Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar viksli sıcak suya oturuyolarmış ,bütün soğuğu çekiyormuş güya doğrumu bilemedim,birisi yapmış ve o ay hamile kalmış...
maydanoz ve sütü duymuştumda bunu ilk kez duydum

Ben yokken neler olmus rapor 2 gun memlekette yogun gecmesi nedeniyle ve hastalik sebebiyle halsizlikten kk ya ugrayamadi bafs...yaz kizim bafs geldikten sonra evde dinlenmeye devam etmis ev isleri ve yimek islerine henuz girismemistir... komsusuyla iliskisini gelistiren bafs kahve seanslari halinde yeni arkafaslik kurmustur...aksamda kocasiyla kocasinin kuzeni e giden bafs eve gec donmustur bugunde oglunun ilk disini gidip disciye cektirmislerdir...aksam disci dede yastiginin alti a 100 lira koyacaktir...bafsin kocasi gece nobete gidecek olup gece ev temizligi cocuk odevi yaptirma dizi izleme ve yeni komsuyla kahve seansi yapilacaktir...yarinda ameliyat olan kayni gelecektir iyilesene kadar burada kalacaktir....

Allah kolaylik versin
Bizde sorun var galiba bir komsu bulamadik kaynina noldu geçmiş olsun

Allaho.zu iyilaylik versin
Bizde sorun var galiba bir komsu bulamadik kaynina noldu geçmiş olsun
Aylar oncetatfik kazasi gecirmisti omzunda platin vardi oomzunda platin vardi onu cikardilar bide dizindeiyi huylu tumorvardi onu aldilar iki ameliyat birden oldu bu sabah bakacak ki.sesi yok gel ben bakarim dedim geliyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…