Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hee mesele öyleydi bende şimdi hatırladım,ortalık yerde çarpışmıştınız ALLAH ne verdiyse kafa göz girişmiştiniz hey gidi
yokkız o manada değil çok fazla yangın Ömer değildir kendisi.
fatura çok gelcel diye sıcak diyor hep

geçmiş olsun
Tomurcuklu olsun çayla beni hadii
tomurcuklu hemi tamam
geçmiş olsn cnm
buralarda çok soğuk devamlı kar yağıyor
ordada varmı kar
yoktur hetalde
heralde yok
nasılsa bafs cevap yazmaz deyi ben yazdım
Ayy bugün oğlanı uyutmucaktım
akşam erken uyur keyfime bakarım diyodum
az once çizgi film izlerken uyuyakalmış
bende yatırdım edoşu
kendimde Bi battaniye alıp devirdim totoyu
hiç Bi iş yapasımda yok.
en güzeliii

Öncesinde o yorganda carpistin
Sonra balkonda unuttun yağmurda islandi

Ohhhhhh en guzel ccocuk uyuyan cocuktur
her en güzel çocuk odur ama ege uyumaktan kaçan çocuk
gece artıkın 1-2 bakalım kaçta yatar.

aynen o zamanlar öyleydi kafa göz dalıyoduk
şimdi Bi Osmanlı tokadı bulursak ne ala.

he kız eyi dedin bafsingo yazmaz şindi

başım çok ağrıyr,burnum tıkandı zor nefes alıyorum,hiç halim yokk ALLAH ım hasta olmak istemiyorummmmm
bu kış grip olmadım diye seviniyordum oturdum totomun üstüne...

bende misafirim varken grip oldum bi yatıp dinlenemedim ona yanıyorum

eşimde kova burcu ve çok merhametlidir ama birazda eli açıktır tutumlu değildir gerçi erkekle kadın değişiyor burçlarda

canim heyecanlı ve korku var... çok tirsiyom

sevdim kova burcunu sen ve Saros güzel anlatmissiniz...

tanıdığım kova burcu inanları hep iyidir

ah anam ahhhhhh,oy anamm oyyyyyy,ahhh ,offfffff,biriniz gelinde bir tas çorba yapınnnnn,ahhhhhhhh offffff halimm yokkkk çamaşır serilmek için beni bekliyorrr,gelinde serinnnnn

çok geçmiş olun biri banada yapsa yemek ne güzel olur soğukta mutfakta fazla duramıyorum karnım ağrıyor diye

hıııım kabak salatasıda iyi fikir hem sağlıklı hemde tam diyetlik

gelen misafirleride diyete sokacam ayıp olmaz dimi ama accık sağlıklı beslensinler dimi ama

benim hiç bişeyim yok ama

geçmiş olsn cnm
buralarda çok soğuk devamlı kar yağıyor
ordada varmı kar
yoktur hetalde
kar yok canım ama felaket fırtına var kac gundur seni beni ucurur yani oyle diyim arkamdan bi esiyo bi adim fazla atiyom biri itiyo gibi

Çok geçmiş olsun cnm
Sagol sevincim aksam yemeginden sonra biraz iyi oldum sandim yine baslafi yiyorum duzelecegine daha beter oluyor
yazdım cevap benimde adım çıkmış 9 a inmiyor 8 e neyse sagol canim duzelirim insallah

Aksam canim mercimek koftesi istedi yimekleri hazirlarken bi yandan yaptim yimegi yedim felaket oldum bi tane bile yiyemedim o bana bakiyo ben pna buyrun gelin kizlar cayla ikram edeyim

kombili olunca elektrikler keilince çalışmıyor ama benimki doğalgaz zobalı olduğu için eletrikler keilede etkilemiyor

sorma yaa Bi türlü rahat yok işte dip dibe olunca.
şimdilik idare ediyoruz ama daha soğuk olursa kurarız heralde.
o zaman istanbulun merkezi nazoda değilde bende buluşuruz

tam ortadayım zaten

Kabak tatlisi yapiyorum simdide ocakta insallah onu yiyebilirim canim istiyo ama hicbisiy yiyemiyorum

kombili olunca elektrikler keilince çalışmıyor ama benimki doğalgaz zobalı olduğu için eletrikler keilede etkilemiyor

tam ortadayım zaten
aaaa dimi kııız dimi ya doğalgaz sobası en güzeli yaa
elektrik gitse de sorun yok
ayy ben doğalgaz sobası istiyorum yaa

senin ev merkezde diye anlaştık biz

bu ne kız yaşlılar gibi konuşuyon
he kovaların hepsi iyidir,bende aşırı merhametli ve dygusalım bu huyumuda pek sevmem herşeyide kendime dert ederim,benimde elim açıktır
walla haklısın nazocum insan gripte hep dinlenmek istiyor

genelde cevap yazmıyon amabenim bir sürü mesacım havada kalıyor
bunada cevap yazasın tutmuş

ellerine sağlık yaptığınız yemek resimlerine bayılıyorum ben

tam ortadayım zaten
demekki elektriksiz çalışan doğalgazda varmış
merkez nazoo
ellerine sağlık,marifetlisin he bunları yapıp yiyip nasıl zayıf kalıyon sen yaaa

Kızlar elektrikler kesik telden okuyorum şarjı bitmek üzere mesajlarınıza yarın cevap yazarım

Bafs geçmiş olsun

Başak yorgan meselesi çözülmüş

Nazo hoşgeldin

Beydoş migreninmi var

Sevos margaci öp benim için

Ben kaçtım iyi uykular herkese

Mrh kizlar .. Ben yeni uyeyim surekli okuyorum ama yeni katildim..6 aylik evliyim. Bizde bebisimiz olsun hayirlisyla daha mutlu olalim istiyoruz evliligimizden bu yana herhangi bi olumlu gelisme olmwdi belki erken dersin bilemiyrm ama bugun dktra gittim adetim yeni bitti ve rahim duvarinin kalin oldgnu soyledi rahimden sivi tarzi bisey aldi korkuyorum bebegim olmayacak diye bilgisi olan yada bu durumu yasayan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…