al işte kadın çevir çevir oku
bişey değil canım afiyet olsun
milföy hamurundan böreği sucuklu domatesli biberli yap çok enfes oluyo
eveeeeeeeeeeeeeeeetttttttt kıskandın mıııııııııı
eveeeeeeeeeeeettttttttttt takkelerrrrrr düşsünn kızlar hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pandoranın kutusu açılsın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yiğidin malı meydandadır kızlar
karısık yapıyorum bende salam falan sucugu koymamıstım deneyım barı abla sagol ya aklına gelırse yazz gusel bı masa hazırlamak ıstyorum
evet tatlım en zoru halay çekmek.maaşallah annemmm...walla yasak olmasada ben düğünümde çekemedim halay zaten ne zormuş gelinlikle oynamak...hele halay çekmek hiç yapamadım walla...
ama hiç kaldırmıyom artıkhiç kıskanmadım mümkünse bende uzak dursun o vaziyet
diyene bak seni ikna edene kadar göbeeeemiz çatlamıştı
valla bi ara bana
sana yılbaşı menüsü vereyimmi annem
domatesli arpa şehriye çorbası
hindi kızartması
kuş üzümlü pilav
zeytinyağlı yeşil fasulye
etli sarma
salata
kabak tatlısı
sigara böreği
ayran
meyva
veee tabi kırmızı mumlar güzel bir müzik
yılbaşı sofrasına mı bişeyler istiyosun canım sen tavuk eti ve kırmızı etlerden aperatif bişeylerde yap gün sorfası gibi yapma kız menünü şöyle salatalar et yemekleri
tavuk sarma yap mesela kırmızı etten çöp şiş yap soslu
cnm yemeklerını yıyıp gelecekler
cay kola ıckıfalan fıstan olack yanı sadece bu tarz seyler hazırlamak ıstedım
içki olacaksa salatalar mezeler hazırla aperatif olarak yine de kırmızı etten çöp şiş ızgara filan tavsiye ederim
içkinin yanında eşlik eder iyi olur bol bol meze yap sen canım haydari amerikan salatası mor lahana salatası havuç salatası zeytinyağlı soğuk yenebilecek şeyler de tavsiye ederim gece uzun olacak öyle düşün aperatif kanepeler de yapabilirsin yine de karar senin tabiki
cnm yemeklerını yıyıp gelecekler
cay kola ıckıFalan fıstan olack yanı sadece bu tarz seyler hazırlamak ıstedım
meze turu dusuyorum ama ben sadece rus salatası yapmasını bılıyorum
tarıff verınn
havuç salatası;
havuçları rendele az yağlı teflon tavada biraz çevir soğuyunca üzerine mayonezli sarımsaklı yoğurt dök
mor lahana salatası:
Lahanaları minik minik kez tuzla ov yıka sonra yine aynı şekilde üzerine mayonezli yoğurlu sos dök
patates kasesi ;
patatesleri haşla içine dere otu az karabiber tuz koy yoğur sıvı yağ ile kase şekli ver elinde içine istediğin malzemeyi koyabilirsin ben az garnitur süzme yoğurt ve mayonezi karıştırıp içine dolduruyorum üzerine de kırmızı biberli yağ döküyorum
alıntıdır...
Bu tarz şık kanepeler de yapabilirsin canım göze hitap etsin biraz da
Eki Görüntüle 317735 Eki Görüntüle 317736 Eki Görüntüle 317737
1 kilo orta boy havuç
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı dövülmüş ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
1 paket vanilya
Hindistan cevizi
1 paket pötibör büsküvi
Kaymak
YAPILIŞI
-Havuçları soyduktan sonra rendeleyip toz şekerle yumuşayana kadar pişiriyoruz.
-Bu arada büsküvi ve cevizleri robotta çekiyoruz.
-Derin bir kaba alıyoruz üstüne tarçın ve vanilyayı ekleyip harmanlıyoruz.
-Soğuyan havuçlarıda ilave edip iyice yoğuruyouz.
-Cevizden daha küçük parçalar alıp yuvarlayıp hindistan cevizine bulayarak küçük muffin kağıtlarına koyuyoruz.
-Servis zamanı üstlerine kaymak sürüyoruz.
kızlar havuc topları yapacaım bu sekıldemı malzeme yapan bılen varmıı
annem ıns tutar tarıfle aynı mı rezıl olmayım kaynanamlarabenim yaptığım havuç topları bööle değildi ama bu da on numara bişi olur bence yap
salata türlerine bayılıyorum. Bir yemekte sadece tamamen salata yapabilirm ohhhhhhh missss.
Kılzar değişik alışılmışın dışında salata tarifleri olan varsa paylaşırsanız sevindirik olurum.
şimdiye kadar:
çoban salata, kış salatası, kabak salatası, kırmızı biber salatası, rus salatası, kereviz salatası, havuç salatası, beyaz lahana salatası bunları duydum.
Sizin başka bildiğinz varsa beri gelin.
Atıyorum dolmalık biber salatası ve ya çarliston biber salatası gibi değişik salata türlerine açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?