Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Deroş bu herifine kesin anasinin ismimi koyacak begsnmedigind gire
olabilir yapar bu beklerim bundan. Bunda o potansiyel var çünkü. Henüz bana bişey demedi ama kizcagimi bildiği için demez. Aliş içinde babasının ismini koyacaktı ama bizden önce erkek kardeşinin de oğlu oldu o koyunca biz koymadik haliyle...

inşallah bir avazda kurtulursun canım
Amin canim
bak olabilir oda anasıgile çok düşkün deroooş dikkatli ol canım
çok düşkün.....bakalım bi doğsunda hayırlısı ile olmadığı benim seçtiğim isimlerden birini koyarım

yok canımdüşmüş az koyarmı dersin valla olabilir herşey beklerim ne yapsamda onu bu cadalozların etkisinden kurtarsam acaba
cokkk zorrrr
Sewos senin suyunmu gelmişti 37+3 de yaptilar

Yokkizzzzz hakanda nisanim geldi gittik bebegin kalp atisi yavaslamisti kordon dolanmis acil sezeryan

Mirroda grip olmustum kontrole gittim suyu sinirin altina dusmus acil sezeryan

Cildiracam yemin ederim benim herif sen oğlana okul hirkasini giydirmeden montu giydir salak oglumda mintu cantaya basmis incecik badyle eve geldi bu soğukta gelde dellenme

bende kimse yazmıyo diye faceye bakıyodum

iyiki bi faceniz var
heee
Mahluta canim kirmizi mercimek ve pirinçle yapiliyi
biliyokk
Sonunda boregimi firina koyabildum çok şükür. Ben ispanagi kavururdum kiz kardeşim cigden yapmisti adana dayken bende bu defa öyle yaptim bakalim Nasil olacak . onun yaptigi super olmuştu
hiç kavurmadan yada soldurmadanmı,ben de hazır yufkayla börek yaparken hiç haşlamadan direk kavuruyordum,o zamnlar fırınım vardı hey gidi

Varrr olmami
Ne bilim sosyal medyaya karsisinizya Beydoş la ikiniz

Beydoş ta esi izin vermiyi izin verse face twitter instagram watzap viber Fink atacakta eline gecmiyo
seninlemi karıştırdın beni
normal olan benim,hem benim telde viber var ama hiç kullanmıyom..bir kaç kez kocacımla görüşmüştüm..
herif kıskanç napim,bırakmıyor işte
Ayy kızlar midem çok kotu yine tıka basa yemiş gibi
yediklerim boğazımda gibi
ellerim tutmuyo
yetişin a dostlar yazmaya mecalim yok
abowww sendemi brütüs,sendemi hasta oluyon yosam
Kaynoslar yüzünden herifle tartistik
Bugün gidecektik disarda firtina var
Büyük oğlan sizmis kalmis birde komsusu geliyormuş ozaman yarin gidelim yada sen götür taksiti ver dedimm Abboowwwww surati goreydiniz
uleyn ne olacak bu erkek milleti tarafı
Herif gitti parayi götürdü offff nurdae yapsam yaranamiyommmmm
On gundur arayip sormayan anasini bile aramistim bugun bana diyorki adanadayken cok mutluydun burda surat yapiyorsunpesssssss
Ozaman sende mitlu etmeyi bilmiyon dedim
iyi demişsin,gerçi iyi dayandınız bunca gün gitmeyerek..

[QUOTE="beydagli, post: 38766954, member: 3066üstüne heee

biliyokk

hiç kavurmadan yada soldurmadanmı,ben de hazır yufkayla börek yaparken hiç haşlamadan direk kavuruyordum,o zamnlar fırınım vardı hey gidi[/QUOTE]

İspanagi yikayip ince ince kiyiyorsun sonra ustune sogan pul biber karabiber ben peynirde koydum elinle ovaliyon soluyor zaten super oldu
Numarani verde viberden msj atak

bizi alıntı yapmışsın ama cevap yok
Kızlarım benim

Bizde doktora gittik eşimle cuma gidecektik bugüne aldık.

Doktor 38+4 veya 38+5 de sezeryani olursun dedi...

Sevinç sen tam olarak ne kadarlıktın kuzum Mirac'da?

Dumos kaçta olmuştu sezeryani?

ay çok az kalmış hadi hayırlısı deroşum RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

hee insan hastayken hiç birşeyin tadını almıyor ağzım zehir gibi

günaydın kızlar güneşli bir gün ama çok soğuk
burasıda öyle canım..
Gunaydin musmutlu bir gün diliyorum
Hayirli cumalar cumanin bereketi evimize dolsun Rabbim Saglik sihhat bol kazanç versin kimseye muhtaç etmesin gonlumuzdeki hayirli dileklerimiz gerçek olsun amin amin amin
aminn,aminn..

Mahlutayi sen biliyon diğerleri ne bilsin
Benim neyim var herif güvenir bana sifrelerimizi bilip karistirmayiz bile
Normal olanmis ayol kaç kişi face kullanmiyi

İspanagi yikayip ince ince kiyiyorsun sonra ustune sogan pul biber karabiber ben peynirde koydum elinle ovaliyon soluyor zaten super oldu
Numarani verde viberden msj atak
bende ıspanaklı böreğe mutlaka biraz peynir koyuyorum şahane oluyor,karabiber,pulbiberde..

Mahlutayi sen biliyon diğerleri ne bilsin
Benim neyim var herif güvenir bana sifrelerimizi bilip karistirmayiz bile
Normal olanmis ayol kaçkkişi facc kullanmiyi
ortalık bozuldu bu face zıkkımından,ayrıca benim herifimde güvenir bana...napak bütün günümüzü nette mi geçirek
kocanın sinirini benden çıkarıyon zaarbirde muayyen günündesin ya yandık ÇAMURŞAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…