h.b tatlımm nasılsın diş agrın gectimi?erenayın misafiri gelicekti aksama giricem demişti birde gelinlik resmini koyucakmış haberin olsun bu gece slm kızlaaarrrrrrr bu arada nabersinizzz?
pınarım baya rötarlı yazıyon cvpları ama olsunn şükürki burdasın:)
ben pazartesiye kadar olmayacağım..erenayımın gelinlikli halini görmeyi çok isterdim belki haftaya benim için bi daha göstertir resmini...aaaaaaaa bende gelinlikli fotomu eklerimm hemmm hiç aklıma gelmemişti:)
aman allahım ikisi de çok tatlı ama emir tam ele gelecek kıvamda olmuş yavuuurm yesinler onu maşallah meleklere darısı başımıza
valla kuzum birasdan cıkıcam bende yokum hafta sonu artık haftaya görüsürüzpınarım baya rötarlı yazıyon cvpları ama olsunn şükürki burdasın:)
ben pazartesiye kadar olmayacağım..erenayımın gelinlikli halini görmeyi çok isterdim belki haftaya benim için bi daha göstertir resmini...aaaaaaaa bende gelinlikli fotomu eklerimm hemmm hiç aklıma gelmemişti:)
aynen aynen öle zaten çok fenaaa...demirde öyle oldu yüryo o sıpada .aminnnn canım darısı başımıza....
valla kuzum birasdan cıkıcam bende yokum hafta sonu artık haftaya görüsürüz
ayyyyyy cok sekerler yaa allah analı babalı büyütsün saglık sıhat versin masallah
güzel bir isim bir yeğenimin adı emir,diğerinin demir diğeride erenbak resimlerini koyim erenin yok ama o daha yeni bebek 5 aralıkta doğdu..
görüşemiyos myhoşummm yaa..özledim kıss:13:dolunayım naber canım yaaa görüşemiyoruzz
maalesef göremedim
dolunaycımmm gördüysen kaldırıcam resimleri canımm...
görüşürüz pınarımmm..2012 bizim senemiz olacak inşallahh...patır patır doğurucaz Allahın izniyleeZamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle.. mutlu yıllar herkese iyi aksamlar seneye görüsürüz kızlarrrr
Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatınızı dolduracağı bir yıl dileğiyle. herkese iyi seneler...bebişli bir yıl diliyorummm..hepinizi öpüyorummm
teşekkür ederm bitanem bende çok üzüldüm ama ne yapalım. yeni ay yeni umut artık benim içinhadi hayırlısı canım cok üzüldüm artık önümüzdeki aya bakıcaz bitanem igneyle ilgli birsey bilmiyorum tatlımm ama bilen arkadaslar yardımcı olucaktır umarımmm
tamam tatlımmmm hayırlısı olsn bakalım
belki yumurtaların gelişmesi için ilaç vericektir . o ilaç 3. gün başlanıyor ve doktorlar genel de 2. gün çağırır yarın başla der.
bence bi şey olmaz cnm3. gün git.
aslında doktorun nosu olsa daha sağlıklı
sağlıkla mutlulukla ve hamile haberleriyle dolu(bunlardan biride bu mesajı okuyan olsun)bir sene diliyorummmm.....
hepinizi çoooooooooook seviyorummm...fazla uğrayamassam bana kızmayınn olurmuu kalbimdesiniz hepiniz...
hoşgeldin 2012 :119:
hayırlı evlatlar getir bizeeeeeeeee
amin tatlımmmmmmmm aminnnnnnnnnnsağlıkla mutlulukla ve hamile haberleriyle dolu(bunlardan biride bu mesajı okuyan olsun)bir sene diliyorummmm.....
hepinizi çoooooooooook seviyorummm...fazla uğrayamassam bana kızmayınn olurmuu kalbimdesiniz hepiniz...
hoşgeldin 2012 :119:
hayırlı evlatlar getir bizeeeeeeeee
cnm gördüm bebeişleri çok tatlılar maaşallah Allah ailelerine bağışlasın
inşallah hayır gelir bu senemiz tatlım hepimize. bol bebişli olurteşekkür ederm bitanem bende çok üzüldüm ama ne yapalım. yeni ay yeni umut artık benim için
canım teşekkür ederim. ilaç verecek ama izinliymiş doktor aradım ulaşamadım mecburen pazartesi ye kaldı. o kadar da dua ettim adet olacaksam bari pazar günü olayım pazartesi gününde giderim doktora diye ama bugüne kısmetmiş.
amin ablacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?