Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sizdirmaz Alez lastikli çarşaf polar hepsi yeni yikandiydi yorganida iki gün önce yikamadan geldiydi poffffffff
abovv üşüttü kesin, kıyamam yaa
devamlı altına kaçıran çocuklarda var onları düşünmek lazım.
kız yorganları güzel yapıyomarmı, nereye veriyorsun onları.
yorgan yıkamacısı hiç duymadım ben

Sağol canim...soğuk sütü çok seviyorum ama çok gaz yapıyor rahatsız ediyor beni başka alternatif yokmu

Bence çoğu evlilikte kaynana görüMCE gelin anlaşmazlgi oluyor bu kaçınılmaz artık. Sadece görümcen yoksa sorunlar biraz daha az olur
günaydın kızlar sabahınız nurlu eviniz huzurlu ömrünüz mutlu geçsin

Allah ne muradınız varsa versin

AMİN
Amin inşallah canim senunde
Deroş goxunaydin asli memnu basliyi starda hergun saat 11 de
Kanal d'de degilmiydi o
oğlandan bişey izleyebiliyomuyuzku
doğru.

DERİN hanım bizde hayırlı olsun dedik ,öncesinde de geçmiş olsun ama görmedin zaar
afedersin canim gözümden kaçmış olabilir
kaynoslarla surtmekden ancak daha bugün evdeyik sağolasın canim. Geçti çok şükür

Ayyy oturma odasindan miracin oyun halisiyla salincagini ativerdim oda büyüdü resmen

Attim dediysem kaldirdim anlamayanlar olabilir
3. Ye geri kurucan sen atarmisin hec

dün yemek yaparken elimi kesmiştim çok acıyo
çok geçmiş olsun canim benim.
çok mu derin kesik...

Bizim çift kişilik elyaf yorganla hakaninkini verdim ikisini 30 TL yikadilar misss gibi geldi kuru temizleme ve hali Yikama magazasi var Liya Clean oraya ggönderdim

Beydoş nereye kacmis
çamaşır attım makinayabulaşıklarıda yerleştirdim
genelde bütün halı yıkama yerleri yıkıyor,bende her sene yıkatıyorum..
Bizim çift kişilik elyaf yorganla hakaninkini verdim ikisini 30 TL yikadilar misss gibi geldi kuru temizleme ve hali Yikama magazasi var Liya Clean oraya ggönderdim
illa hava atacan ,nerdeyse bütün şehirlerdeki halı yıkama yerleri yorganda yıkıyor

Kiz ne hava atmasi kadin sormuş nereye gonderiyon diye

Hee kiz çok şükür bende miraci uyuttum gizliden kahvalti yaptim burnumdan getiriyiii
İğnemi bile acele yapıyorum elimden almaya çalışıyor
Obur odaya gittiğim görsün pesimden geliyor bağırıyor
Eşim evde olunca da aynısını ona yapıyor
Adamın peşini bırakmıyor bi dk bile...
Tatlı Bela diye boşuna demiyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…