Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

heeeee

hep duydugum bu ahh cevabini bilsem hayrina herkese dicemde bende bilmiyom Allah oyle yaratmis

aaaa dimi kııız dimi ya doğalgaz sobası en güzeli yaa
elektrik gitse de sorun yok
ayy ben doğalgaz sobası istiyorum yaa

senin ev merkezde diye anlaştık biz

valla ben çok seviyorum doğalgaz zobasını odun sobaı gibi sıcacık oluyor oda ve pisliğide yok
hatta ev kombili olacak ama oturma odasınada doğalgaz sobasını kuracan sıcacık oturacan
hem elektrikte kesilse sorun olmayacak
evet anlaştık istanbula gelen olursa tam ortada benim evde buluşacaz

demekki kovanın kadınıda erkeğide aynı özellikleri taşıyor
evet bide gribim bitti karnım ağrımaya başladı otursam dinlensem olmayacak misafirim olduğu için
önce adetim geciktiğinden sandım ama 10 gündür devam ediyor ilk zamanlar ağrıyla uyanıyordum yataktan şimdi o şiddetli ağrı kesildi ama yinede tam geçmedi bakalım haftaya çarşambaya randevu aldım ne diyecek doktor

katalitik soba gibi düşün o sistemde çalışıyor direk sobaya gaz geliyor
merkez anladım polis gibi oldu bu merkez lafı

hoşbuldum canım

biliyormusunuz cumartesi misafirim gitti pazaartesi yeğenim mesaj attı musaitsen ben gelecem diye
dedim bari nevresimleri kurutsaydım
1 hafta bari başbaşa kalalım soğukta yatak odasındada yatamam şimdi of
hava güzel olsa hiç sorun değil ama soğukta çok zor oluyor

Gunaydınnnnn bugünde çok soğukkkkk yataktan çıkamıyorum heryer buzhane mübarek yorganın altı sıcacık

OffffTE="nazemir, post: 38739486, member: 249001"]biliyormusunuz cumartesi misafirim gitti pazaartesi yeğenim mesaj attı musaitsen ben gelecem diye
dedim bari nevresimleri kurutsaydım
1 hafta bari başbaşa kalalım soğukta yatak odasındada yatamam şimdi of
hava güzel olsa hiç sorun değil ama soğukta çok zor oluyor[/QUOTE]
Offff bu insanlar düşüncesiz maalesef sogukta ne isin var yatılı misafirlikte hele gideceğin yer sobalıysa dimi nazo bende nevresimleri yeni kaldirdim daha hakkisin sogukta hemen kurumuyor da

Gunaydin burasida buz sabaha kadar firtina kombiyi söndürdü ev buz gibi olmuş sanki disarda korku filmi çevriliyor allah korusun

Pessssssss sen ne dedin bari

müsait değilim müsait olunca ben seni çağırırım deseydin canım

Miraç efendi büyün gece deliksiz uyumuş gibi 7:30 uyandi

kıyamam annesini özlemiş çocuk ne yapsın

günaydın kızlar burada kar yağışı aralıksız devam ediyor br metreyi bulmadıysada yakındır elektrikler yok tam korku filmi gibi hangi yüzyılda yaşıyoruz ya bu ne tedbirsizlik böyle giderse derin dondurucuda yiyecekler zarar görecek diye korkuyorum

Gunaydin cnm ev dogalgazlimi yoksa komurludur insallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…