Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yumoş yerlerimizen miii

sara abla ben yarın ıcın hamur ısı yapacmmm bana tarıff verırmısın

veriyim annem mantı yap mesela yada börek yap poğaça yap hangisini istersin

bak kolay mantı tarif vereyim sana

hazır yufkayı alıyosun masanın üzerine seriyosun bi tanesini kare kare kesiyosun içine hazırladığın kıymayı koyup kapatıyosun tek tek sonra bi tepsiye dizip fırına veriyosun üzerleri kızarana kadar pişiriyosun sonra çıkarıyosun bi tencerede kaynamakta olan suya tuz atıp fırından çıkardığın mantıları suya atıyosun bi iki taşım kaynatıp kevgir yardımıyla tabaklara alıyosun üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağ biber ooooooh yemede yanında yat

börek tarifi

hazır yufkaları al
tepsiye b tane ser üzerinede bi kapta hazırlmalış olduğun 3 yumurta 1,5 subardağı yoğurt ve yarım çay bardağı sıvı yağ katrışımndan oluşan sosu bi kaşık dök yufkaların yarısını bu şekilde tepsiye diz bi kat yufka ve üzerlerine sos orta kata gelnce sos dökme hazırladığın peynir, kıyma ıspanak hangisini istersen karışından koy diğer katlarıda ser en üste bolca sos dök pişir harka oluyo

not: ıspanaklı yaprsn ıspanakları yıka doğra tavada bi iki çevir yumuşasın sonra içine bi baş soğan doğra kavur suyunu çeksin ıspanaklar ocaktan aldıktan sonrda içine biraz beyaz peynir rendele karıştır böreğin içine öyle koy harika oluyo

sogal sara ablam mantım buzlugumda varr
borek dusunuyorum onu yapayım
bıde bıt kuabıyesı varmıs onuda yapcm
elmalı pasta
sımıt

mılfoy hamurdan bborekk
daha ne yapa bılırıkm acep

al işte kadın çevir çevir oku

yemede yanında yat valla:)

sogal sara ablam mantım buzlugumda varr
borek dusunuyorum onu yapayım
bıde bıt kuabıyesı varmıs onuda yapcm
elmalı pasta
sımıt

mılfoy hamurdan bborekk
daha ne yapa bılırıkm acep

bişey değil canım afiyet olsun

milföy hamurundan böreği sucuklu domatesli biberli yap çok enfes oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…