OffffTE="nazemir, post: 38739486, member: 249001"]biliyormusunuz cumartesi misafirim gitti pazaartesi yeğenim mesaj attı musaitsen ben gelecem diye
dedim bari nevresimleri kurutsaydım
1 hafta bari başbaşa kalalım soğukta yatak odasındada yatamam şimdi of
hava güzel olsa hiç sorun değil ama soğukta çok zor oluyor
Gunaydin burasida buz sabaha kadar firtina kombiyi söndürdü ev buz gibi olmuş sanki disarda korku filmi çevriliyor allah korusun
Pessssssss sen ne dedin bari
müsait değilim müsait olunca ben seni çağırırım deseydin canım
kıyamam annesini özlemiş çocuk ne yapsın
Eki Görüntüle 1366060 Dagdan bir firtina geliyorkiiiiiiii
bugün bütün ilaçlarımı içtim ama kendimi yorgun halsiz bitkin hissediyom hepsi ağır geliyor işte kolumu kaldıracak mecalim yok
Geçen günün yorgunluğu çıkıyordur belkidebugün bütün ilaçlarımı içtim ama kendimi yorgun halsiz bitkin hissediyom hepsi ağır geliyor işte kolumu kaldıracak mecalim yok
buradada güneş açtı şimdi şaka gibi
sinüzitim var onu biliyorum ama migren yok
canım daha çok yenisin,korkma olur inşaallah..ciddi bir durum yoktur bence ...
nazo ne zamndan beri şikayet ediyosun git bakalım ne dicekler...
rahatsızım deseydin keşke bu havada nasıl yatılı misafirliğe gidiyolar hayret..
kız sizin evden dağmı gözüküyorrr..
benim eşimde arpa şehriye çorbasını sever..
valla 3 takım nevresim yıkadım odaya ip yaptım başka türlü kurumayacak çünkü bitanede kalorifer askısı var doğalgaz borusuna taktım sobanın üzerine doğru koydum
çamaşır kurudukça yenilerini astım yeğenimin biraz pikolojik sorunları var onun için reddedemiyorumda pazar günü biraz daha iyi olacakmış havalar pazardan sonra gel dedim
yukarda yazdım canım
doktora sorsaydın okadar ilaç zararlı değilmi
Bi gazoz icicemhakettigimi düşünüyommm.
canım ben 6 kez kürtaj oldum her seferinde değişiyor ama genelde 40 yada 50 günü buluyor o yüzden korkma..kızlar yine ben size birşey sormak istiyorum aranızda kürtaj olanlar olmuştu ilk adeti kaç günde gördünüz acaba? yumurtlama günümü biliyorum yani tahmin ediyorum yüksek ihtimalle çünkü ağrım olur benim olmam lazımdı bugün bu saate kadar normal şartlarda ama tabi kürtajdan sonraki ilk regli rötar yaptı galiba canım sıkıldı biraz bi an önce düzenim otursun istiyorum kürtajdan sonra bir kere muayeneye gittik dr iyi gördüm rahmini dedi bişey oldu mu korkusu sardı şimdide beni aman yaa
canım ben 6 kez kürtaj oldum her seferinde değişiyor ama genelde 40 yada 50 günü buluyor o yüzden korkma..
sen kürtaj olalı ne kadar oldu...
yayla çorbası içiyorum sıcacık
burasıda aynı bi bakıyosun lapa lapa kar yağıyor bi bakıyoun günlük güneşlikkafayı yedi
evet gidecem bakalım internetten baktımda daha çok korktum
apandisit olabilirmiş karaciğer yağlanmaı böbreklerde kum yada taş safra kesesinde sorun
inşallah ameliyatlık bi durum olmaz
anladım canım bari çok kalmasada eşinle başbaşa kalabilesiniz biraz hep misafir hep misafir insan sıkılır yaaaaa
biri tiroit için biri insülin için diğerleri kolum için kas gevşetici ağrı kesici mide koruyucu b12 vitamini günde tam 6+ tane ilaç içiyom
yayla çorbası içiyorum sıcacık
afiyet olsun canım
ihmal etme canım hele apandisitse hiç ihmale gelmez
hastalıklar gece daha azıyor ya onu dedimdi ama bazen dediğin gibi başağrım olur aman birde migrenim olmasın...gece daha çok başım ağrıyor deyince migren sandımdı canım aman migren olmasın bir arkadaşım migren hastası tutttumu hiçbir ağrı kesici fayda etmiyor diyor
geçmiş olsun canım bugün dışarı çıkma sobanı yak mercimek çorbası yap bol naneli içine limon sık onu iç şifa niyetine ıhlamuru al eline dışarıyı seyret
sağolEvet cnm marasin mmeşhur ahir daği ile bakisiyoruz
Gecmis olsun dikkat et kendine
ilaçların yan etkilerindendir belki canım,en çokta şeker ilacının..bugün bütün ilaçlarımı içtim ama kendimi yorgun halsiz bitkin hissediyom hepsi ağır geliyor işte kolumu kaldıracak mecalim yok
senin için yanıyor zaar habire soğuk şeyler içmek istiyon,gazoz da zararlı deelmiBi gazoz icicemhakettigimi düşünüyommm.
inşaallah canım...kötü şeyler düşünme,zaten internete bakarsak hepimiz ölmüşüz haberimiz yokburasıda aynı bi bakıyosun lapa lapa kar yağıyor bi bakıyoun günlük güneşlikkafayı yedi
evet gidecem bakalım internetten baktımda daha çok korktum
apandisit olabilirmiş karaciğer yağlanmaı böbreklerde kum yada taş safra kesesinde sorun
inşallah ameliyatlık bi durum olmaz
daha erken canım korkma olursun stres yaparsan daha çok gecikir,kendinide sıcak tut...32.günüm bugün canım.
sağol canım...afiyet olsun canım
ihmal etme canım hele apandisitse hiç ihmale gelmez
Oglani uyuttumne yaptında hakettin acaba
sağol canım..afiyet şifa olsun
abowww sizin mutfak kutuplardamııokudumda herbiri ciddi bi sorun
şimdi vvc ye gittim geldimde dondum sular buz gibi
mutfağa derece koymuştum -1 derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?