Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HeeeeNiye kimse yok topik kapandida benimmi hbrim yok![]()
Ayyyy cnm yaaa is basliyor ama tatile gitsen bundan iyiydi
Gotumceyim zati benbirtane abim evli
![]()
bakarıkParis ddüğün salonusende gel 13 haziran
bende
Geldi sukur heee ev cicuk dolu![]()
sağol canımEvet canim gormemistim simdi gordum ve cok sevindim gozunaydin
haftayamıBitmedi canım haftaya da bizdeler galiba çok yorgunum görümcemin kızı da geldi hanim dört gün tatil var tatil yapmaya geldim dediev timarhane resmen saldim cayıra mevlam kayıra ama tabanlarim sizliyo
![]()
evet canım çok korkmuş,sağolasın...Götumce gurubuna mi giricen
çok şükür buna canim.... kendiside çok korkmustur şimdi...
afiyet olsun bizde kaynosda içtik eve geldik
eee bi zahmet
. Bu sayede ilişkileriniz duzelmistir
nasıl bir götümcesin acaba,gelinlere sormak lazımAyyyy cnm yaaa is basliyor ama tatile gitsen bundan iyiydi
Gotumceyim zati benbirtane abim evli
![]()
ALLAH kavuştursunMaraş a gidiyoruz![]()
ben geldim sürekli ama kimse yoktuNiye kimse yok topik kapandida benimmi hbrim yok![]()
ne düşüncesiz insanlar varHaklısın canım yarın ise nasıl gidecem bilmiyorum hiç halim yok tatilden nefret ediyorum millet tatilde dinlenir bende millete hizmet yapıp tatillerini güzel geçirmelerini sagladim madalya takacaklar sanki ooooooof ooooof
Yemedim bu sosoğukta hastami plakHeeee
Döndünmü sen Maraş dondurması yedinmi?![]()
Allah yardimcin olsun cnm bu streste diyet spor kaldimi bariHaklısın canım yarın ise nasıl gidecem bilmiyorum hiç halim yok tatilden nefret ediyorum millet tatilde dinlenir bende millete hizmet yapıp tatillerini güzel geçirmelerini sagladim madalya takacaklar sanki ooooooof ooooof
kaynana gibiyimbakarık
sağol canım
haftayamıniye geliyolar yine çok memnun kaldılar demekki..onlar gelmeden sen gitseydin keşke
evet canım çok korkmuş,sağolasın...
nasıl bir götümcesin acaba,gelinlere sormak lazım![]()
kestane pişirdim zobada,onu yiyok![]()
bakarık
sağol canım
haftayamıniye geliyolar yine çok memnun kaldılar demekki..onlar gelmeden sen gitseydin keşke
evet canım çok korkmuş,sağolasın...
nasıl bir götümcesin acaba,gelinlere sormak lazım![]()
ALLAH kavuştursun
ben geldim sürekli ama kimse yoktusadece böön gündüz yoktum kaynoşa gittik
ne düşüncesiz insanlar var
yarın pazartesi bunlar hala gitmedimi![]()
Yemedim bu sosoğukta hastami plak
Allah yardimcin olsun cnm bu streste diyet spor kaldimi bari
kaynana gibiyim
Ayyy bizde anamin zobasinda pisirdiydik![]()
ne diyet kaldı ne spor ama sabahtan aksama kadar ayaktayim mutfaktan çıkamıyorum pişir yıka temizle bundan iyi spor olurmu
Sara
ben çoktan kurtulmussundur dedim
Bu kadarı da insanı kullanma gurubuna giriyor mu acaba![]()
Canim yaaa senin aşina çok üzüldüm keşke tatile bir yerlere gitseydin bunlara yedir icir azmi masraf oldu ki oonların yaptigida b.kunu cikarmak oldu resmen
aynen o dediğin gruba giriyor canım ama bunlara meydan veren kocam anası bacıları yanındaya ondan mutlusu yok görseniz pür neşe dolaşıyor etrafta bazen niye evlendim ki diyorum rahatmı battı bana![]()
eşim tatilde harcayacağı paranın hesabını yapar ama söz konusu ailesi oldumu gözü hiçbişey görmez benim boyum fıtığım var bunu biliyor kocam olacak şahıs yorgunluktan mahvoluyorum dün akşam gözlerim kan çanağına döndü başımın ağrısından gittim odamda azıcık uzanayım dedim geldi ayıp oluyor dedi anasıgil içerdeyken benim uzanmamkalbim çarpıyo bu sabah çoktandır çarpmıyodu çok rahattım
annemler gelecek diye seviniyorum ama benim annemler gurbetteler senede bir sefer gelip 10 gün kalacaklar diye onlar gelmeden kendi ansıgili getirdi ağırlıyorki işte ben kaynanamlara değilde size önem veriyorum desinler onlar sakın yanlış anlayıp üzülmesinler bunu direk demedi ama bu yaptığından ben bu sonucu çıkardım![]()
aslında kaynanamlardan çok kocam kişisine kızgınım beyefendi yiyip içip dışarıda arkadaşlarıyla eğlendi akşamda geldi anası bacıları yanında ya ooooooh ne ala memleket ondan mutlusu yok kime ne sara mutlumu mutsuzmu yorgunmu hastamı ben niye evlendim yaaa sabah uyandığımdan beri bu soru var aklımda
Pessssssss vallahi pesssss yengec burcumu herif bune aile aski onun ailesi sensin sana ayip opmuyormu bu yapilanİnsani kendi evine sigdirmazlar
![]()