Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle yapabilirim bir tava bir orta boy tencere.walla deroşum ben bir küçük sos tavası ve bir orta boy seramik tencere almıştım,tavada yumurtada yapıyorum tabii,tenceresinde pilav şahane oluyor yemekler hiç yapışmıyor..ama seramikleride teflon kadar dikkatli kullanmak zorundasın metallerle karıştırmayacaksın falan...ama teflondan sağlıklı..
korkmazın çelik tencere setleride çok güzel bende çok beğeniyorum benimde hep çelik tencerem var,onlarında yeri ayrı bence onlarda çok gerekli...
birde teflondan ve seramikten daha sağlıklı ve kullanışlı olan, bir döküm tencere seti çıkmış yaaa fiyatı pahalı heralde, tam bilmiyorum KARACA nın dı galiba GRANİT serisi çok hoş hiç bir şeyle çizilmiyor ,bir şey yapışmıyor ve makinada yıkanıyor reklamları öyle..ben onlarıda çok beğendim...
yani illaki takım almak zorunda değilsin istersen önce seramiğin bir tava,ve bir pilav tenceresini al dene,benim gibi...
amin aminnnnnn.. inşallah.Allahim evsizlere barksizlara evde yakacak odunu kömürü olmayanlara yardim etsin![]()
ElineSağlık cancazimmPatlıcan tava yaptim cnm beydosum burdada hava buzzzzz
Inşallah canim benimbiraz daha iyi olmasına sevindim canım,çocuklar hasta olunca daha zordur tabi dertlerini de tam anlatamazlar inşaallah alişçik hemen iyileşir...
kolay gelsin
ne yemeği yaptınki yanına pilav yapıyon
ben yemek yapmıcam bugün eğer bir aksilik çıkmazsa yimeğe gidebülürük belkiii![]()
kız kaç tencere yaptın bu kerevizden ,tamam yolla bekliyom bir tadayım hoşuma giderse bende yaparım artıkın...
çokkk geçmiş olsun deroşum yaaa üzüldüm bak şimdi....
Poffgf pertim cikti isi bitirdim yemegide yaptim pilav aksama sicak sicak yapacam![]()
Allahim evsizlere barksizlara evde yakacak odunu kömürü olmayanlara yardim etsin![]()
Cnm kek ve kurabiye Nasil oldu
Saroşum seni de gününün güzel geçmesine sevindim
misafir sevdiklerin olunca zevkle hizmet ediyosun
Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın
Nasılsınız kızlar bayrağıdır gelmedim buraya (hoş kk de bir topik var uğradığım) biraz sağlık sorunların var onlar ama daha çok bebek konusundan uzaklaşmak için sanırım pek bakmiyorim kk ye aslında bebek olayı bizde bitti galiba (sayfa kapandı gibi gorunuyor) bende bu durumu hazmetmeye çalışıyorum sanırım kızlar buradan düsara söz edince ugrayayim dedim yazayım dedim Allah hepimizin yüzün güldürüsün inş
Kuzum üzülmüyorum dersem yalan olur ama yapacak bir şey yok senin de dedigin gibi allah büyük ona sığınıyorumyetercim üzülme nolur Allah büyük inşallah bebeğin doğal yoldan gelir