik:p:p:p

kıyamam bağlarda az dolaşsan iyileşcen ama nerdeeee toton yer tutmuyoki :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

Evi silip kahvalti yapacam :KK55::KK55:
Menüde veriyom
Tarhana çorbasi
Patlıcan güveç
Pirinç pilavi:kk77::kk77:

menün güzel ellerine sağlık

bende tarhana çorbası yapacam
etli patates yemeği (dün geceden beri buna aşeriyom) :KK70::KK70::KK70:

pirinç pilavı

salata

veeeee şalgam suyu :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Abboww herifi ariyom acmiyo nobetten cikti deliksiz uyuyor zaarr almaya gelse bari uyanamazsa bide

Ellerine saglik yoldayim bende kac gundur hazir yimek hazir dosek pek rahattim hasta olunca hersey gozumde buyuyo
Saol cnm alistin tembelliğee:110:
kıyamam bağlarda az dolaşsan iyileşcen ama nerdeeee toton yer tutmuyoki :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

menün güzel ellerine sağlık

bende tarhana çorbası yapacam
etli patates yemeği (dün geceden beri buna aşeriyom) :KK70::KK70::KK70:

pirinç pilavı

salata

veeeee şalgam suyu :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:
:D heee yer tutmaz tutamazki :D
Senin menude guzel ellerine saglik
Abboww herifi ariyom acmiyo nobetten cikti deliksiz uyuyor zaarr almaya gelse bari uyanamazsa bide

Atla taksiye git arabadami dogdun:110:

döşünü mu deliyor.
ayol teee döşünü deldiğine göre ikiz kuleler bayaaaa sarkmış durumda.
benm tel koltuk altımı deliyor:KK70:
manyakkkkk:KK70::KK70:
benim ikiz kulelerim dimdik çok şükür:D
ama seninkiler dizine kadar gelmiş,o kadar ki sütyen takmadığında omuzlarından arkaya attığın söyleniyor malum iş yaparken dizlere değdiği için rahatsız eder:KK70::KK70::KK70:
ahhhaaaaaaaaaaaa
eskiler bebek saçlı der
lakin tıp bu bilgiyi yalanlıyoooor
ewet eskiler bebek saçlanıyor diyor,ama doktorlar,bebk büyüdüğü için mide yukarı çıkıyor ve yanmaya yol açıyor diyollar:cool:

Hee memleketten antalyaya 22 lira verim sonra 2 km yol icin 20lira mi verim:110::110: gelmezse dolmusa binerim:63::63::63::63::63: :63::63::63: :63:
:110: iyi dolmusa bin :110:

manyakkkkk:KK70::KK70:
benim ikiz kulelerim dimdik çok şükür:D
ama seninkiler dizine kadar gelmiş,o kadar ki sütyen takmadığında omuzlarından arkaya attığın söyleniyor malum iş yaparken dizlere değdiği için rahatsız eder:KK70::KK70::KK70:

ewet eskiler bebek saçlanıyor diyor,ama doktorlar,bebk büyüdüğü için mide yukarı çıkıyor ve yanmaya yol açıyor diyollar:cool:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

eskiden gelin kelimesi çok hoşuma giderdi
gelin olmak harika bişiydi.
lakin şuan diyorum ki keşke kimsenin gelini olmasaydım
hiç gerek yokmuş.
gelin oluşum abimin sünnet düğününde giydiğim küçük gelinliğimdeki mutluluğumla kalsaymış...

vay babaan anaan kemüne, amma güzel laf ettim. Birden geldi yine ilham
heee güzel laf etmişsin:KK14:
Gunaydin hayirli sabahlar :KK69::KK69::KK69:
günaydın sanada hayırlı sabahlar:KK50:
Bütün gece mizmizlayan miraç yorgun dustu uyuyor benimde uyku kacti :110:
Büyük oğlan sen altina kacir:KK57::KK57: hic yapmadigi birsey lakin iki yasindayken hem gece hem gunduz temizlenmisti:KK12:
Bagda usuttu zaaar :KK12: anlasildi artik bag sezonunu kapatmak lazim:KK43::KK43:
birini üşütürsün,birini huzursuz edersin gezecen diye olan çocuklara oluyor:110:
günaydın kızlar sabahınız nurlu eviniz huzurlu ömrünüz mutlu geçsin

Allah ne muradınız varsa versin
amin canım..günaydın:KK19:
AMİN

Deroş goxunaydin asli memnu basliyi starda hergun saat 11 de :110:
ewetttttttttttttttttttttttttttttttttttt:KK71::KK71::KK71:
4 kere izledim yine izlicem ,çok sewiyorum aşkı memnuyuuuuuu:KK73::KK73::KK73::KK73:

DERİN hanım bizde hayırlı olsun dedik ,öncesinde de geçmiş olsun ama görmedin zaar:63:

Back
X