SAT 25 aralık kuzum bakalım artık hayırlısıSevinç Beydağlı iyim kızlar bebelerle uğraşıp duruyorum işte, beydağlı SAT ne zamannn
gözünaydın canım ALLAH tamamına erdirsin..CANLAR HAMİLEYİMMMM. DÜN AKŞAMMMM ACİLE GİTTİK KAN TAHLİLİNDE ÇIKTI. PAZARTESİDE KADIN DOĞUMCUMA GİDİCEM
çiğdem kim kız begümün asıl adımı..ben saranın gerçek adınıda merak ediyomBenim bir arkadasim var dilek ona dua et Cigdem Begum sara ( rumuz bu ama) gamze var bolbol oku ferhan var
aminnnnn...1ÇİĞDEM BEĞÜM
2GAMZE
3FERHAN
CANIM BUNLARA RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLI EVLAT VERSİN.
ALLAHIM BU LİSTEDEKİ ARKADİŞLARİMA VE BANA SAĞLIKLI, ELİ AYAĞI DÜZGÜN,KALBİ AĞZI NURLU, VATANA -MİLLETE ANNESİNE- BABASINA HAYIRLI EVLAT, ALLAHA KUL , PEYGAMBERİMİZE ÜMMET EYLEYECEĞİN BEBİŞLER VER...
aşkımmmmmDilek var kizzzzz konuda unutma
aminnnn...1ÇİĞDEM BEĞÜM
2GAMZE
3FERHAN
4sara
5sevinç
ALLAHIM BU LİSTEDEKİ ARKADİŞLARİMA VE BANA SAĞLIKLI, ELİ AYAĞI DÜZGÜN,KALBİ AĞZI NURLU, VATANA -MİLLETE ANNESİNE- BABASINA HAYIRLI EVLAT, ALLAHA KUL , PEYGAMBERİMİZE ÜMMET EYLEYECEĞİN BEBİŞLER VER...
canımmmmmmSevincmi Abboowwwww
Dilek kiz dilekkkkkkkkkkkkkkk
D İ L E KKKKKKKKKK
D
İ
L
E
K
D İ L E K. D İ L E K.
sevinç yokmu gızzz
aminnnnnnnnnn1ÇİĞDEM BEĞÜM
2GAMZE
3FERHAN
4sara
5sevinç
6 dilek
aminnnnnnnn...1ÇİĞDEM BEĞÜM
2GAMZE
3FERHAN
4sara
5sevinç
6 dilek
7minik kuşşşş
aminnnnnn...1ÇİĞDEM BEĞÜM
2GAMZE
3FERHAN
4sara
5sevinç
6 dilek
7minik kuşşşş
8başak
heeeeeCocuku buralarda yaptik çok vefaliyik terketmedik buralari
memnun oldum...geçmiş olsun canım inşaallah bu kez sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın...benimde 7 kaybım var ve çocuğum yok...ben betül şule... aslen bursalı ama izmete gelin gelin biriyim.
çalışılorum.
şubattan beri evliyim. nisanda hamile kaldım ama kaybettik hazıranda ...
denemeler 2 aydır son surat devam ederken birde baktım dün acilde yapılan kan tahliliyle hamiş olduğumu öğrendim...
suratlı
aa çok sevindim begümün adına inşaallah tutar,oda bizi terketti..Herif ne geziyordu o saatte evde
Cigdem benim arkadasim
Begumun gerçek adi ayni
Tüp bebeğe baslayacakmis
değerlendirdik aslında böönde olsa eyi olur ama ,kemiklerim ağrıyor suya giremem..yarına ALLAH kerim..Kiz Beydoş yumurtlama gününü eyi değerlendirdi mi
Aferinnnnnmaa çok sevindim begümün adına inşaallah tutar,oda bizi terketti..
herifin çarşıda işleri varmış hastayım diyede geri dönmedi eve geldi
değerlendirdik aslında böönde olsa eyi olur ama ,kemiklerim ağrıyor suya giremem..yarına ALLAH kerim..
dün o halde bile fedekarlık yaptımkız bir uygulama varmış şu akıllı telefonlarda bende onu indirdim,adet gününü yazıyosun birde kaç günde bir olduğunu hangi gün yumurtladığını ve hamile kalma şansının yüksek yada düşük olduğunu gösteriyor..
ona göre dün yumurtladım ama ALLAH bilir tabii..
bu bilgiyide yine kk dan öğrendim..
sağollAferinnnnnm
Demekki herif kandirdi seni hem daha dün gitmedimi senin herifinAksam kaynostayizyemekten sonra
hee çok durdunuzOn gün oldu rekor kirdik
sıradan Bi ıspanaklı börek yapmış kardeşinSonunda boregimi firina koyabildum çok şükür. Ben ispanagi kavururdum kiz kardeşim cigden yapmisti adana dayken bende bu defa öyle yaptim bakalim Nasil olacak . onun yaptigi super olmuştu
msjı yazmadan yollamşım cnm.bizi alıntı yapmışsın ama cevap yok
ay çok az kalmış hadi hayırlısı deroşum RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
hee insan hastayken hiç birşeyin tadını almıyor ağzım zehir gibi
burasıda öyle canım..
aminn,aminn..
o nasıl oluyor derincimYeşil mercimekli pattis yemeği
Aksam kaynostayizyemekten sonra
milli egitimin kursubelli zaten
ne dikişine gidiyor komşun terzimi
biliyok
omega 3 ve potasyum patlaması olacak bu hafta sizde,ellerine sağlık canım
yazık temizlenmiş bozulmadan pişir bari araya gitmesin...
herifim erken geldi
hee ben dedim yoksa onlar damlarDemekki herif kandirdi seni hem daha dün gitmedimi senin herifinAbowwww iyiki benim herif böyle deel
hee çok durdunuz
sıradan Bi ıspanaklı börek yapmış kardeşin
ama super olmuş diimi
becerebilmiş demekki
anlayana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?