Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm kizlar nasilsiniz bu aralar hic giremiyorum kiz kardesim dogum yapti onu doyurtmayla mesguldum ve annem turkiyeden geldi anlayacaginiz baya tempoluyum.hepinizi opuyorum herkesin yeni yilini kutluyorum 2012 bizim yilimiz olsun bol bebisli AMIN.
günaydın tatlımmmmm kızkardeşin de mi yanında yaşıyor:26:

Allah analı babalı büyütsün adıyla çok yaşasın inşalllah. demek doğurttun kardeşiniinşallah o da seni doğrtur.

aklıma gelmedin değil acaba hatice hangi topiklerde diye düşünür olmştum.

uğradığın için sağol cnm mucuk

kıslar bugün tükan geç açıldı, gelenler kapıda kalmış bereketi kaçıcak tükanın.

kimse yokkkkkkkkk. anladım ki bu gece de kimse uğramıycak buraya. herkes ailesi ve akrabalarıyla olcak

kıslar bugün tükan geç açıldı, gelenler kapıda kalmış bereketi kaçıcak tükanın.

kimse yokkkkkkkkk. anladım ki bu gece de kimse uğramıycak buraya. herkes ailesi ve akrabalarıyla olcak

bak karıı kadim dostun bile yok ama ben burdayım kıymetimi bil

günaydın kızlaaaarrr. nasılsınız bakalım bugün???????

bugün kimse yokoturuyom tek başıma
sen napıyon işin mi var evimi süsliycen niye gidiyon

çocukları anneme bırakıcam ordan ben kuaföre gidicem saçlarıma-ı yaptırıcam süslenicem akşama otele gidiyoruz eğlenceye yaa o yüzden anca hazırlanırım çok güsel olmam lazımmmmmmmmmmmmmmm

çocukları anneme bırakıcam ordan ben kuaföre gidicem saçlarıma-ı yaptırıcam süslenicem akşama otele gidiyoruz eğlenceye yaa o yüzden anca hazırlanırım çok güsel olmam lazımmmmmmmmmmmmmmm
ooooooffffff kıskandım seniiiiiiiiiii

yürü git gözüm görmesin seni:117:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…