canım benim hiç duymamıştım kusura bakma ne desek yalan olur. ama eskilerin vardır bir bildiği.l
hoşbulduk canım adetime 5 gün var dr o zaman kontrol edicekk adetin geçikince bakıcaz dedi belirtilerimde dolayı öle demişti gebelikte olabilir sık ilişkide demişti kasıklarımda zonklama alt karnımda gerilme meme uclarımda acıo yürürken karnım gerilio vs vs anaanneme anlatım parmağınla dene kızım dedi eşim denedi rahim ağzım normalde aşağıda benim dr um öle demişti ama eşim rahim ağzı yok yukarı toplanmış sanırım dedi sonsuz boşluk var dedi ve parmağı ile bastı zonkladı resmen
canım benim hiç duymamıştım kusura bakma ne desek yalan olur. ama eskilerin vardır bir bildiği.
inşallah hamilesindir
ya kızlar bide başımıza varikosel filmidir nedir o çıktı yaa
hani spremiyogram yeterliydi...acaba tahlillerde bişeymi gördü doktor..
ben eşimin yanında değildim..o sırda dişimi bağırta bağırta çekiyorlardı..
offf inşalah bişey çıkmaz...
niye gelmiyo bu bebek yaaaa....
selam başak,uyumaya mı gidiyon yoksa?
ya bu dolunayın eşinin sonuçlar ne çıkmıştı bilgin var mı?
ben kaçırdım sanırım
slm kızlar benim bir sorum olucak ben ilşkiye girerken canım acıyor girişinde ve içimdeyken neden olabilir acaba bilginiz varmı
slm tatlım nazom bulmş sana dolunayın yazısınıselam başak,uyumaya mı gidiyon yoksa?
ya bu dolunayın eşinin sonuçlar ne çıkmıştı bilgin var mı?
ben kaçırdım sanırım
ne iyi karısın sen araştırmış bulmşdolunayın yazısı kardelen senin için buldum
ne iyi karısın sen araştırmış bulmş
nazocum benim çok uykum geldi bugün kendimi ödüllendirip erken yatsam diyorum.
yada ceza mı veriyorum bilmiyorum. ama bugün bi ilaca başladım çok uyku yapıyo.
iş yerinde kafamı zor tutuyordum.
gidim de yatiyim
cewo cum seni gördüm aşşağıda öptüm cnm çok kendine iyi bak tatlı rüyalar,
nazocum sana da tatlı rüyalar hayırlı geceler yarın görüşürüz inşallah
cewo cum seni gördüm aşşağıda öptüm cnm çok kendine iyi bak tatlı rüyalar,
tamam hayalimdeki nazoyu görürsem korkmam. 90 60 90bence kendini ödüllendir yat uyu dinlen abla sözü dinle iyi geceler canım rüyanda beni görama korkma
bu arada saçlarımı ördüm demeyi unuttum çok güzel oldum:78:
benim iltihap olduğunda acı oluyor sendede varmı iltihap yada kuru olursada acı olur[/QUOTE
bilmiyorumki doktora gitmedim hiç ama her ilişkiye girişimde acı çekiyorum resmen kesiyorlar sanki içimigırt gırt:)
tamam hayalimdeki nazoyu görürsem korkmam. 90 60 90uhhuuuuuuuuuuuuuuuuuu tam bi fıstık
benim iltihap olduğunda acı oluyor sendede varmı iltihap yada kuru olursada acı olur[/QUOTE
bilmiyorumki doktora gitmedim hiç ama her ilişkiye girişimde acı çekiyorum resmen kesiyorlar sanki içimigırt gırt:)
belki iltihaptandır yada ne bileyim kuruluktanda olabilir bi dra git bakalım ne diyecek
dolunayın yazısı kardelen senin için buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?