• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol canım daha iyi çok şükür..gerçi sersemliği geçmiş değil ama kazanın şokundan heralde...
zamanla düzelir.. Allah korumuş.... Allahım beterinden esirgesin

karnını içine çekmiştir:KK14:
heee:110: kocaman karnin neresini içine cekecen.. destekleyici kemer kullandım alttan üstten desteklesin diye..:110:

Yada cicuku emanete birakmistir şipşişkooo:110:
:KK11: herif vardı o sahip çıktı kaybolmadik ikimizde:110:

kızlar geçen gün media markt ten eşimi aradılar yüklü alışveriş yapanlara yeni yıl için hediye kuponu veriyolarmış çekilişle bir kişiye mercedes hediye edeceklermiş bizde hak kazanmışız...ayyy keşke bize çıksaaaaa:KK71:inşaallah bize çıkarrrrr yaaaaa:KK71:

zamanla düzelir.. Allah korumuş.... Allahım beterinden esirgesin

heee:110: kocaman karnin neresini içine cekecen.. destekleyici kemer kullandım alttan üstten desteklesin diye..:110:

:KK11: herif vardı o sahip çıktı kaybolmadik ikimizde:110:
destekleyici kemer nasıl oluyor kii:110:

Bu defa pirinç koyayim bari oğlan mercimek sevmiyii

ben ıspanak çorbasını hep pirinçli yaparım canım ekşi olarakda nar ekşisi katarım çok yakışıyor

saraaa neler attın buzluğa yosam hala devammı ediyorsun:110:

nohut,aşurelik buğday,barbunya,bugünde börek sarıp atacam yarında içli köfte yapabilirim ama gün var oraya gidecem olmadı hafta içi yaparım içli köfteyi

Kahvaltı hazirliycamda useniyom..

kaynanana git o hazırlamıştır seni bekliyodur :-):-):-):-):-):-)

ben ıspanak çorbasını hep pirinçli yaparım canım ekşi olarakda nar ekşisi katarım çok yakışıyor

nohut,aşurelik buğday,barbunya,bugünde börek sarıp atacam yarında içli köfte yapabilirim ama gün var oraya gidecem olmadı hafta içi yaparım içli köfteyi

kaynanana git o hazırlamıştır seni bekliyodur :-):-):-):-):-):-)
ellerine sağlık canım...

rica ederim ne demek keske gercekten gelsende yapsak ben tek yapıyorum çünkü hep:110:
bana uyar ama sewos ve beydos kıskanirlar şimdi:110: kendileri biraz kiskancsarlar..pesime takilirlar onlarda gelsinmi:eek:

kızlar geçen gün media markt ten eşimi aradılar yüklü alışveriş yapanlara yeni yıl için hediye kuponu veriyolarmış çekilişle bir kişiye mercedes hediye edeceklermiş bizde hak kazanmışız...ayyy keşke bize çıksaaaaa:KK71:inşaallah bize çıkarrrrr yaaaaa:KK71:
hep numara onlar :110:

Süper ötesi oldum:KK76:
Çok güzel olmuştu :D
Herif çok beğendi
Herkesler beğendi
Ben boşuna demiyom en güzel benim diye
:KK70:
Elbise likraliydi daha 10 kilo alsam sigardim içine:KK45:

eminim yakışmıştır güzele ne yakışmaz en güzel sen olduğun için

inşallah size çıkar canım

Back
X