- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
canim Allah korusun. Bizimkide bir sıkıştırdi iki sıkıştırdı sonra anladı. Şimdi bakıyorum çok dikkatli çekiyor çekmeceleriCnm cekmeceyi iteklerken eli sikisiyo parmaklarimi kopsun Nasil agliyor
niye aynı odada yattmiyomusunuZ miracin yatağı neredeki o kadar useniyonVikislendim yatağa girdim
Herifi salona attim bugun
Çünkü gece miraci yatağından alip emzirmek işkence oldu bugün onunla uyuyacagim![]()
is güç vardı ütü yaptım 2 saatNerde bu millet![]()
senin gibi dizi izleyemiyok
yanlış tahminDeroş kaynostadir
Beydoş herifin dizinin dibinde
Sara arada bakiyo
Nazo komsuda zaar
Bafssss eve el atti zaar lakin b.k goturiy
Basakin ne b.k yediği bilinmiyo![]()
çok geçmiş olsunço k yorgunum başım çatlıyor ağrıdan,bugün kızkardeşim rahatsızdı kocasıyla saat 4 e kadar hastanedeydi ..çıktık abla iyiyim bir sorun yok dedi defalarcada konuşmuştuk,ardan yarım saat geçmeden kocam aradı kardeşim ve eşi trafik kazası yapmışlar diye,aklım yerinden çıktı sanki hastane yolu saatler sürdü benim için..annemde rahatsız diye ona belli etmeden ordan nasıl çıktığımı bilemedim...
kafasını ön cama vurmuş çok şükürki önemli bir şeyi yok,RABBİM çocuklarına bağışladı insan ömrü pamuk ipliğine saniyelere bağlı...
RABBİM bana ailemden kimssenin acısını göstermesin...
Allah korumuş
o zaman usuttumu cicuk Acaba.. yada ikisi birJEL geldi surdum burnu akiy iburamin verdim huysuzzzzz gece yatmadan fitil verecem belli agrisi çok![]()
aynen bizimkide GÜNDE 1 DEFA uyuyoEge nin gunduz uykusu 6.aydan sonra 2ye düştü
1yaşından sonra 1e düştü.
gecede güzel uyurdu çünkü.
lakin büyüdükçe çıldırdı