canım kusura bakma fazla ilgilenemiyorum ben seninle işlerim vardı.annem ıns tutar tarıfle aynı mı rezıl olmayım kaynanamlara
offffffffff o ne beeeeeee etimekten ilk defa duydum doyurucuda olur oay bende çok severim salataaaaaaaaa karnımı doyururum aramam başka bişey özellikle yoğurtlu olanlara bayılırım
etimek salatası var canım biliyomusun onu etimekleri borcama diziyosun üzerine mayonezli yoğurt döküyosun onun üzerine de rendelediğin havuç kırmızı köz biber turşu,sihay zeytin,rendelenmiş salatalık taze soğanistediğin malzemeleri verev çekilde diziyosun sıra sıra çok güzel oluyo tadı da görüntüsü de renk renk oluyo
hmmmm mecimeki merak ettim müsait olunca yaz. sen de şişkosun ya hep salata yiyon dimibi de yeşil mercimek salatası var o da nefis ve çok doyurucu tam bi folik asit deposu
mısırlı tavuklu salata var ohoooooo çeşit sınırsız
hmmmm mecimeki merak ettim müsait olunca yaz. sen de şişkosun ya hep salata yiyon dimi
herkese hayırlı cumalar canlarımmm
kızlar iştahımı açtınız haaa ağzımın acılığı sonunda geçti iştahım açıldı şimdide ayy
hepsini yapasım geldi yarın annemde yaparım ben bunlardanben yılbaşlarında böyle meze salata çeşitlerini
daha çok seviyorum valla
hadi hayırlısı canım cok üzüldüm artık önümüzdeki aya bakıcaz bitanem igneyle ilgli birsey bilmiyorum tatlımm ama bilen arkadaslar yardımcı olucaktır umarımmmBaşakcım yeni BAT 28 ocak. az önce geldi benim kırmızılar.
kızlar bişey sorcam inşallah yardımcı olabilecek vardır. ben bu ay yumurtlama için iğneye geçiş yapıyorum. doktor adetin 2. günü gel dedi ama doktor izinliymiş. pazartesi gitsem bişey olur mu sizce??? (adetimin 2. günü yarın oluyo). aranızda iğne kullanan oldu mu adetin kaçıncı günü başladınız????
ya dikkat eetim de bikaç gündür topikte bir durağanlık var neden acep?:26:
hadi hayırlısı canım cok üzüldüm artık önümüzdeki aya bakıcaz bitanem igneyle ilgli birsey bilmiyorum tatlımm ama bilen arkadaslar yardımcı olucaktır umarımmm
evet benimde dikkatimi cekti kızlar pek gelmiyolar gelselerde konusmuyolar valla bizim hatunlara birseyler oldu ceneleri kapandı nedense 2012 iyi gelmicek zannedersem bizim hatunlara:26:
tatlım sen niye error verdin annem bişiler yazmştın ama bugün işim var pek bişi yazamıyorum....................
kızlarrr nabersiniz???
ben yoğunum bu günlerde brazdan misafirim gelicekkk kaçabilirim her an size bi ce diyimmm dedimm
sağol tatlım yazıyorm hemenwalla paso otluyorum başağım dikkat etmeyince hemen şişiyorum bizim bünye o hızlı çalışanlardan değil spor ve yeşillik istiyo
mercimek salatası tarifi;
1 su bardağı yeşil mercimek
yarım su bardağı pirinç
3-4 tane yeşil soğan
1 tane havuç
dere otu maydanoz
nar ekşisi ya da limon
yağ tuz
mercimekleri hazşlıyosun
pirinçleri de haşlıyosun
yeşil soğanları minik minik doğruyosun
havucu rendeliyosun
dere otu ve maydanozu da doğruyosun hepsini bi güzel harmanlıyosun
bol limon ilave ediyosun yağını ve tuzunu da güzelce ayarlıyosun sonra hoooppp miğdeye indiriyosun bol ekşili sahane oluyo
bende meze çeşitlerini seviyorum öle kurabiye kek filan hayatta yemem yılbaşında yapmam da
tamam tatlımmmm hayırlısı olsn bakalımBaşakcım yeni BAT 28 ocak. az önce geldi benim kırmızılar.
kızlar bişey sorcam inşallah yardımcı olabilecek vardır. ben bu ay yumurtlama için iğneye geçiş yapıyorum. doktor adetin 2. günü gel dedi ama doktor izinliymiş. pazartesi gitsem bişey olur mu sizce??? (adetimin 2. günü yarın oluyo). aranızda iğne kullanan oldu mu adetin kaçıncı günü başladınız????
kenafir gözlere denk geldikkkkkkkya dikkat eetim de bikaç gündür topikte bir durağanlık var neden acep?:26:
evet annem geniş olsun sen anca sığarsınbaşak annem benim koltuklar 20 güne gelecek sipariş usulü yaptırıyosss gelde eskit kuzum öle demişin yaaaa
hatta topikçek gelinde eskitin sizden kıymetlimi yaaaaa
hani bellonadakiler varya ona benziyo ama daha uygun fiyatlı hemde daha genişş
gelince resmini eklicem sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?