• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar tavuk köfteye bayılıyorum yaaaa nerdeyse kırmızı etten çok seviyorum öğlene gittim kızarttım kendi ektiğim maydanoz soğanlada salata yaptım mercimek çorbası oooooh mis :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

tam ogün yatılı misafirim geldi ben ne yapayım
günler çuvalamı girdi başka zaman görüşürdük
şaka bi yana bu hafta sonu için eşime demiştim çağıralım diye tamam sen bilirsin çağıralım dedi
ama ne oldu bil bakayım ozaman gelen yatılı misafirim vardıya
bu hafta sonu eşimin izinli olduğu gün kızlarıyla ve damadıyla bize gelecekler hem sevindim gelecekler diye
hemde yine ertelendi bizim tanışma diye üzüldüm
sağlık olsun nazocum bende o zaman gelen yatlı misafirlerin hissediyo bencebizim görüşmeyi düşündüğümüz hafta onların antenleri sinyal veriyo:KK70:

valla ne iyi olur görüşsekte şurda havamızı atsak:D
ama ben çok heycanlanıyom nazo yaa

benim menümü sevincin beğenmesi niye sana tuhaf geliyor canım

senin menüyü beğenmesi tuhaf gelmiyor kendinden başka kiminkini beğense aynı tepkiyi verecekdi:KK48:

Hbr vermeden kaçmakta moda oldu:110:

internet gitmiş gittim fişi çıkarıp taktım

kızlar tavuk köfteye bayılıyorum yaaaa nerdeyse kırmızı etten çok seviyorum öğlene gittim kızarttım kendi ektiğim maydanoz soğanlada salata yaptım mercimek çorbası oooooh mis :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

oh ellerine sağlık afiyet olsun

senin menüyü beğenmesi tuhaf gelmiyor kendinden başka kiminkini beğense aynı tepkiyi verecekdi:KK48:

internet gitmiş gittim fişi çıkarıp taktım

oh ellerine sağlık afiyet olsun

sağol canım gel beraber olsun diyecem sen yola çıksan gelene kadar köfte möfte kalmaz :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

sağlık olsun nazocum bende o zaman gelen yatlı misafirlerin hissediyo bencebizim görüşmeyi düşündüğümüz hafta onların antenleri sinyal veriyo:KK70:

valla ne iyi olur görüşsekte şurda havamızı atsak:D
ama ben çok heycanlanıyom nazo yaa

olabilir:KK48: birde şöyle durum oluyor ben ne zaman temizlik yapsam köşe bucak, üstüne misafirim geliyor
gerçi hoşuma gidiyor çünkü geleceklerini öğrenince sadece yemekle uğraşıyorum
heyecan olucuk illaki ama canımız sıkıldıkça gidip gelirdik birbirimize ne güzel:KK68:

olabilir kadıköyde buluşurduk hepimizin bildiği yer:KK48:
benimde aklıma geliyordu birdahaki geldiğinde tanışsak diye

gerçektenmi düşünmüşmüydün kısmet olursa tanışırız benim topikteki hatres varya biz onunla tanıştık şimdide telefonda konuşuyoruz

insanın kendi ektiği mahsullerden toplaması yemesi kadar zevkli bişey yok toprakla uğraşmayı seviyorum

gerçektenmi düşünmüşmüydün kısmet olursa tanışırız benim topikteki hatres varya biz onunla tanıştık şimdide telefonda konuşuyoruz

gerçekten canım hem şimdi biraz daha öğrendim istanbulu hem bellimi olur evimde misafir ederim seni:KK66:
ne güzel inşallah bizde tanışır devam ettiririz dostluğumuzu

Back
X