Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

locla mı yıkıyo deterjanla meyve sebze yıkanırmı ben bunun temizlik olduğuna inanmıyorum istediği kadar doğal temizlik maddesi densin deterjan deterjandır
benm kaynoş amwayla kafayı bozmuş durumda cnm.
iç deseler içer.

bencede sonuçta köpürüyor deterjan bu

amaninnn cok fenayımmm iki erkeği4 gün evde bırakmayın sakın daha mutfaktayım mm mm siliyom yıkıyom :-):-) 2 dk otirim dedim sevinc iyi tatiller ohh gez miss memleket gibisi yok Sara seninde gözünaydın cuma tatil oldu ya süper oldu bence keşke benim kociş 12/24 olmasaydıda bende sevineydim tatile:KK53:

Aksam kaynosa gidecez :110: malum yarin gidiyik :D:110:

sizdede mi öyle bizde yarın benim aileme gidecek olsak yada başka bir yere tatile bir gün önceden kaynana takımı ziyaret edilir çok mühim gibi

Optum bile cnm bugün daha iyi sukur

Aaaaa ne münasebet tlf net var girerim:D:D

iyi o zaman ne güzel evde olucam büyük ihtimal sizde olmazsanız iyice sıkılırım

Saracim ozaman tutumlu olun cnm evde film izleyin yuruyud yapin gezin tozun oglenlrre kadar yatin kaynosa gidin :110:

hepsine tamamda kaynoşa gitme fikri hiç hoşuma gitmedi

aslında bi aklım yarın akşam oraya git diyo kaynanam için o çok mutlu oluyo bizi görünce yaşlı kadın hayır duasını almak sevaptır diyorum kızlarına inat ama bi tarafımda kaşınma otur yerne diyo başıma ne geldiyse iyi niyetimden geliyo

bende yikamam ama benimki tembellikden. Benim anam çalışkan hiç usenmez.. ispanagi bile curutmez kadın..

canim hiç bişey istemiyo yaaa sutlacmi yapsam acaba

allaha binlerce şükür canim genel bi huzursuzluk var ama az bişey daha iyi en azindandan gribi geçiyo gibi... Diş den dolayı çok huzursuz diş jeli veriyorum..
Şurup içmeyI De sevmiyor...

Sen. Nasılsın tatlım... geçtimI halsizligin?

sütlaç hafif tatlılardandır ama canım senin şekerin yüksek değilmiydi yapacaksanda şekersiz yap

:110::110::110: Bizde yarın gidiyikkk:110:

siz geç bile kaldınız çoktandı kaynoşlardaydık demiyosun

Back
X