• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

şaka yapıyorum kuzum okuduğunuzu biliyorum...ama doğru sevoş öyle yapiyi:63:haklısın üzülme:cool:
yumurtlama bu kadar erken olurmuki deroş bu ay şaşırdım walla,bata daha çok var canım 28 aralık..

GİZEM medcezirin yazın başlayan ilk bölümündede varmış zati sonra gördüm yani zaten figüranmış,bence bu tarz benimdekilerin hepsi öyle...

he daha ne olsun:110:

günaydın canım sanada mutlu hafta sonları:KK19:

:63::63:heee:63::63:

iyi olmuş gezemicen:63:

bende keyif çayımı içiyorum:KK50::110:
Canim eğer kesin 28 ünde olacaksa senin bat bu pazar yumurtlama günün. Yani yarın. Ama bugünleri iyi değerlendir en gec birdaha ki cumaya kadar. Ondan sonra bırakabilirsin denemeleri.
Sanci var demiştin yaa yumurtladiginin göstergesidir o. Hafif akıntı olduysa beyaz renkte sumuksu onu da takip et muhakkak oluyordur. O da senin yumurtlama gününu gösterir.

Canim eğer kesin 28 ünde olacaksa senin bat bu pazar yumurtlama günün. Yani yarın. Ama bugünleri iyi değerlendir en gec birdaha ki cumaya kadar. Ondan sonra bırakabilirsin denemeleri.
Sanci var demiştin yaa yumurtladiginin göstergesidir o. Hafif akıntı olduysa beyaz renkte sumuksu onu da takip et muhakkak oluyordur. O da senin yumurtlama gününu gösterir.
eminmisin kız bende anlamadım gitti her ay değişik günlerde oluyor sanki,dediğin gibi o akıntıda oldu...
:-)

Back
X