sekmede burayı açtım bi yandan da bakınıyom yeni msjlara falan. bide kuzenimi yakaladım da onun msjlarına bakıyodum
ooooooffffff kıskandım seniiiiiiiiiii
yürü git gözüm görmesin seni:117:
ohhhhh ne güzel yaaaaa tadını çıkar bakalım artık yarına pestilin çıkmış olur.
öyle olsuuuuuuuun bakalım gideriz hıhhhhhhhnapayım şerim kocacım yer ayırtmış bu yılbaşında arkadaşlarla beraberiz oh ohhhhhhhh oynayaarak gircem sefam olsun
ohhhhh ne güzel yaaaaa tadını çıkar bakalım artık yarına pestilin çıkmış olur.
Pazartesi anlatırsın tamamm mı cnm gitte hazırlanmaya başla anca biter işin
nazoş çok çok teşekkür ederim,uğraştırdım seni,öpsem karşılar mı acep recep
hadi ya olsun beee kocanın ailesiyle kocasız geçirmekten iyidirselamlar...
başak bende evde yalnızım bu akşam bir yere gitmiyorum eşim çalışıyor
hadi ya olsun beee kocanın ailesiyle kocasız geçirmekten iyidir
benim koca da çalışıyor ve ben kocamın ailesiyle olcam:120:
kız başak ne geziyon sen ankaralıların topiğinde bakalım
aynen cnm aslında benim içinde farkı yok ama öyle bir içimize işliyorlar ki ister istemez insanın içinde bi kıpırtı, eğlenme değişik şeyler yapma hissi oluyor.doğru ben senden şanslıyım... gel istersen beraber oturalım
ama benim için normal günden farkı yok
ne güzel tatlım çok sevindimm. bak sana bişi anlatçambenim için de normal günden hiç bi farkı yok kızlar
ne güzel tatlım çok sevindimm. bak sana bişi anlatçam
Peygamber Efendimize adamın birisi sormuş : "benim evladım 2 yaşına geldi, ne zaman onu eğitmeye güzel şeyler öğretmeye başlayayım" demiş.anlat bakalım ceksi hatun
casus karı
Ankara'lıyım napiyim tikkatimi çekti:101:
hem bugün topikimizde kims yok canım sıkıldı
aynen cnm aslında benim içinde farkı yok ama öyle bir içimize işliyorlar ki ister istemez insanın içinde bi kıpırtı, eğlenme değişik şeyler yapma hissi oluyor.
seeelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm
Peygamber Efendimize adamın birisi sormuş : "benim evladım 2 yaşına geldi, ne zaman onu eğitmeye güzel şeyler öğretmeye başlayayım" demiş.
Peygamber Efendimiz : 3 yıl geç kalmışsın, demiş. Evlatlarınızı ana karnında eğitmeye başlamalısınız, demiş
ayyy dinimizin güzelliğine bak yaaaaaaa
hani sen dedin ya yılbaşının diğer günlerden benim için farkı yok diye.
o yüzden bunu anlatmak istedim. senin şu anda yaptığın hareketler hissettiklerin bebeğini eğitiyor. ve sen yılbaşını kutlama eğiliminde olsaydın bebeğininde içine yerleşicekti Allah muhafaza. elimizden geldiğince onları müslüman adetlerinin dışındaki batılı adetlerinden uzak tutmamız gerekiyor diye düşünmekteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?