Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kislarrr :)) hayırlı cumalar dilerim hepinize:)) kis saraaa beni de cagirsana arada kisir yerimm misss:))
Ahahaa bak içime doğmuş saracim:)) is okul derken vakit kalmıyor maalesef. Haftaya da sinavlarim var daha da yoğun olucam
Ama sizleri asla unutmam sizleri cok seviyorum.giremiyorum pek eskisi gibi cok olmasada arada haberlesiriz canlarim.
nazemirede selamlarimi iletin cnm o benimm![]()
Herkesi öptüm canlarım bana dua edin olurmu:))Allahimhepimize herseyin hayirlisini versin ve mucizelerini bizlerede göstersin inşallah. ..
Hayirlisi cnm herife demedinmi adet oldugunudoktoru aradım bu doktorda hastanede görevli ve çok dolu diye telde görüşmek imkansız nerdeyse,neyse sekreyerine anlattım numaramı aldı şimdi meşgulmüş işi bitince arıcaklarmış bakalım..ama daha herifede bişey demedim..
kızlar yarın misafirim var
peynirli börek
portakallı kek
fasulye turşusu kavurması (burada çok seviyolar)
kısır
yapsam yeterlimi yanına birde makarna salatası yapsam olurmu çok mu olur yoksa başka ne yapayım
Hayirlisi cnm herife demedinmi adet oldugunu
Canim yeterli ama kisirin yanina tursu felan iyi olur makarna salatasi pek gitmez ama kabak ssalatasi olabilir![]()
kabak salatası yaprımda canım çokda güzel olur ama bunlar herşey sevmiyolar yemiyolar eminim kabak salatasınıda bilmiyolardır yemezlerse ziyan olur
basit bir kurabiye tarifin varmı canım kurabiye yapsam nasıl olur
amin canım sağolaynen canım kaynanaya güven olmaz
bak bu söz çok doğru
bizdede s.çan açar derler
hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberler yakındır
he kaynana miletine kızıncada heriften alıyoz hıncımızıaynen eşime her kızdığımda kaynana milletine daha çok illet oluyorum
ellerine sağlık güzel mönükızlar yarın misafirim var
peynirli börek
portakallı kek
fasulye turşusu kavurması (burada çok seviyolar)
kısır
yapsam yeterlimi yanına birde makarna salatası yapsam olurmu çok mu olur yoksa başka ne yapayım
ooo çok şey kaçırıyon kuzum,6 aydır bbiş çalışmaları yapıyoruz ama ne çalışmaBeydagli hayirdir cnm ne doktoru bisey kaçırdım sanirim:)
amin canım...Herkesi öptüm canlarım bana dua edin olurmu:))Allahimhepimize herseyin hayirlisini versin ve mucizelerini bizlerede göstersin inşallah. ..
az önca telefonda dedim ama doktoru daha söylemedim aaşama anlatırım ..doktorda aramadı daha bekliyimHayirlisi cnm herife demedinmi adet oldugunu
Canim yeterli ama kisirin yanina tursu felan iyi olur makarna salatasi pek gitmez ama kabak ssalatasi olabilir![]()
kıskançlık yapma herkesi katmışDerlin hnma bak bizim adimizi anmamisss![]()
Kurabiyenin adi kaynana çatlatan
1 paket yyağ
1 kahve fincani sut
1 kahve fincani sivi yağ
3 kahve fincani seker
1 yumurta sarisi
Vanilya kab tozu aldiği kadar un
Hamuru biraz yumuşak olacak
Ceviz büyüklüğünde parçalar kopar yuvarla
Önceyumurta akina sonra evde ne varsa ona bbatir tepsiye diz kizarmayacak beyaz kurabiye
Ben hindistan cevizi toz seker dövülmüş ceviz ne varsa ona batiriyom toz seker çok yakisiyo
amin canım sağol
he kaynana miletine kızıncada heriften alıyoz hıncımızı
ellerine sağlık güzel mönü
kim geliyorkibence makarna salatası yapma kısır ve turşu kavurması var zaten...şu turşu kavurmasının tadınıda çok merak ediyorum..
adısı güzelmiş yapsak yedirsek gerçekten çatlarmıkiKurabiyenin adi kaynana çatlatan
1 paket yyağ
1 kahve fincani sut
1 kahve fincani sivi yağ
3 kahve fincani seker
1 yumurta sarisi
Vanilya kab tozu aldiği kadar un
Hamuru biraz yumuşak olacak
Ceviz büyüklüğünde parçalar kopar yuvarla
Önceyumurta akina sonra evde ne varsa ona bbatir tepsiye diz kizarmayacak beyaz kurabiye
Ben hindistan cevizi toz seker dövülmüş ceviz ne varsa ona batiriyom toz seker çok yakisiyo
zaten amcasının geliniymiş,sülalesi deel senin o mendeburlarınsırf isminden dolayı bile bunu yapacam sağol canım
tatlım hem eski komşularım hemde eşimin amcasının gelini çok severim kendisini çok iyi birisidir hiç kaynanamın sülalesine benzemez
zaten amcasının geliniymiş,sülalesi deel senin o mendeburların![]()
hımmm, hepsi bir olmuyor işteyok akrabalar canım