Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çoook sevindim seraycım oh beee rahat rahat dinlenirsin canımmm...gez toz gönlünce oh bee
içime doğmuş görüyomusun:13:bende 0-6 yaş gurubu çocuklarına bayılırım..en iyi yapabileceğim iş kesinlikle öğretmenlik:)

dolunayım bak annem kabul et artıkın
iş iş diye kavruluyon ama bak örgü ören ev hanımı smiley ini kullanıyon:112:

içindeki ev karısını dışarıya çıkart

yaff tamamm itiraf ediyorumm tek hayalim var oda bu
ahhh ahhh zengin bi kocaya varaydık çoktan ev hanumluğuna terfi etmiştik
gittik kendimiz gibi bi züğürtle evlendik

belinaycım çok hoşsun ankarada yaşıosun sanırım ve orası buz gibiymiş annemler dün geldi donmuşlar...adana olunca alışkın değiliz ya çok soguğa...

ama zevkten dört köşesin maaşalah

ayyyy bende çok sevindim dolunaycımmmm...uyucam öğlene kadar wallaaa..ama kocişim çalışıo (( zaten üniversite tercihlerimde 2 iktisat 2 işletme vardı gerisi sınıf öğretmenliği ne anasınıfıydı ama maalesefki işletme geldi..bu durumdayım işte..napalım kısmet ...piyango çıkarsa kreş açacam hayalimi gerçekleştirecem inşallahhh.....

evet canım cook soguk usuyorum suan hastayım:2::2::2:

layıka akbılek

çokyaşa canımmmm...geçmiş olsunn...benim kuzenlerde orda oturuyorlar..biri öveçlerde biri eryaman mıydı neydi orda...kardeşim etimesgutta askerdi yemin törenine gitti annemler... sonrada kırıkkaleye gideecek bakalım..

belinay göremedim resimlerini, bende çocuk gelişimi mezunuyum ben mesleğimi yapmıyorum

annem sonra bıda eklerım bakrsınız sımdı cıkacam kocıs geleck yemek hazrlayacm

yok tatlım 2005te bitirdim liseyi çalşmadım hiç.2009da evlendim

calısmıs olsayın belkı ordan tanısırdık ben sana msj atayım calıstgım yerı gelmıssındır belkı

eeeee yaniii:)

ama zevkten dört köşesin maaşalah

dolunay yorumun ıcın tsk annem sılıyorum sonra bırı falan gorurde
yavvv maşallah diyorum bayılırım kıvır kıvır saçlara..çok tatlıymışsın canımmm

benim saçlarım pırasa gibi
serayım kız benide öğretmen olarak al...ben çok seviyorum ebebeleri..yıldızımız hep barışık olmuştur...ahhh bide kendi bebemiz oleydi..

karacalımmm mesleğini yapmıyorsun dimi?eminsin?hani yapacaksan ona göre çocuk doğurmayak
belinay göremedim resimlerini, bende çocuk gelişimi mezunuyum ben mesleğimi yapmıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…