Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Dun pirasa yapmistim obada bir tane portakal sıktım super oluyor tavsiye ederim pirasanin o sogangillerden olan kokusunu aliyor

Ama tatlım ben sana cevap yazdım sende beğendim unuttunmu
bilmem b 12 im yerlerde ya unutmuş olabilirim:KK22:
Heeee bunamış alzaymirli karı sewoo :KK70:

Ben alıntı yaptım baktım hala anlamiyii onu kendi haline bıraktiydim:KK70::KK70::KK70:
:KK70:
:KK70::KK70:
sen bunları yedikçe,bekle zayıflarsın:110:
Nar soydum yarısını yedim
yarısınıda yarın yiycem:kk77:
bende hep öyle yaparım 1 tane fazla geliyor ,hem tansiyonu düşürdüğü için ben 1 kez yıldızları saydımdı:KK45:
karadayıyı izlemiyonmu
ben izliyorummm:KK66:

İrmikli
Biraz sivi yağ ve tereyağ tavada erittim
Bir kase irmik bir yemek kasigi un koydum
Ve biraz dövülmüş ceviz iki yemek kasigi susam iyice kavurdum
Pembeleşince bir kase şekeri birbucuk kase sütte erittim ve üstüne bosalttim bir kahve fincanida pekmez koydum fokurdayinca kapagini kapattim bir dkka sonra altini kapatip dinlenmeye aliyorsun dinlenirken kapagi yarim kapali olacak bu kadar
Sonra hindistan cevizi ve toz findikla susledim:kk77::kk77:
bu denişik bir irmik helvası gibi sütlü ve pekmezli hattat cevizli:kk77:
Kızlar karadayı çok heyecanlı :KK73::KK9:
ewet ama birazda sinir bozucuyduEn Büyük KK
ya bosch un yan urunu olduğunu duymamştım.
ama seni de dediğin gibi beyaz eşya şans olduğu için belli olmuyor. Ben çok memnunum.
annemin bul. Makinesi bosch lakin hep deterjan kalıntısı ve leke bırakıyor. Hiç memnun değil. Bütün bardakların içi deterjan tozu. Ben oraya gittiğimde kullanmadan once herşeyi sudan geçiriyorum. :63:
-----
cam kapayan komşum o günden beri görmedim hava soğuk herkes evde. Ama camda gördüm tesadüfen fark ettim hiç bakmıyorum artık tarafa.
ayıplı davranışlı karı

ona denk geldikçe bende bakıyorum
çok ilginç
bende bu yeni eşyaları alırken satıcıdan duydum sımens ve boshun bünyesine katılmış profilo....bir ara benim annemgilin makinasında da aynı sorun olmuştu deterjandan kaynaklı olduğu anlaşıldı deterjanı değiştirince düzeldi...

doğru düzgün edepligineli tuvaletin deliğine işesene yavrum
uğraşma hipoyna mipoyna
tobe estağfir
sananenk istediğim yere işerim belkim deliği tutturamıyım:110:
Bende biteceğini düşünüyordum sanırım benden başka izleyicisi de yok:110: yazık oldu......oyuncular çok iyiydi yoksa...
Ama senaryo çok zayıf kaldı... ilerleme yok hala ayni yerde sayikliyor:KK51:
heee diziyi bir tek sevoşla senin için oynatıyolar zati:110:

Gunaydin yarin miracin asisi var uykularim boonden kacti:KK51::KK53:
günaydın,şimdiden geçmiş olsun:KK19:
günaydın kızlar hava çok soğuk
günaydın burasıda dün çok soğuktu bugün biraz daha iyi:KK19:
Mönü veriyom
Dünden corbam var
Firinda portakalli sebzeli kereviz yapacam
Yanina yoğurtlu erişte
Pancar tursusu
ben kerevizi sadece yoğurtlu denemiştim sevinç,bizim burda pek bu sebzeler yenmiyor bilirsin..ama merak ediyorum tadısı yemekte güzelmi...
Günaydın kızlar

Çok uykum varrrrrr:mad:
günaydınnnn:KK19:uykusuzluk kötü:KK14:

TULİN MELİS
sağol canım,ben ilk 2 hamileliğim haricinde tedavimi yaptırdım ama tüm yapılan tedaviye rağmen sonuç alamadık,çok acılar çekip yıprandım..şimdi bu yıl gittiğim doktor daha önce rahim filmi çekilip profların bu filme normal demesine rağmen,yine rahim filmi istedi ve rahmimin T şeklinde yani çok dar olduğunu ve bu şekilde asla bir çocuğun bu rahimde büyüyemeyeceğini söylediğinden ameliyat oldum hemde 2 kez,rahim normal bir rahim genişliğine getirildi..doktoruma göre pıhtılaşmadan çok bunun sbep olduğu ,bebeklerimin kaybına...kısacası bu canım..yoksa bende her hamilelliğimde iğne ve asprin kullandım..hatta son 3 gebeliğimde kortizon dahai kullanmıştım ..
yani sen benim hikayemden umutsuzluğa kapılma sakın,pıhtılı olup bir çok arkadaşımız tedaviyle kavuştu çocuklarına...

günaydın canım

sananenk istediğim yere işerim belkim deliği tutturamıyım:110:

heee diziyi bir tek sevoşla senin için oynatıyolar zati:110:

günaydın,şimdiden geçmiş olsun:KK19:

günaydın burasıda dün çok soğuktu bugün biraz daha iyi:KK19:

ben kerevizi sadece yoğurtlu denemiştim sevinç,bizim burda pek bu sebzeler yenmiyor bilirsin..ama merak ediyorum tadısı yemekte güzelmi...

günaydınnnn:KK19:uykusuzluk kötü:KK14:

Super oliyiiiii:21: tarif veririm
Bu arada evde benden baskalarida var datli yimesinlermi :110: atin olumu arpadan olsun:KK45::KK45:

TULİN MELİS
sağol canım,ben ilk 2 hamileliğim haricinde tedavimi yaptırdım ama tüm yapılan tedaviye rağmen sonuç alamadık,çok acılar çekip yıprandım..şimdi bu yıl gittiğim doktor daha önce rahim filmi çekilip profların bu filme normal demesine rağmen,yine rahim filmi istedi ve rahmimin T şeklinde yani çok dar olduğunu ve bu şekilde asla bir çocuğun bu rahimde büyüyemeyeceğini söylediğinden ameliyat oldum hemde 2 kez,rahim normal bir rahim genişliğine getirildi..doktoruma göre pıhtılaşmadan çok bunun sbep olduğu ,bebeklerimin kaybına...kısacası bu canım..yoksa bende her hamilelliğimde iğne ve asprin kullandım..hatta son 3 gebeliğimde kortizon dahai kullanmıştım ..
yani sen benim hikayemden umutsuzluğa kapılma sakın,pıhtılı olup bir çok arkadaşımız tedaviyle kavuştu çocuklarına...
Cokk tesekkur ederim cnm cevabin icin yasadiklarin kolay seyler degil cnm ama cokk sukur diyelimki rabbim yuzunu guldurdu unutulmaz kolay kolay yasadiklarin ama bi nebze olsun bebisleri gorunce unutulmustur

Super oliyiiiii:D tarif veririm
Bu arada evde benden baskalarida var datli yimesinlermi :110: atin olumu arpadan olsun:KK45::KK45:
he onları bahane edip sende ye:110:sabah canan karatayı dinledim yine çok tırstım:KK17:
Cokk tesekkur ederim cnm cevabin icin yasadiklarin kolay seyler degil cnm ama cokk sukur diyelimki rabbim yuzunu guldurdu unutulmaz kolay kolay yasadiklarin ama bi nebze olsun bebisleri gorunce unutulmustur
canım yanlış anlaşılma oldu galiba benim henüz çocuğum yok,olmadı maalesef ama şimdi tekrar deniyoruz,inşaallah bu kez yüzümüz güler...

Back
X