çok hoş...
ben hiç.seramik kullanmadım
acaba nasıl bişey
kizartmayi falan bu tavada yapabiliyonmi
yumurta kkizartilirmi
Portakal yiyom
Dünden yeşil mercimek yemeğim var
başkada bişey yok
zatiii oğlani zor uyuttum
dinleniyom
bu gece uyutmaz beni
miden küçüldü ne güzel işte...
ben önceleri böyle değildim hep annem derdi kekden yumurta kokusu geliyor yiyemiyirum derdi şimdide ben öyle oldum
ayıp etmiş ama boşluğuna gelmiştir onunda normalde yaptığı bişey dEgilse
aman boşver az başağrısı işte sana... hiç yalnız hissetme biz ne güne duruyoruz
Hayır ağlama güzel şeyler düşün.. bak ne güzel zayifliyosun onu düşün.. sen zayifliyinca onların yüz halini dusunsene hepsi catir cutur catlayacak
demedin saati aolzaymirli kari
yinemi
Alma daha kıymetli olursun
anlamadım ben noktanın yerine hangi harf gelecek
göndereyim canım bi tencereSara kizzz o portakalli kerevizden canim istedi
Kizzzzz basakkkkk herif seramik tava almis banaaaa yilbasina özel iç dış kirmizi seramikkk
Eki Görüntüle 1351663
göndereyim canım bi tencere
hemen göndereyim canım bir tencere var sanada banada hatta topiktekilerede yeter
İlham gelirse bir saatte biter cnmçok halsizim bir sürü iş var yapılacak ama ben oturdum tv nin karşısına bu geceden pastamı böreğimi yaparım yarında evi sier süpürürüm olur biter evim temiz zaten
Gönder valla
İlham gelirse bir saatte biter cnm
Herif anasigile gitti oradan zorla tlf actirmislar sevincgilde ggelsin
Çocuk uyuyor dedim
Kizzzzz basakkkkk herif seramik tava almis banaaaa yilbasina özel iç diş kirmizi seramikkk
Eki Görüntüle 1351663
Offf yaaa Allaha Şükür tabiki ama hasta olduklarında anne olmanın ne kadar zor olduğunu düşünüyorum sevinç çok korkuyorum ben çocuk hasta olunca. Bütün huzurum gidiyo. Sadece ağlamak istiyorum. Sevinç ikinci çocukla degisirmiyim. Yoksa daha da korkak ve psikopat mi olurumİki gündür miracta beni uyutmuyorrrr zirt pirt uyaniyor agliyorrr asi mahfetti oglumu
sen onları havanla doversin şekerimhaklısın ben kilo verince yüzlerinin halleri çok değişecek
gezmedeydim cnmBaşak nerde basakkk hani nerde bu hatunn hii nerdesin kiss:)
aaaa beydoş kıvırcıkmıymışBileti alinca saatini bile yazdiydim gelll sendenmi korkacam kivircik İstanbul esenler
tırnakların uzamış kes kuççuk beben var ağzına pislik kaçarEki Görüntüle 1351334 Buda bardaktan cikmis hali
Tabiki al
çarşambaya kadar,alamamkiHic sevmem celikteki pilavi
he evet cnm sevyodum eroşubelliki eroşu çok seviyordun,ama boşver bak o seninle ne biçim ayrılıp gitti
sağolewet ufak ayrılıklar güzel oluyor ilişkilerde
kesin çıkar,ama gerçekten seramikta daha güzel oluyor..madem çelikte yapamıyorsun al bir tane
çok sancım var sabah tamaen söküldüm,YAŞADIĞIM SORUNLARA RAĞMEN NEŞEYLE HAMİLE KALIP NEŞEYLE DOĞURAMADIM,bir türlü
evet soğuk göründüğün doğruBende uzaktan soğuk gorunurum ama evime gelen cikmak istemez
Yokkk bilgi işlemciTobe Yarappim inat yapar gibi
senin koca tencere operatörü muydu
Degismez daha psikopat olursunOfff yaaa Allaha Şükür tabiki ama hasta olduklarında anne olmanın ne kadar zor olduğunu düşünüyorum sevinç çok korkuyorum ben çocuk hasta olunca. Bütün huzurum gidiyo. Sadece ağlamak istiyorum. Sevinç ikinci çocukla degisirmiyim. Yoksa daha da korkak ve psikopat mi olurum
sen onları havanla doversin şekerim
aaaa beydoş kıvırcıkmıymış
kıız beydoş saçı kıvırcık olanın bütün kılları kıvırcık olurmuş doğrumu
evet soğuk göründüğün doğru
kim acabakocaeli den tek tanıdığım Eroş........
aklıma hemen o geldi
sarimsak kekigide unutmayinbaşakcım buda zeytinyağlı sarma tarifi
sarma asma yaprağıyla daha güzel olur ama pazı yaprağıylada harika olur lahanayla kara lahanayla da güzel olur ben yapıyorum hepsinide çok seviyorum ama şincik sadece üç dört tane yememe izin var o yüzden bir ara yapmıyacam neyse gelelim tarife
bolca kuru soğanı küp küp doğra tavaya zeytinyağında karamelize olana kadar kavur kısık ateşte kavurursan daha güzel olur biraz geç olur ama lezzetli olur bunun için değer yani sonra içine bir tane domatesin kabuklarını soyup küp küp doğra sarımsaklarını rendele salçasını kat karıştır tuzunu pulbiberini seviyosan ve midene dokunmuyosa çok az karabiberini ekle karıştır ve yıkanmış pirinçleri ekle iyice kavur sonra bir çay bardağı kadar sıcak koy karıştır ocağın altını kıs suyunu çekince iki tane limonu sık suyunu ekle ve ya nane koy ya maydanoz ben ikisini bir arada sevmiyorum sonra ocağın altını kapat biraz soğuduktan sonra lahanalarını sar tencereye diz üzerini geçemeyecek kadar sıcak su ekle pişir kaynadıktan sonra kısık ateşte pişir piştikten sonra en az bir saat dinlendir hep dediğim gibi dinlenen yemeğin lezzeti harika olur.
püf noktası : zeytinyağlı sarmanın soğanı ne kadar bol olursa lezzetide o kadar güzel olur.
Kadin gecen ay ilk defa adet oldum ya bu ay gecikti normalmi boyle olması yoksaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?