Dikkat et cnmçicugu okula almaya gidicem inanılmaz fırtına var uçmadan gelsem baridaha mutfagı bitiremedim kabus gibi
heee geCen akrabada karşılaştık ondandir geçen hafta gitmedim o yüzden..sizdede mi öyle bizde yarın benim aileme gidecek olsak yada başka bir yere tatile bir gün önceden kaynana takımı ziyaret edilir çok mühim gibi
iyi o zaman ne güzel evde olucam büyük ihtimal sizde olmazsanız iyice sıkılırım
hepsine tamamda kaynoşa gitme fikri hiç hoşuma gitmedi
aslında bi aklım yarın akşam oraya git diyo kaynanam için o çok mutlu oluyo bizi görünce yaşlı kadın hayır duasını almak sevaptır diyorum kızlarına inat ama bi tarafımda kaşınma otur yerne diyo başıma ne geldiyse iyi niyetimden geliyo
sütlaç hafif tatlılardandır ama canım senin şekerin yüksek değilmiydi yapacaksanda şekersiz yap
siz geç bile kaldınız çoktandı kaynoşlardaydık demiyosun
derin sende üşenme kalk sütlaç yap belli çicukun canı çekti
bende severim o biberiye tursusunu.. ama dikkat et canım...yaramiyosa yeme.. kendini engelleyemiyosan evde bulundurma gözünun önünde olmassa yemessinkızlar şu küçük sarı biber turşuları varya biberiye turşusu hani onları çok seviyorum acıda oluyolar iki gündür onlardan yiyorum midemin ağrısından kıvranıyorum çok fena yaaa göğsüme vuruyo ağrısı midemde gastritte varya kötü etti
inşaallah öyledir canım sağolasın...Gunaydinn girip yazdim ama cok eksik yazdim neyse basliklari atiyim dr isim simdilik bitti ama 4 gundur idrarda yanma ve agri cekiyorum serum taktirdiydim memlektee tahlillerim temiz ciktiydi film cekti dr tas duruyor yerinde ama kipirdamis olabilir dedi kadindogumcuda sagda yumurtan catladi onun agrisi dedi nitekim agrilarim hafiflesede cok iyi degilim oglanda 1 haftadir grip gibiydiatlatamadi antibiyotik basladi dr dun aksam ama recetede sisıkıntı cikti bugun oglani okula biraktiktan sonra aile hekimine gidipvtekrar yazdiricam gitmisken demir ve vitaminlerimede baktiricam buarada evi ne ben anlatayim nw siz sorun cok çalışmam lazım çokkkkk birde ben bebek mevzunu kapadim kizlar agrim sizim olunca kac gundur aklim basima geldi adama kiziyodum ama benim bikac ay daha dinlenmem lazim onu anladim ve en onemlisi sizlrri cokkk ozledim BASAK bence tarifte ne yaziyosa onu yap kremaysa krema santiyse santi yoksa sacma surtuk bi tadi olurSEVINC fotonuza bayildim Allah nazarlardan korusun guzel anne DERIN kacirdim yazdiysan da alis nasil oldu tez vakit rahatlarsiniz inşallah SARA canim sen nasilsin BEYDAGLI lavanta kokulum dr a git tabi ama stresten baska bosiy degil bence inşallah onumuzdeki ay gidemeden gebe olursun
aşkı memnuyla bozmuş kafayı
kaşlarına yardım gonderiyoore
yok aşkım hiç kalmadım kafasına
gülerek hatırlıyoruz
inşaallah o günleri görmek bana ve isteyen herkese nasip olur deroşum...dogrudur. Ama alisiyosun. Zaten onunla karşılaşınca sana çok küçük gelmiyor.. bir iki hafta yardım eden bile olsa yetiyor. Dikişler den dolayi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.. amin...
Alış gribi azaldı çok şükür sadece burnu biraz akıyor ve disden dolayi çok huzursuz..ağzından şu akıyor durmadan bez yetiştiremiyorum..
inşallah canimbeniminşaallah öyledir canım sağolasın...
inşaallah o günleri görmek bana ve isteyen herkese nasip olur deroşum...
bende yıkamadan koyuyorumKim ne derse desin yikanmazsa daha iyi dayaniyor biz kullanacagimiz zaman yikariz onun üstündeki topragi felan onu korur isim yok yikayacam kurulayacam tektek sahip dolaba koyacammm pehhhhhhh
ay çok sevindim saracım inşaallah bu kez tutar bakarsın hep birlikte hamiş oluruzyeşilleri temizliyorum sadece bende yıkamıyorum ıspanağı yıkayıp dolabın alt gözüne koyarsan ıııyyyyğ ömööööğ bir şry olur bi kaç gün sonra
bende kalmam ama eşim çok fazla gezmeyi sevmez ayrıca şubat mart gibi bi daha tüp bebek deneyecez o yüzden biraz tutumlu olmamız lazım canım
yeşilliğede deterjanmı dökülür beeebenm kaynoş amwayla kafayı bozmuş durumda cnm.
iç deseler içer.
bencede sonuçta köpürüyor deterjan bu
yarın sen geliyon diye geçeceğin yollara kırmızı halı döşüyordum sevoşşş hanımmBeydoş ta evin yolunu bulamadi
sağol canım benimmmnapsın onun işide zor bi kendi evine koşturuyor bi anasının evine Allah yardımcısı olsun
belli olmaz bakarsın seni şaşırtır,gidecen diye karı döktürür belkiEvimi temizledim mutfak bulasiklar şimdide dusa giriyom aksam yemekte kaynostayik disardan çiğköfte söyler zaar
kırmızı halıları döşedikten sonra anneme gittim canımBeydos
Nerdeydin kuzum?
ne yemek yapalımKızlar madem yarın akşam yılbaşı
Bizde biz kızlar kendi aramızda bu aksam yemek yapalım yiyelim yeni yıla hosgeldin partisi yapalım... ne dersiniz???
şalgam içiyom tanelii
hee bıraktım
Kirmizi halinin kenarlarina gul birakaydin
aa gerçektenmi inşaallh tutar ,bende diyordum acaba o karı hamilemi diye,esra erolde istiyormuş ama hamile kalamadı daha...Zahide asilama uaptirmisssstutar insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?