becerikliyse senin gibi çakma bile olmayan birinin övmesine de ihtiyacı yokturmilli egitimin kursu
hee ben dedim yoksa onlar damlar
Kardesim cok beceriklidir oyle cakma ascilarin onu ovmesine gerek yok
herifin kıskanç olduğunu itiraf ediyomu? Bizim herif bariz kıskanç ama adam kabullenmiyo
seninlemi karıştırdın beni
normal olan benim,hem benim telde viber var ama hiç kullanmıyom..bir kaç kez kocacımla görüşmüştüm..
herif kıskanç napim,bırakmıyor işte
abowww sendemi brütüs,sendemi hasta oluyon yosam
uleyn ne olacak bu erkek milleti tarafı
iyi demişsin,gerçi iyi dayandınız bunca gün gitmeyerek..
canim benim normal patates yemeği içine yarım çay bardağı yeşil mercimek kattimdi. Ben keşfettim. Afiyetle yedim bileo nasıl oluyor derincim
BenI özlemişniye gelmiş
hep börülceler gelir zaten
becerikliyse senin gibi çakma bile olmayan birinin övmesine de ihtiyacı yoktur
yaptığı her şey çok güzel oluyordur muhtemelen. O zaman kardeşimin ıspanaklı böreği çok güzeldi demene gerek bile yok
Börülce geldi gitti
herifin kıskanç olduğunu itiraf ediyomu? Bizim herif bariz kıskanç ama adam kabullenmiyo
canim benim normal patates yemeği içine yarım çay bardağı yeşil mercimek kattimdi. Ben keşfettim. Afiyetle yedim bile
Ne kadar koymuş o günkü börek mevzuuukinlendigine gore kardeşime bile sarladin
sevinç ıspanaklı böreği çok severim ben içine peynir ve kuru soğanda katarım pulbiberde karabiber koymuyorum çünkü mideme dokunuyor şimdi olsaydıda yeseydk sen yapsan senin elinden daha güzel olurdu bende çayları demlerdim oooooh mis kaynananlardan çık gel gelirkende kızlara uğra toplanın gelin ne güzel olur
yok kuşum ben değil sana dokundu sıradan boreğimin aştı tarafından beğenilmesi.Ne kadar koymuş o günkü börek mevzuuukinlendigine gore kardeşime bile sarladin
aferin versin tabii şişko börülceBenI özlemişemanetI vardı onu verdi
ohh hayale baksevinç ıspanaklı böreği çok severim ben içine peynir ve kuru soğanda katarım pulbiberde karabiber koymuyorum çünkü mideme dokunuyor şimdi olsaydıda yeseydk sen yapsan senin elinden daha güzel olurdu bende çayları demlerdim oooooh mis kaynananlardan çık gel gelirkende kızlara uğra toplanın gelin ne güzel olur
yok kuşum ben değil sana dokundu sıradan boreğimin aştı tarafından beğenilmesi.
ayrıca kardeşine karşı Bi şarlaklık yok iyi okudunmu hayatım
bende her gördüğümde aklıma aynı şey geliyor,umarım insanlar böyle sahtekarlara inanmıyorlardır...Hayla deniz seki zayıflama sırrını açıkladı diye reklam çıkıyo.
hapiste değil mi bu hatun.
nerden açıklamış sırrını açık goruştemi
iyi maaşşallahYok kızlar ben iyiyim çok şükür hasta neyin olmadım
at gibiyim
heee eder..herifin kıskanç olduğunu itiraf ediyomu? Bizim herif bariz kıskanç ama adam kabullenmiyo
canim benim normal patates yemeği içine yarım çay bardağı yeşil mercimek kattimdi. Ben keşfettim. Afiyetle yedim bile
nasıldı kaynoşgilllKaynosgilden 20:30 kalktik mirro durmadi markete ugradik eve geldik çocukları doyur uyut derken medcezire baktim biraz uykum geldi yatacam iyi geceler
NAZONUNNNNNNaferin versin tabii şişko börülceinşallah emanete hıyanet etmemiştir
ohh hayale bak
kimin evi ortadaydı oraya toplaşalım
aminn..sanada günaydınnnGunaydin hayirli saglikli mutlu huzurlu hafta sonlari diliyorum
Sana da Günaydın cancazimGunaydin hayirli saglikli mutlu huzurlu hafta sonlari diliyorum
çok övdünüz bu doğalgazı al işte gitmiş bu soğukta,, nasıl gidiyorki bu meretAyyyyy doğalgaz gitmiş Abboowwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?