Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ooooooffffff kıskandım seniiiiiiiiiii

yürü git gözüm görmesin seni:117:

öyle olsuuuuuuuun bakalım gideriz hıhhhhhhh napayım şerim kocacım yer ayırtmış bu yılbaşında arkadaşlarla beraberiz oh ohhhhhhhh oynayaarak gircem sefam olsun

öyle olsuuuuuuuun bakalım gideriz hıhhhhhhh napayım şerim kocacım yer ayırtmış bu yılbaşında arkadaşlarla beraberiz oh ohhhhhhhh oynayaarak gircem sefam olsun
ohhhhh ne güzel yaaaaa tadını çıkar bakalım artık yarına pestilin çıkmış olur.
pazartesi anlatırsın tamamm mı cnm gitte hazırlanmaya başla anca biter işin

kıslar ben bi 20 dakka çıkıyorum işim çıktı burda olursanız laflarız.
olmadı akşam 7ye kadar burdayım zati mucuk

ohhhhh ne güzel yaaaaa tadını çıkar bakalım artık yarına pestilin çıkmış olur.
Pazartesi anlatırsın tamamm mı cnm gitte hazırlanmaya başla anca biter işin

tmm şekerim sağol anlatırım pzrtsi doğru söylüyon anca hazırlanırım malum biz bayanız dimi ama süslenmek gerekir bende süslenip çok güsel olucam kıskanaları çatlatıcammmmmmmmm ohhhhhhhh öpüyorum tatlım grşrz ben gidiyorum benzin falan al çocukları bırak git kuaföre of offfffffffffffffff çok i,şim var neyse iyi yıllaaaaaaaaaaaaaaaaaar herşey gönlünüzce olsun

selamlar...
başak bende evde yalnızım bu akşam bir yere gitmiyorum eşim çalışıyor

hadi ya olsun beee kocanın ailesiyle kocasız geçirmekten iyidir
benim koca da çalışıyor ve ben kocamın ailesiyle olcam:120:

doğru ben senden şanslıyım... gel istersen beraber oturalım
ama benim için normal günden farkı yok

doğru ben senden şanslıyım... gel istersen beraber oturalım
ama benim için normal günden farkı yok
aynen cnm aslında benim içinde farkı yok ama öyle bir içimize işliyorlar ki ister istemez insanın içinde bi kıpırtı, eğlenme değişik şeyler yapma hissi oluyor.

anlat bakalım ceksi hatun
Peygamber Efendimize adamın birisi sormuş : "benim evladım 2 yaşına geldi, ne zaman onu eğitmeye güzel şeyler öğretmeye başlayayım" demiş.

Peygamber Efendimiz : 3 yıl geç kalmışsın, demiş. Evlatlarınızı ana karnında eğitmeye başlamalısınız, demiş

ayyy dinimizin güzelliğine bak yaaaaaaa

hani sen dedin ya yılbaşının diğer günlerden benim için farkı yok diye.

o yüzden bunu anlatmak istedim. senin şu anda yaptığın hareketler hissettiklerin bebeğini eğitiyor. ve sen yılbaşını kutlama eğiliminde olsaydın bebeğininde içine yerleşicekti Allah muhafaza. elimizden geldiğince onları müslüman adetlerinin dışındaki batılı adetlerinden uzak tutmamız gerekiyor diye düşünmekteyim

casus karı
Ankara'lıyım napiyim tikkatimi çekti:101:

hem bugün topikimizde kims yok canım sıkıldı

benim kardeşimin karısıda ankaralı
yok canım şaka yaptım sana takılayım dedim

aynen cnm aslında benim içinde farkı yok ama öyle bir içimize işliyorlar ki ister istemez insanın içinde bi kıpırtı, eğlenme değişik şeyler yapma hissi oluyor.

evet ister istemez etkileniyor insan

seeelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm

selamlar
biraz geç oldu ama ablamla konuşuyorum yarım saattir telefonda

evet canım,çok güzel paylaşım,teşekkür ederim
inşallah rabbine sadık bi kul olur evlatlarımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…