Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çicugu okula almaya gidicem inanılmaz fırtına var uçmadan gelsem bari daha mutfagı bitiremedim kabus gibi

heee geCen akrabada karşılaştık ondandir geçen hafta gitmedim o yüzden..

buarada sen ziyaret et kısa da olsa git.. iyi düşünmussun...... sadece kaynosun için yapıyorsun börülceler için deel... zaten şu börülceler olmasa kaynos gelin daha iyi geçinirler..

derin sende üşenme kalk sütlaç yap belli çicukun canı çekti

bende severim o biberiye tursusunu.. ama dikkat et canım...yaramiyosa yeme.. kendini engelleyemiyosan evde bulundurma gözünun önünde olmassa yemessin

inşaallah öyledir canım sağolasın...
aşkı memnuyla bozmuş kafayı
kaşlarına yardım gonderiyoore

yok aşkım hiç kalmadım kafasına
gülerek hatırlıyoruz

inşaallah o günleri görmek bana ve isteyen herkese nasip olur deroşum...

Sara'cim
Şekersiz denemedim bilmiyorum güzel olurmuki? Buarada Benim sekerim yuksekmi bilmiyorum ki şu şeker testini yaptırmadım hatirlarsaniz Ama geçen gebeliğimde gebelik şekeri çıkmıştı...

Kim ne derse desin yikanmazsa daha iyi dayaniyor biz kullanacagimiz zaman yikariz onun üstündeki topragi felan onu korur isim yok yikayacam kurulayacam tektek sahip dolaba koyacammm pehhhhhhh
bende yıkamadan koyuyorum
ay çok sevindim saracım inşaallah bu kez tutar bakarsın hep birlikte hamiş oluruz
benm kaynoş amwayla kafayı bozmuş durumda cnm.
iç deseler içer.

bencede sonuçta köpürüyor deterjan bu
yeşilliğede deterjanmı dökülür beeegerçi sen fesleğene bile dökmüşün kara kaynoşa uyup,oda fesleğenin hazin sonuna sebep olmuştu
Beydoş ta evin yolunu bulamadi
yarın sen geliyon diye geçeceğin yollara kırmızı halı döşüyordum sevoşşş hanımm
napsın onun işide zor bi kendi evine koşturuyor bi anasının evine Allah yardımcısı olsun
sağol canım benimmmaynen öyle dediğin gibi sağol beni anlıyosun
Evimi temizledim mutfak bulasiklar şimdide dusa giriyom aksam yemekte kaynostayik disardan çiğköfte söyler zaar
belli olmaz bakarsın seni şaşırtır,gidecen diye karı döktürür belki

Beydos
Nerdeydin kuzum?
kırmızı halıları döşedikten sonra anneme gittim canım

Sevoş kız miroya neler aldın.
küçük çocuğun eşyası daha çok oluyo mecburen.
ben egenin tumdolabını koyuyorum Ankara ya giderken.
gerçi ben aylığına gidiyorum ama nişana giderken 1haftalığına gitmiştim yine de egenin bütün eşyalarımı almştım

Ama ben bezlerini almıyorum egenin
yedek bez dışında
ankaradan alıyorum yeni bez.
bide bez taşımayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…