Dişi zorluyordürCok huysuzzzzzzzlastiiiiiiiiii cokkkkk
Daha durrrrrrr seni ne geceler bekli
Çeyrek altın al koy kenara ilerde faydasi daha çokEtmedim Vazgeçtim150 yi kaptim baska yerde degerlendirecegim
Ewet insallah ciksada kurtulsakDişi zorluyordür
Patlar dişi bugünlerde
Evet yaa geciyor oyle yada boyleBiliyom Alis gibi zor.bi bebek olursa gazlı yandik
ama sağlıklı olsunlar da zaman geçiyor zorda olsa
Çeyrek altın al koy kenara ilerde faydasi daha çok
Bütün gece mizmizlayan miraç yorgun dustu uyuyor benimde uyku kacti
Büyük oğlan sen altina kacirhic yapmadigi birsey lakin iki yasindayken hem gece hem gunduz temizlenmisti
Bagda usuttu zaaaranlasildi artik bag sezonunu kapatmak lazim
abovv üşüttü kesin, kıyamam yaaSizdirmaz Alez lastikli çarşaf polar hepsi yeni yikandiydi yorganida iki gün önce yikamadan geldiydi poffffffff
Sağol canim...soğuk sütü çok seviyorum ama çok gaz yapıyor rahatsız ediyor beni başka alternatif yokmuçok haklısın canım sadece iki kişi evlenmiyor ailelerde evleniyor maalesef ve kaynana ve görümcekler iki yüzlü cadıysa vay haline oluyor
ya hamilelikten ya stresten geçmiş olsun canım soğuk süt iç iyi geliyor
çok tatlısın sen
günaydın canım
bugünde kaynanana gidecenmi
şimdi bağ zamanımı gittin gittin çocuğu hasta ettin
sanada birsürü iş çıktı desene
Amin inşallah canim senundegünaydın kızlar sabahınız nurlu eviniz huzurlu ömrünüz mutlu geçsin
Allah ne muradınız varsa versin
AMİN
Kanal d'de degilmiydi oDeroş goxunaydin asli memnu basliyi starda hergun saat 11 de
manyakkkkk
benim ikiz kulelerim dimdik çok şükür
ama seninkiler dizine kadar gelmiş,o kadar ki sütyen takmadığında omuzlarından arkaya attığın söyleniyor malum iş yaparken dizlere değdiği için rahatsız eder
ewet eskiler bebek saçlanıyor diyor,ama doktorlar,bebk büyüdüğü için mide yukarı çıkıyor ve yanmaya yol açıyor diyollar
afedersin canim gözümden kaçmış olabilirDERİN hanım bizde hayırlı olsun dedik ,öncesinde de geçmiş olsun ama görmedin zaar
3. Ye geri kurucan sen atarmisin hecAyyy oturma odasindan miracin oyun halisiyla salincagini ativerdim oda büyüdü resmen
Attim dediysem kaldirdim anlamayanlar olabilir
çok geçmiş olsun canim benim.dün yemek yaparken elimi kesmiştim çok acıyo
abovv üşüttü kesin, kıyamam yaa
devamlı altına kaçıran çocuklarda var onları düşünmek lazım.
kız yorganları güzel yapıyomarmı, nereye veriyorsun onları.
yorgan yıkamacısı hiç duymadım ben
Ufak bi kahvaltı yaptım...Deroş tostunu yedinmi
Dis den ise diş jeli sur çocuk rahatlasin biraz yazikHee kiz kanald ne starideros mirac vizviz yedi omrumu
Ufak bi kahvaltı yaptım...
O eskidendi yayıla yayıla kahvaltı yapardık
Şimdi bi kaç lokma bişey midene indirirsen sukret
Bugünlerimize şükür yinede...
Dis den ise diş jeli sur çocuk rahatlasin biraz yazik
Çok iyi yapmışsın bende yıkamaya gonderiyorum kurutuyorlar geliyorBizim çift kişilik elyaf yorganla hakaninkini verdim ikisini 30 TL yikadilar misss gibi geldi kuru temizleme ve hali Yikama magazasi var Liya Clean oraya ggönderdim
çamaşır attım makinayaBeydoş nereye kacmis
genelde bütün halı yıkama yerleri yıkıyor,bende her sene yıkatıyorum..abovv üşüttü kesin, kıyamam yaa
devamlı altına kaçıran çocuklarda var onları düşünmek lazım.
kız yorganları güzel yapıyomarmı, nereye veriyorsun onları.
yorgan yıkamacısı hiç duymadım ben
illa hava atacan ,nerdeyse bütün şehirlerdeki halı yıkama yerleri yorganda yıkıyorBizim çift kişilik elyaf yorganla hakaninkini verdim ikisini 30 TL yikadilar misss gibi geldi kuru temizleme ve hali Yikama magazasi var Liya Clean oraya ggönderdim
çamaşır attım makinayabulaşıklarıda yerleştirdim
genelde bütün halı yıkama yerleri yıkıyor,bende her sene yıkatıyorum..
illa hava atacan ,nerdeyse bütün şehirlerdeki halı yıkama yerleri yorganda yıkıyor
İğnemi bile acele yapıyorum elimden almaya çalışıyorHee kiz çok şükür bende miraci uyuttum gizliden kahvalti yaptimburnumdan getiriyiii
Kiz ne hava atmasi kadin sormuş nereye gonderiyon diye
Alsın canimBabasina soyliyim aksam alsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?