Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bugün bütün ilaçlarımı içtim ama kendimi yorgun halsiz bitkin hissediyom hepsi ağır geliyor işte kolumu kaldıracak mecalim yok

Offff bu insanlar düşüncesiz maalesef sogukta ne isin var yatılı misafirlikte hele gideceğin yer sobalıysa dimi nazo bende nevresimleri yeni kaldirdim daha hakkisin sogukta hemen kurumuyor da[/QUOTE]

valla 3 takım nevresim yıkadım odaya ip yaptım başka türlü kurumayacak çünkü
bitanede kalorifer askısı var doğalgaz borusuna taktım sobanın üzerine doğru koydum
çamaşır kurudukça yenilerini astım
yeğenimin biraz pikolojik sorunları var onun için reddedemiyorumda pazar günü biraz daha iyi olacakmış havalar pazardan sonra gel dedim

Gunaydin burasida buz sabaha kadar firtina kombiyi söndürdü ev buz gibi olmuş sanki disarda korku filmi çevriliyor allah korusun

tehlikeli değilmi öyle sönmesi bizde rüzgar falan oldumu kapatıyoruz sobayı çünkü bacası direk duvardan dışarı çıkıyor ve rüzgarda üflüyor sönecek gibi oluyor

Pessssssss sen ne dedin bari

müsait değilim müsait olunca ben seni çağırırım deseydin canım

kıyamam annesini özlemiş çocuk ne yapsın

yukarda yazdım canım

bugün bütün ilaçlarımı içtim ama kendimi yorgun halsiz bitkin hissediyom hepsi ağır geliyor işte kolumu kaldıracak mecalim yok
Geçen günün yorgunluğu çıkıyordur belkide
Bende bitik bi durumdayım...
OğlanI kucağımda salladım biraz sakinleyince oturdum yere ayağımda salladim...kemikleriM bacaklarim agriyor

buradada güneş açtı şimdi şaka gibi

burasıda aynı bi bakıyosun lapa lapa kar yağıyor bi bakıyoun günlük güneşlik kafayı yedi

evet gidecem bakalım internetten baktımda daha çok korktum
apandisit olabilirmiş karaciğer yağlanmaı böbreklerde kum yada taş safra kesesinde sorun
inşallah ameliyatlık bi durum olmaz

anladım canım bari çok kalmasada eşinle başbaşa kalabilesiniz biraz hep misafir hep misafir insan sıkılır yaaaaa

doktora sorsaydın okadar ilaç zararlı değilmi

biri tiroit için biri insülin için diğerleri kolum için kas gevşetici ağrı kesici mide koruyucu b12 vitamini günde tam 6+ tane ilaç içiyom

canım ben 6 kez kürtaj oldum her seferinde değişiyor ama genelde 40 yada 50 günü buluyor o yüzden korkma..
sen kürtaj olalı ne kadar oldu...

yayla çorbası içiyorum sıcacık

afiyet olsun canım

ihmal etme canım hele apandisitse hiç ihmale gelmez

kırmadan dedim ama inşallah kırılmamıştır insan başbaşa kalmayı özlüyor
bide havalar güzel olsa yine sorun değil
hepside gerekli ialçlar ama zararını en aza indirecek bişey yokmiki

hastalıklar gece daha azıyor ya onu dedimdi ama bazen dediğin gibi başağrım olur aman birde migrenim olmasın...

Evet cnm marasin mmeşhur ahir daği ile bakisiyoruz

Gecmis olsun dikkat et kendine
sağol
güzel manzara,beton yığınına bakmaktan iyidir..aslında ben hiç apartman dairesi almak istemem ama,maalesef şimdi insanların gücü sadece krediyle ona yetiyor...
ilaçların yan etkilerindendir belki canım,en çokta şeker ilacının..
Bi gazoz icicem hakettigimi düşünüyommm.
senin için yanıyor zaar habire soğuk şeyler içmek istiyon,gazoz da zararlı deelmi
inşaallah canım...kötü şeyler düşünme,zaten internete bakarsak hepimiz ölmüşüz haberimiz yok
32.günüm bugün canım.
daha erken canım korkma olursun stres yaparsan daha çok gecikir,kendinide sıcak tut...
afiyet olsun canım

ihmal etme canım hele apandisitse hiç ihmale gelmez
sağol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…