Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

1ÇİĞDEM BEĞÜM
2GAMZE
3FERHAN
4sara
5sevinç

6 dilek
7minik kuşşşş
CANIM BUNLARA RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLI EVLAT VERSİN.
ALLAHIM BU LİSTEDEKİ ARKADİŞLARİMA VE BANA SAĞLIKLI, ELİ AYAĞI DÜZGÜN,KALBİ AĞZI NURLU, VATANA -MİLLETE ANNESİNE- BABASINA HAYIRLI EVLAT, ALLAHA KUL , PEYGAMBERİMİZE ÜMMET EYLEYECEĞİN BEBİŞLER VER...

Amin amin agzina yüreğine saglik

Allah razı olsun

1ÇİĞDEM BEĞÜM
2GAMZE
3FERHAN
4sara
5sevinç
6 dilek
7minik kuşşşş
8başak

CANIM BUNLARA RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLI EVLAT VERSİN.
ALLAHIM BU LİSTEDEKİ ARKADİŞLARİMA VE BANA SAĞLIKLI, ELİ AYAĞI DÜZGÜN,KALBİ AĞZI NURLU, VATANA -MİLLETE ANNESİNE- BABASINA HAYIRLI EVLAT, ALLAHA KUL , PEYGAMBERİMİZE ÜMMET EYLEYECEĞİN BEBİŞLER VER...

ee çoluk çocuğun varsa burda ne işin var tatlım.bende hiç bebişleri olmayanlar burda sandımmm

seviiiiiinç

pardonda asıl sen kimsin kimlerdensin buraya nasıl geldin topiği baştan sona okudunmuda bizleri tanıyormusunda hemen burada ne işin var diyorsun hamilemisin değilmisin duacımısın şifacımısın kendinden bahset hele

hamile olduğun için olmayanlara dua etmek istiyorsan ne ala teşekkür ederiz burası çocuksuzlar topiği değil

ben başlıktan yola çıkarak öle dedim...
yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben betül şule... aslen bursalı ama izmete gelin gelin biriyim.
çalışılorum.
şubattan beri evliyim. nisanda hamile kaldım ama kaybettik hazıranda ...
denemeler 2 aydır son surat devam ederken birde baktım dün acilde yapılan kan tahliliyle hamiş olduğumu öğrendim...

memnun oldum kaybın için başın sağolsun dilerim bu hamileliğin sağlıkla devam eder ve bebeğini kucağına alırsın

Heee ne var

Komsu dikise gidiyomus
belli zaten
ne dikişine gidiyor komşun terzimi
biliyok
omega 3 ve potasyum patlaması olacak bu hafta sizde,ellerine sağlık canım
yazık temizlenmiş bozulmadan pişir bari araya gitmesin...
Beydoş karisina bak cikiyom demeden pirrrrrrrr
herifim erken geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…