sacimi basimi yolacammmm
Sevinc benimmm 2 oglum var senimi kiracam birde senin icin dogururumsevinç yokmu gızzz
1ÇİĞDEM BEĞÜM
2GAMZE
3FERHAN
4sara
5sevinç
6 dilek
7minik kuşşşş
CANIM BUNLARA RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLI EVLAT VERSİN.
ALLAHIM BU LİSTEDEKİ ARKADİŞLARİMA VE BANA SAĞLIKLI, ELİ AYAĞI DÜZGÜN,KALBİ AĞZI NURLU, VATANA -MİLLETE ANNESİNE- BABASINA HAYIRLI EVLAT, ALLAHA KUL , PEYGAMBERİMİZE ÜMMET EYLEYECEĞİN BEBİŞLER VER...
ee çoluk çocuğun varsa burda ne işin var tatlım.bende hiç bebişleri olmayanlar burda sandımmmsacimi basimi yolacammmm
Sevinc benimmm 2 oglum var senimi kiracam birde senin icin dogururum
Allah razı olsun1ÇİĞDEM BEĞÜM
2GAMZE
3FERHAN
4sara
5sevinç
6 dilek
7Ülkü
CANIM BUNLARA RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLI EVLAT VERSİN.
ALLAHIM BU LİSTEDEKİ ARKADİŞLARİMA VE BANA SAĞLIKLI, ELİ AYAĞI DÜZGÜN,KALBİ AĞZI NURLU, VATANA -MİLLETE ANNESİNE- BABASINA HAYIRLI EVLAT, ALLAHA KUL , PEYGAMBERİMİZE ÜMMET EYLEYECEĞİN BEBİŞLER VER...
Abboowwwww
Basak var birde
ee çoluk çocuğun varsa burda ne işin var tatlım.bende hiç bebişleri olmayanlar burda sandımmm
ooo maşallah...Cocuku buralarda yaptik çok vefaliyik terketmedik buralari
ee çoluk çocuğun varsa burda ne işin var tatlım.bende hiç bebişleri olmayanlar burda sandımmm
ben başlıktan yola çıkarak öle dedim...seviiiiiinç
pardonda asıl sen kimsin kimlerdensin buraya nasıl geldin topiği baştan sona okudunmuda bizleri tanıyormusunda hemen burada ne işin var diyorsun hamilemisin değilmisin duacımısın şifacımısın kendinden bahset hele
hamile olduğun için olmayanlara dua etmek istiyorsan ne ala teşekkür ederiz burası çocuksuzlar topiği değil
ben başlıktan yola çıkarak öle dedim...
yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!
ben betül şule... aslen bursalı ama izmete gelin gelin biriyim.
çalışılorum.
şubattan beri evliyim. nisanda hamile kaldım ama kaybettik hazıranda ...
denemeler 2 aydır son surat devam ederken birde baktım dün acilde yapılan kan tahliliyle hamiş olduğumu öğrendim...
sağol canım...kaybın için başın sağolsun dilerim bu hamileliğin sağlıkla devam eder ve bebeğini kucağına alırsın
ben başlıktan yola çıkarak öle dedim...
yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!
belli zatenHeee ne var
Komsu dikise gidiyomus
biliyokBen yazmistim
omega 3 ve potasyum patlaması olacak bu hafta sizde,ellerine sağlık canımhamsi
salata
geçen gün iki kilo kadar hamsi almıştım bi kısmını yedik diğer kısmınıda iki poşet olarak derin dondurucuya atmıştım ama üç gündür elektrikler olmadığından tam donmamış soğuk ama yumuşak olarak duruyor bozulmasın diye pişireyim dedimbugün yarın menü hamsi salata çorba
Beydoş karisina bak cikiyom demeden pirrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?