Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

al işte kadın çevir çevir oku

sana yılbaşı menüsü vereyimmi annem

domatesli arpa şehriye çorbası

hindi kızartması
kuş üzümlü pilav
zeytinyağlı yeşil fasulye
etli sarma
salata
kabak tatlısı
sigara böreği
ayran
meyva
veee tabi kırmızı mumlar güzel bir müzik

eveeeeeeeeeeeeeeeetttttttt kıskandın mıııııııııı

hiç kıskanmadım mümkünse bende uzak dursun o vaziyet

eveeeeeeeeeeeettttttttttt takkelerrrrrr düşsünn kızlar hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pandoranın kutusu açılsın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yiğidin malı meydandadır kızlar

diyene bak seni ikna edene kadar göbeeeemiz çatlamıştı

karısık yapıyorum bende salam falan sucugu koymamıstım deneyım barı abla sagol ya aklına gelırse yazz gusel bı masa hazırlamak ıstyorum

yılbaşı sofrasına mı bişeyler istiyosun canım sen tavuk eti ve kırmızı etlerden aperatif bişeylerde yap gün sorfası gibi yapma kız menünü şöyle salatalar et yemekleri

tavuk sarma yap mesela kırmızı etten çöp şiş yap soslu

Son düzenleme:
maaşallah annemmm...walla yasak olmasada ben düğünümde çekemedim halay zaten ne zormuş gelinlikle oynamak...hele halay çekmek hiç yapamadım walla...
evet tatlım en zoru halay çekmek.
Zaten halay çekilirken gelinin yanından uzaklaşıyor millet. Halay çekilmiyo ki gelinle

valla bi ara bana uğrasan

cnm yemeklerını yıyıp gelecekler
cay kola ıckı falan fıstan olack yanı sadece bu tarz seyler hazırlamak ıstedım

cay kola ıckı falan fıstan olack yanı sadece bu tarz seyler hazırlamak ıstedım

içki olacaksa salatalar mezeler hazırla aperatif olarak yine de kırmızı etten çöp şiş ızgara filan tavsiye ederim

içkinin yanında eşlik eder iyi olur bol bol meze yap sen canım haydari amerikan salatası mor lahana salatası havuç salatası zeytinyağlı soğuk yenebilecek şeyler de tavsiye ederim gece uzun olacak öyle düşün aperatif kanepeler de yapabilirsin yine de karar senin tabiki

Son düzenleme:

meze turu dusuyorum ama ben sadece rus salatası yapmasını bılıyorum
tarıff verınn

cay kola ıckı Falan fıstan olack yanı sadece bu tarz seyler hazırlamak ıstedım

meze tarzı yaniii....kumpir,haydari(közlenmiş patlıcanla süper oluyo),közlenmiş biber,humus (pastırmalı harika) off canım istedi wallaa...acıktım yaaaaaa

meze turu dusuyorum ama ben sadece rus salatası yapmasını bılıyorum
tarıff verınn

havuç salatası;

havuçları rendele az yağlı teflon tavada biraz çevir soğuyunca üzerine mayonezli sarımsaklı yoğurt dök

mor lahana salatası:

lahanaları minik minik kez tuzla ov yıka sonra yine aynı şekilde üzerine mayonezli yoğurlu sos dök

patates kasesi ;

patatesleri haşla içine dere otu az karabiber tuz koy yoğur sıvı yağ ile kase şekli ver elinde içine istediğin malzemeyi koyabilirsin ben az garnitur süzme yoğurt ve mayonezi karıştırıp içine dolduruyorum üzerine de kırmızı biberli yağ döküyorum

alıntıdır...

bu tarz şık kanepeler de yapabilirsin canım göze hitap etsin biraz da

Son düzenleme:

salata türlerine bayılıyorum. Bir yemekte sadece tamamen salata yapabilirm ohhhhhhh missss.

Kılzar değişik alışılmışın dışında salata tarifleri olan varsa paylaşırsanız sevindirik olurum.

şimdiye kadar:
çoban salata, kış salatası, kabak salatası, kırmızı biber salatası, rus salatası, kereviz salatası, havuç salatası, beyaz lahana salatası bunları duydum.

Sizin başka bildiğinz varsa beri gelin.

Atıyorum dolmalık biber salatası ve ya çarliston biber salatası gibi değişik salata türlerine açığım

1 kilo orta boy havuç
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı dövülmüş ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
1 paket vanilya
Hindistan cevizi
1 paket pötibör büsküvi
Kaymak
YAPILIŞI
-Havuçları soyduktan sonra rendeleyip toz şekerle yumuşayana kadar pişiriyoruz.
-Bu arada büsküvi ve cevizleri robotta çekiyoruz.
-Derin bir kaba alıyoruz üstüne tarçın ve vanilyayı ekleyip harmanlıyoruz.
-Soğuyan havuçlarıda ilave edip iyice yoğuruyouz.
-Cevizden daha küçük parçalar alıp yuvarlayıp hindistan cevizine bulayarak küçük muffin kağıtlarına koyuyoruz.
-Servis zamanı üstlerine kaymak sürüyoruz.

kızlar havuc topları yapacaım bu sekıldemı malzeme yapan bılen varmıı

benim yaptığım havuç topları bööle değildi ama bu da on numara bişi olur bence yap

ay bende çok severim salataaaaaaaaa karnımı doyururum aramam başka bişey özellikle yoğurtlu olanlara bayılırım

etimek salatası var canım biliyomusun onu etimekleri borcama diziyosun üzerine mayonezli yoğurt döküyosun onun üzerine de rendelediğin havuç kırmızı köz biber turşu,sihay zeytin,rendelenmiş salatalık taze soğanistediğin malzemeleri verev çekilde diziyosun sıra sıra çok güzel oluyo tadı da görüntüsü de renk renk oluyo

Son düzenleme:
bi de yeşil mercimek salatası var o da nefis ve çok doyurucu tam bi folik asit deposu

mısırlı tavuklu salata var ohoooooo çeşit sınırsız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…