Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gidecem canım bu hafta sonu inşallah baktım kontrole bi hafta kalmış bari süre dolsun dedim günde yarım tane içiyorum ama olmuyor dün unutmuştum içmemiştim şeker ilacını dün çok iyiydim

Evde tayt giymeyi seviyorum bugün otoparkin yanina bir mağaza acilmis 15 TL tayt aldim pantolon gibi çok guzel ve rahat ayni tayt 30 TL idi başka yerde

güle güle giyin canım bende tayt çok severim çeşit çeşit taytlarım var üzerlerinede tunik alıyorum çok rahat oluyor

şeker duşmeside kotu oluyor geçer inş cnm

sağol canım çok fena

Caycidan cayciya değişiyor celik semaver aldim ben ayni ateşcayi gibi herkes cçok beğendi plastik caycilar eyi olmuyi

benimkide çelik çaycı ben çok memnunum şimdiye kadar da hiç kimse çayımı beğenmemezlik etmedi

kocan alır yarın
nede olsa senin mındık ballı
ayy benm teyzem öyle der

çok hoşsunuz yaaaa

Hemen kalk gidek alak dedi
Yokki dedim hee mindikim çokballi

Allah sizi ne etmesin emi ikinizde çok tatlısınız

Kizzz basakkkk vaktinde çok rezillik çektik öyle deme hakan doğduğu siralar ve sonrasi kumbaradaki bozuk paraları bir araya getirip herife dolmuş parasi ayarlardik heyyyy gidii

Kizzz basakkkk vaktinde çok rezillik çektik öyle deme hakan doğduğu siralar ve sonrasi kumbaradaki bozuk paraları bir araya getirip herife dolmuş parasi ayarlardik heyyyy gidii

her dar günün bir geniş günü olur canım Allah çekeni kurtarır her zaman bak şimdi o günlerin sefasını sürüyosun

Yemek pişirmeye halim kalmadı

Yayla çorbası yapıcam ama yumurta katmasam olurmu midem bulaniyiii

git canım ihmal etme ,ama bu ilaç böyle maalesef...
ne dediki başak..
ahh ah hepimizin mutlaka yaşadığı ne zorluklar var..
gebertirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…