Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerim onun yorgunluğunu beeekızlar aerobik ve step çok yoruyor beni ama spordan sonra kendimi çok enerjik hissediyorum akşam menüm
ıspanak çorbası
bol yeşillikli salata
yağsız ve bol limonlu ton balığı
bir dilim ekmek
Benmi beceriksizzzzzzvalla mecbur olunca napcan.
hem ege uyuduktan sonra ortalığın işini yapmam daha mantıklı
lakin ege devamlı döküyor saçıyor.
hiçte uykum kaçmadı işim bitti yatıyom
beceriksiz tırtıklı karı
sağol cnm
evet yaptım yatıyorum şimdik.
Sevoş bu geceden gideydin eyydi
Allah kavuştursun
valla mecbur olunca napcan.
hem ege uyuduktan sonra ortalığın işini yapmam daha mantıklı
lakin ege devamlı döküyor saçıyor.
hiçte uykum kaçmadı işim bitti yatıyom
beceriksiz tırtıklı karı
sağol cnm
evet yaptım yatıyorum şimdik.
Uyku tutmadimalum 7:30 otobüs var
Allah izin verirse 10 da adanadayim
Şimdiden hepinizin yeniyilini kutluyorum malum belki gelememRabbim geçtiğimiz yili aratmasin Saglik sihhat versin bol bol bebis versin gebe kalmayan kalmasin
![]()
Otobostayim![]()
![]()
Ne Güzel Bir Şeydir Birini Koşulsuz,Kuralsız, Hiç Beklentisiz Olduğu Gibi Kabul Etmek..
Ve ONA...“İYİ Kİ VARSIN” Diyebilmek..
( Hepinize mutlu sağlıklı yıl diliyorum bol müjdeler gelsin gönlünüzce olsun inşallah seviliyorsunuz kocaman
evt canım spor yoruyor gerçekten ama,sonradan çok dinç ve enerjik hissediyorsun birde kendin için iyi bir şey yaptığından huzur buluyosun...kızlar aerobik ve step çok yoruyor beni ama spordan sonra kendimi çok enerjik hissediyorum akşam menüm
ıspanak çorbası
bol yeşillikli salata
yağsız ve bol limonlu ton balığı
bir dilim ekmek
sen böön kaynoşa gidiyon zati,niye bize yemek yaptırıyonkiHerşeyi yapın işte... Bütün marifetlerinizi gösterin bana
Ayy inşallah tutar.. Kadın her seferinde dile getiriyor çocuk sahibi olmak istedigini
o bi tane düşürdü ya ondan beri yeni mi deniyor
burdan çok tutardi bana gönderecek olanda
hapı yutardi ama güzel olurdu...bence istanbulda bi yaz bulunabilecek dahagüzel olurdu
bence kadın kutlama yemeği yapıyordur sewosa.. düşünen oğlu ona kalacak
eline saglik![]()
heee gelirsin mutlaka,nasılsa bol,bol çömşürüp,mıçıyonEdoş şimdi uyudu
ben ilk önce gül kurabiyemi yapcam (kekten vazgeçtim)
o fırındayken evi silip supurcem lavabo balkon yıkıycam
işlerim bitince de irmik tatlısını yapıcam
sonrada kaşlarımı alırım.
yarında borekimi yaparım
gazam mübarek ola...
wcden yazıyom şuan hadi ben kalkıyım yine gelirim
iyi yapmışsınKizlarrr yarin okullar yarim gunmus ne oglani salim dedim 3 ders için
Otobüsün saatinide degistirdim sabah kargalar b.kunu yemeden saat 7:30 gidiyom kimsenin haberi yok kahvaltiya adanadayim![]()
aminnnn canım ...seninde yeni yılın kutlu olsunUyku tutmadimalum 7:30 otobüs var
Allah izin verirse 10 da adanadayim
Şimdiden hepinizin yeniyilini kutluyorum malum belki gelememRabbim geçtiğimiz yili aratmasin Saglik sihhat versin bol bol bebis versin gebe kalmayan kalmasin
![]()
gel zaten çay hazır hayla içiyorum,çay sana feda olsun bebişimmBeydoş cayi koy 10 da ordayum![]()
sende seviliyorsun canım,seninde yeni yılın kutlu olsun...![]()
Ne Güzel Bir Şeydir Birini Koşulsuz,Kuralsız, Hiç Beklentisiz Olduğu Gibi Kabul Etmek..
Ve ONA...“İYİ Kİ VARSIN” Diyebilmek..
( Hepinize mutlu sağlıklı yıl diliyorum bol müjdeler gelsin gönlünüzce olsun inşallah seviliyorsunuz kocaman
günaydın saracımmmmgünaydın kızlar
günaydın kızlarrrrrrr
yeni yıl hepimize,herkese tüm dünyaya ,ülkemize sağlık ,mutluluk,huzur,barış,bol kazanç ve bol bebişlerrrrr getirsin inşaallahhhh
RABBİM yüreğimizdeki ve aklımızdaki istediğimiz ne varsa hayırlısını versin tüm dileklerimiz gerçek olsunnnn...
sağol saracım,kaça kadar çalışacaksın,fikrin değiştimi gidiyomusun kaynoşa...amin canım senide gönlünden tüm güzellikler seni bulsun