hmmmm...şimdi napıosun çalışıomusun canım..çalışıosan elinden kimse kurtulamıodur herhalde
karacal ben seni çok merak ediyom resmini koysana sende. ama en çok kayaları merak ediyoms enin onları koy bence bakalaım avatardakilerle aynımıbaksanya basak nedenini söyledi
var var geldi bi ara kankam kanepelerinin havasını attı gittipınarımmmmm balımmm hoşgeldnnn:)
erenayyımmm yok yaaaaaaaa nerde haberiniz varmı??
eeeee yaniii:)
yavvvmaşallah diyorum bayılırım kıvır kıvır saçlara..çok tatlıymışsın canımmm
benim saçlarım pırasa gibi
serayım kız benide öğretmen olarak al...ben çok seviyorum ebebeleri..yıldızımız hep barışık olmuştur...ahhh bide kendi bebemiz oleydi..
karacalımmm mesleğini yapmıyorsun dimi?eminsin?hani yapacaksan ona göre çocuk doğurmayak
hee çalışıyom gündüz işte,akşam evde...
var var geldi bi ara kankam kanepelerinin havasını attı gitti
alırım tabi canımmm...bebelerle yıldızı barışık olan birini kaçırımıyım hiç...benimde öyle biliomusun...dolmuşta gören bebek bile kucağıma atlardı tanımam etmem haaa...arkamdan ağlarlar hep...oynarım çünkü kendimi parçalarım onlarla oynarken...Allahım bizede kendi bebişlerimizi nasip etsin Eki Görüntüle 317943
kızlar ben cıkıoyrum hepınıze ıyı aksamlar bıda gıremesem seney gorusuruz
yeni yıl hepmızıe saglık mutluluk huzur bebişşş getirsin
hepinize ıyı eglencelerrr
olsun,morali iyi olsunki o moralle bebeler doğursun erenayımm:)
seraycımmm harikasın yaa..çocuklar samimiyeti sevgiyi bizden daha iyi ayırt ederler...demek ki kalpten seviyosun onları..
inşallah canımmm..amin..bizde alıcaz kucağımıza veletleri vee dünyanın en güzel anneleri olucaz..sıpalarımızda
en şanslıları olacak bizim gibi anneleri olduğu için...sabır edicez balım...sonunda ödülümüz bunlar olacak inşallahh
heee kesin o kanepenin üstünde doğurur şimdiiiiiiolsun,morali iyi olsunki o moralle bebeler doğursun erenayımm:)
inşallah dolunayımmmmm gelsin bebelerrrrrayyy yeğenimin adı yawfff çok özledim bak şimdi aklıma geldi...1 haftadır görmüommm...resmini koyimde baksana bi dolunayımmm...onlar benim neşe kaynağım walla oynarken herşeyi unutuom...
heee kesin o kanepenin üstünde doğurur şimdiiiiii
bir an önce kanepe gelse de eroş doğursa
serayımm Allah bağışlasınn:)ikizmi bunlar :)yirimmm ben bunlarıı:)
yakında benimde bacım doğuruyo bakalım...evlat hasretimi onunla dindiricem bende...
yok bebeğim onlar kuzenimin çocukları ikiz değiller...ben şimdi kendi bilgisayarıma geçtim emirimin resmini koycam...
pınarımmmmm balımmm hoşgeldnnn:)
erenayyımmm yok yaaaaaaaa nerde haberiniz varmı??
evet tatlım bende ayıp olmasın diye açık söölemedim çocuk yapçak orda. 6 yıldır yatağında yapamadığını yapacak inşallahartık o kanepede çocuk mu yapar yoksa çocukmu doğurur ben bilmem
oyyy kuzummmm boncuk gözlümm..
serayım benim ablamda oğluna emir ismini düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?