Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

annem ıns tutar tarıfle aynı mı rezıl olmayım kaynanamlara
canım kusura bakma fazla ilgilenemiyorum ben seninle işlerim vardı.
benim tarife hiç uymuyo benim ki haşlanmış patatesi eziyosun, sıvı yağ koyuyorsun, küp doğranmş salatatık turşusu, baharatlar falan onları top yapıyosun resndelenmiş havuca buluyosun, ya da kıyılmış maydonoza buluyosun renk renk oluyor.

bi de şu var: ay şekilde haşlanmış patatesleri ezip içine yağını baharatını katıyorsun, sonra patatesi ceviz büyüklüğünde yuvarlıyosun ortasını kuş yuvası gibi açıyosun bööle parmağını bastırıp. ortasının bir kıyısına mayonez diğer kıyısına ketçap sıkıyosun çok hoş bi görüntü oluyo

offffffffff o ne beeeeeee etimekten ilk defa duydum doyurucuda olur o

bi de yeşil mercimek salatası var o da nefis ve çok doyurucu tam bi folik asit deposu

mısırlı tavuklu salata var ohoooooo çeşit sınırsız
hmmmm mecimeki merak ettim müsait olunca yaz. sen de şişkosun ya hep salata yiyon dimi

herkese hayırlı cumalar canlarımmm
kızlar iştahımı açtınız haaa ağzımın acılığı sonunda geçti iştahım açıldı şimdide ayy
hepsini yapasım geldi yarın annemde yaparım ben bunlardan ben yılbaşlarında böyle meze salata çeşitlerini
daha çok seviyorum valla

hmmmm mecimeki merak ettim müsait olunca yaz. sen de şişkosun ya hep salata yiyon dimi

walla paso otluyorum başağım dikkat etmeyince hemen şişiyorum bizim bünye o hızlı çalışanlardan değil spor ve yeşillik istiyo

mercimek salatası tarifi;

1 su bardağı yeşil mercimek
yarım su bardağı pirinç
3-4 tane yeşil soğan
1 tane havuç
dere otu maydanoz
nar ekşisi ya da limon
yağ tuz

mercimekleri hazşlıyosun
pirinçleri de haşlıyosun
yeşil soğanları minik minik doğruyosun
havucu rendeliyosun
dere otu ve maydanozu da doğruyosun hepsini bi güzel harmanlıyosun
bol limon ilave ediyosun yağını ve tuzunu da güzelce ayarlıyosun sonra hoooppp miğdeye indiriyosun bol ekşili sahane oluyo

bende meze çeşitlerini seviyorum öle kurabiye kek filan hayatta yemem yılbaşında yapmam da

Başakcım yeni BAT 28 ocak. az önce geldi benim kırmızılar.

kızlar bişey sorcam inşallah yardımcı olabilecek vardır. ben bu ay yumurtlama için iğneye geçiş yapıyorum. doktor adetin 2. günü gel dedi ama doktor izinliymiş. pazartesi gitsem bişey olur mu sizce??? (adetimin 2. günü yarın oluyo). aranızda iğne kullanan oldu mu adetin kaçıncı günü başladınız????

hadi hayırlısı canım cok üzüldüm artık önümüzdeki aya bakıcaz bitanem igneyle ilgli birsey bilmiyorum tatlımm ama bilen arkadaslar yardımcı olucaktır umarımmm
ya dikkat eetim de bikaç gündür topikte bir durağanlık var neden acep?:26:

evet benimde dikkatimi cekti kızlar pek gelmiyolar gelselerde konusmuyolar valla bizim hatunlara birseyler oldu ceneleri kapandı nedense 2012 iyi gelmicek zannedersem bizim hatunlara:26:

ben gelemiyom ya ondan sustular bunları kışkırtan benim herhelde kızzııııııııııııııııım

sağol tatlım yazıyorm hemen

başak annem benim koltuklar 20 güne gelecek sipariş usulü yaptırıyosss gelde eskit kuzum öle demişin yaaaa
hatta topikçek gelinde eskitin sizden kıymetlimi yaaaaa
hani bellonadakiler varya ona benziyo ama daha uygun fiyatlı hemde daha genişş
gelince resmini eklicem sizeee

tamam tatlımmmm hayırlısı olsn bakalım

belki yumurtaların gelişmesi için ilaç vericektir . o ilaç 3. gün başlanıyor ve doktorlar genel de 2. gün çağırır yarın başla der.
bence bi şey olmaz cnm3. gün git.
aslında doktorun nosu olsa daha sağlıklı

evet annem geniş olsun sen anca sığarsın uyy cnm benim yüzün gözümün önüne geliyooooooo
ama totonu hayal edemiyom kankam

ne kenafir gözü burayı ben hareketlendiriyom başakkk
bak ben yokum kimse yokk
ben geldim doluşur millet birazdann
ama ben çıkıcam birasdann

morwen de slm verdi, kimse cvp yazmayınca silmiş yazdığını
çok üzüldüm morwen geri gellllllll

myhos kankanı getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…