kocan alır yarın
nede olsa senin mındık ballı
ayy benm teyzem öyle der
niye söylüyonkiBak o kurabiyelerin kakaolu kısmını mavi gıda boyası ile mavi yaparsan konsepte uygun olur
idare et o vakitSaolbildiğimiz bir site
Sorma ama bir sure pratikle idare etmeliyimtaksitlerrrr uzuuuunnn
ne biliyon belki sen öyle zannediyonHemen kalk gidek alak dedi
Yokki dedim hee mindikim çokballi
nedir nedirbizim burdada derler öylee ama mındık deel başka birşey
llniye söylüyonkio bilir zati
avi deelde başka renk yapar ben buldum der
idare et o vakit
sağol saracım
seninde ellerine sağlık
vay anasını iyiymiş daha herifin neye vırvır ediyor,ayda bir tüp dolduranlar var meseala anamgil öyle..
bende çayı hiç sevmem çaycıda illaki ataşta kaynayaıp demlenecek
sara ihmal etme bunu hani doktora gidecektin ne oldu
Evde tayt giymeyi seviyorum bugün otoparkin yanina bir mağaza acilmis 15 TL tayt aldim pantolon gibi çok guzel ve rahat ayni tayt 30 TL idi başka yerde
şeker duşmeside kotu oluyor geçer inş cnm
Caycidan cayciya değişiyor celik semaver aldim ben ayni ateşcayi gibi herkes cçok beğendi plastik caycilar eyi olmuyi
kocan alır yarın
nede olsa senin mındık ballı
ayy benm teyzem öyle der
Hemen kalk gidek alak dedi
Yokki dedim hee mindikim çokballi
Kizzz basakkkk vaktinde çok rezillik çektik öyle deme hakan doğduğu siralar ve sonrasi kumbaradaki bozuk paraları bir araya getirip herife dolmuş parasi ayarlardik heyyyy gidii
her dar günün bir geniş günü olur canım Allah çekeni kurtarır her zaman bak şimdi o günlerin sefasını sürüyosun
söyleyememnedir nedir
nerden biliyon ay bişey dicektim ama eyseYoooo biliyommmmm
he bildimmmll
aynen öyle demiş zaten
biz bu sevoyu çözdük va
söyleyemem
nerden biliyon ay bişey dicektim ama eyse
he bildimmm
git canım ihmal etme ,ama bu ilaç böyle maalesef...gidecem canım bu hafta sonu inşallah baktım kontrole bi hafta kalmış bari süre dolsun dedim günde yarım tane içiyorum ama olmuyor dün unutmuştum içmemiştim şeker ilacını dün çok iyiydim
güle güle giyin canım bende tayt çok severim çeşit çeşit taytlarım var üzerlerinede tunik alıyorum çok rahat oluyor
sağol canım çok fena
benimkide çelik çaycı ben çok memnunum şimdiye kadar da hiç kimse çayımı beğenmemezlik etmedi
çok hoşsunuz yaaaa
Allah sizi ne etmesin emi ikinizde çok tatlısınız
ne dediki başak..Kizzz basakkkk vaktinde çok rezillik çektik öyle deme hakan doğduğu siralar ve sonrasi kumbaradaki bozuk paraları bir araya getirip herife dolmuş parasi ayarlardik heyyyy gidii
gebertirimKuserim ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?