günaydın canım sende güzel çıkmışsın
ohh valla iyi döktürdüm haaaa. gelinlere sadece halay yasak olmalıabooooo geline bak geline döktürüyoooo...ohhhh maaşallahhhh..
gel kıs bekliyom seni hade bakam nasılsa beni biliyon artık bende seni göreyimde koy bakam resmini sende
oğşuşumuz o bizim ne demek aaaaaaaaaa tabii ciddiye alıyos. ama nasıl isimler düşünüyosunuz mesela modern mi yoksam dini isim mi olmalıevet,isim bekliyorum sizden,hiç oğluşumu ciddiye almıyosunuz heeee
üç ayımız doldu canım çok şükürkardelen seninki ne kadar oldu bebiş.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
iyi olmana sevindim canım
dün akşam mercimek çorbası biber dolması dible turşu kavurması kabak tatlısı bide kayınvalidem ayva tatlısı yapmıştı çok nefisti yaaaaaaa
ben seni ayıltıyım annem
oğşuşumuz o bizim ne demek aaaaaaaaaa tabii ciddiye alıyos. ama nasıl isimler düşünüyosunuz mesela modern mi yoksam dini isim mi olmalı
yumoş yerlerimizen miiihatunlar ben çıkıom birasdan çarşıya gidicem yarın için herkese kırmızı don alıcam hedaye edicem onlara grşrz eğer giremezsem topiğe şimdiden HEPİNİZİN YENİ YILINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN BÜTÜN DİLEKLERİNİZ GERÇEKLEŞİR İNŞALLAH AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNkendinize iyi bakın sultannınız sizi seviyor pzrtsi görüşürüz kocaman öpüyorum yumoş yerlerinizden sevgiler saygılar canlarım benim
tamam cnm aklımda olcakkesinlikle dini olmalı canım,ben öyle çok modurn isimlerden hoşlanmıyorum
yidim annem hemde ocak baklerden aralıkta yidim:125:tatlım sen kırmızı kartı yemıssın ayy
yidim annem hemde ocak baklerden aralıkta yidim:125:
sindirme aşamasındayım
sara abla ben yarın ıcın hamur ısı yapacmmm bana tarıff verırmısın
veriyim annem mantı yap mesela yada börek yap poğaça yap hangisini istersin
bak kolay mantı tarif vereyim sana
hazır yufkayı alıyosun masanın üzerine seriyosun bi tanesini kare kare kesiyosun içine hazırladığın kıymayı koyup kapatıyosun tek tek sonra bi tepsiye dizip fırına veriyosun üzerleri kızarana kadar pişiriyosun sonra çıkarıyosun bi tencerede kaynamakta olan suya tuz atıp fırından çıkardığın mantıları suya atıyosun bi iki taşım kaynatıp kevgir yardımıyla tabaklara alıyosun üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağ biber ooooooh yemede yanında yat
börek tarifi
hazır yufkaları al
tepsiye b tane ser üzerinede bi kapta hazırlmalış olduğun 3 yumurta 1,5 subardağı yoğurt ve yarım çay bardağı sıvı yağ katrışımndan oluşan sosu bi kaşık dök yufkaların yarısını bu şekilde tepsiye diz bi kat yufka ve üzerlerine sos orta kata gelnce sos dökme hazırladığın peynir, kıyma ıspanak hangisini istersen karışından koy diğer katlarıda ser en üste bolca sos dök pişir harka oluyo
not: ıspanaklı yaprsn ıspanakları yıka doğra tavada bi iki çevir yumuşasın sonra içine bi baş soğan doğra kavur suyunu çeksin ıspanaklar ocaktan aldıktan sonrda içine biraz beyaz peynir rendele karıştır böreğin içine öyle koy harika oluyo
veriyim annem mantı yap mesela yada börek yap poğaça yap hangisini istersin
bak kolay mantı tarif vereyim sana
hazır yufkayı alıyosun masanın üzerine seriyosun bi tanesini kare kare kesiyosun içine hazırladığın kıymayı koyup kapatıyosun tek tek sonra bi tepsiye dizip fırına veriyosun üzerleri kızarana kadar pişiriyosun sonra çıkarıyosun bi tencerede kaynamakta olan suya tuz atıp fırından çıkardığın mantıları suya atıyosun bi iki taşım kaynatıp kevgir yardımıyla tabaklara alıyosun üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağ biber ooooooh yemede yanında yat
börek tarifi
hazır yufkaları al
tepsiye b tane ser üzerinede bi kapta hazırlmalış olduğun 3 yumurta 1,5 subardağı yoğurt ve yarım çay bardağı sıvı yağ katrışımndan oluşan sosu bi kaşık dök yufkaların yarısını bu şekilde tepsiye diz bi kat yufka ve üzerlerine sos orta kata gelnce sos dökme hazırladığın peynir, kıyma ıspanak hangisini istersen karışından koy diğer katlarıda ser en üste bolca sos dök pişir harka oluyo
not: ıspanaklı yaprsn ıspanakları yıka doğra tavada bi iki çevir yumuşasın sonra içine bi baş soğan doğra kavur suyunu çeksin ıspanaklar ocaktan aldıktan sonrda içine biraz beyaz peynir rendele karıştır böreğin içine öyle koy harika oluyo
sogal sara ablam mantım buzlugumda varr
borek dusunuyorum onu yapayım
bıde bıt kuabıyesı varmıs onuda yapcm
elmalı pasta
sımıt
mılfoy hamurdan bborekk
daha ne yapa bılırıkm acep
ohh valla iyi döktürdüm haaaa. gelinlere sadece halay yasak olmalı
sogal sara ablam mantım buzlugumda varr
borek dusunuyorum onu yapayım
bıde bıt kuabıyesı varmıs onuda yapcm
elmalı pasta
sımıt
mılfoy hamurdan bborekk
daha ne yapa bılırıkm acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?