kaynosla teldeydimçayı demledimderoşla başakta yine yok oldu
aynen yaakızceğiz bir laf etti,şaka niyetine iyide yaptı ecuk kafam dağıldı
sanki senin ettiğin laf çok mu iyiydiondan beterdi,bana dedin ya onu diyom
ooooooooooooooooo ALLAH mehebbetinizi arttırsınkaynosla teldeydim
derhallll,açıkmı,ortamı koyumu olsunBi taraftan edoşla oynuyorum.
beydoş benide çayla
Geçen de dumos sordu Beydoş hamilemi diye yok dedim çok calissin dedi
Bende herifin üstünden inmiyo zati dedim
AAbboowwwww hic duymadimmmmmmkızlar viksli sıcak suya oturuyolarmış ,bütün soğuğu çekiyormuş güya doğrumu bilemedim,birisi yapmış ve o ay hamile kalmış...
maydanoz ve sütü duymuştumda bunu ilk kez duydum
kaynosla teldeydim
Ben yokken neler olmusrapor 2 gun memlekette yogun gecmesi nedeniyle ve hastalik sebebiyle halsizlikten kk ya ugrayamadi bafs...yaz kizim bafs geldikten sonra evde dinlenmeye devam etmis ev isleri ve yimek islerine henuz girismemistir... komsusuyla iliskisini gelistiren bafs kahve seanslari halinde yeni arkafaslik kurmustur...aksamda kocasiyla kocasinin kuzeni e giden bafs eve gec donmustur bugunde oglunun ilk disini gidip disciye cektirmislerdir...aksam disci dede yastiginin alti a 100 lira koyacaktir...bafsin kocasi gece nobete gidecek olup gece ev temizligi cocuk odevi yaptirma dizi izleme ve yeni komsuyla kahve seansi yapilacaktir...yarinda ameliyat olan kayni gelecektir iyilesene kadar burada kalacaktir....
Aylar oncetatfik kazasi gecirmisti omzunda platin vardi oomzunda platin vardi onu cikardilar bide dizindeiyi huylu tumorvardi onu aldilar iki ameliyat birden oldu bu sabah bakacak ki.sesi yok gel ben bakarim dedim geliyiAllaho.zu iyilaylik versin
Bizde sorun var galiba bir komsu bulamadikkaynina noldu geçmiş olsun
Aylar oncetatfik kazasi gecirmisti omzunda platin vardi oomzunda platin vardi onu cikardilar bide dizindeiyi huylu tumorvardi onu aldilar iki ameliyat birden oldu bu sabah bakacak ki.sesi yok gel ben bakarim dedim geliyi
ben cafede fiyatı 2milyona içtiğim çay ne gelirse kabulüm diyorumderhallll,açıkmı,ortamı koyumu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?