ahhh ahhhhh tek hayalimdi kreşim olsun falannnn...olmadı alakasız bi meslekle içiçeyim( olsun kısss rahatlar ama iş olursa yapıolar yoksa otur sonra 5 te çık...sonracıma c.tesi pazar tatil ohhhhhhhh kebapppppppp...yemede yanında yatt buarada yarın çalışmıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yehhuuuu...oleyyyy uykum açıldı niese ...
dolunayım bak annem kabul et artıkın
iş iş diye kavruluyon ama bak örgü ören ev hanımı smiley ini kullanıyon:112:
içindeki ev karısını dışarıya çıkart
100. yılın ordaki mi aaaaaaa neyi o okulun adı bi kadın ismiydi unuttuumgelınlıklede ekledım
tatlım kız meslek lısesınde okudum
çoook sevindim seraycım oh beee rahat rahat dinlenirsin canımmm...gez toz gönlünce oh bee
içime doğmuş görüyomusun:13:bende 0-6 yaş gurubu çocuklarına bayılırım..en iyi yapabileceğim iş kesinlikle öğretmenlik:)
yaff tamamm itiraf ediyorumm tek hayalim var oda bu
ahhh ahhh zengin bi kocaya varaydık çoktan ev hanumluğuna terfi etmiştik
gittik kendimiz gibi bi züğürtle evlendik
belinaycım çok hoşsun ankarada yaşıosun sanırım ve orası buz gibiymiş annemler dün geldi donmuşlar...adana olunca alışkın değiliz ya çok soguğa...
100. yılın ordaki mi aaaaaaa neyi o okulun adı bi kadın ismiydi unuttuum
çoook sevindim seraycım oh beee rahat rahat dinlenirsin canımmm...gez toz gönlünce oh bee
içime doğmuş görüyomusun:13:bende 0-6 yaş gurubu çocuklarına bayılırım..en iyi yapabileceğim iş kesinlikle öğretmenlik:)
yaff tamamm itiraf ediyorumm tek hayalim var oda bu
ahhh ahhh zengin bi kocaya varaydık çoktan ev hanumluğuna terfi etmiştik
gittik kendimiz gibi bi züğürtle evlendik
eveeeeeeeettttttt ben 100. yılda okudum . liseye kız mesleğe gitçektim ama kontenjan dolmştu.evet canım cook soguk usuyorum suan hastayım:2::2::2:
layıka akbılek
eveeeeeeeettttttt ben 100. yılda okudum . liseye kız mesleğe gitçektim ama kontenjan dolmştu.
evet canım cook soguk usuyorum suan hastayım:2::2::2:
layıka akbılek
yok tatlım 2005te bitirdim liseyi çalşmadım hiç.2009da evlendimlıseden sonra hemen evlendınmı annem yoksam burda da calıstımı
annem sen yapma zati bebeler korkar sendenbelinay göremedim resimlerini, bende çocuk gelişimi mezunuyum ben mesleğimi yapmıyorum
belinay göremedim resimlerini, bende çocuk gelişimi mezunuyum ben mesleğimi yapmıyorum
belinay göremedim resimlerini, bende çocuk gelişimi mezunuyum ben mesleğimi yapmıyorum
yok tatlım 2005te bitirdim liseyi çalşmadım hiç.2009da evlendim
annem sen yapma zati bebeler korkar senden
ne güselll..neden yapmıyorsun canım?
baksanya basak nedenini söyledi
ama zevkten dört köşesin maaşalah
yavvvdolunay yorumun ıcın tsk annem sılıyorum sonra bırı falan gorurde
serayım kız benide öğretmen olarak al...ben çok seviyorum ebebeleri..yıldızımız hep barışık olmuştur...ahhh bide kendi bebemiz oleydi..ayyyy bende çok sevindim dolunaycımmmm...uyucam öğlene kadar wallaaa..ama kocişim çalışıo(( zaten üniversite tercihlerimde 2 iktisat 2 işletme vardı gerisi sınıf öğretmenliği ne anasınıfıydı ama maalesefki işletme geldi..bu durumdayım işte..napalım kısmet ...piyango çıkarsa kreş açacam hayalimi gerçekleştirecem inşallahhh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?