yuruteci erken kaldirmissin...Evin işini bitirdikten sonra miracin küçülen puset ana kucagi yurutec felan onlari paketleyip depoya kaldirdik
AVMye gittikpolo da indirim vardi iki hakana sswit gömlek felan aldik kahve dunyadina dalis yaptim yemek yedik geldik
çok geçmiş olsun canimbenim. Her yer salgın. Bu yıl gelen gripte gitmek bilmiyorBugun aksamuzeri oglan hastalandi o arada derede acile goturdum havalar berbat buara kacinci antibiyotik bu daha yeni bi kutu bitirmistik benimde midem hala bulaniyor su havalar az isinsa cok iyi olacak
Sen o kaynoslarin biraktigi ruhen ve bedenen yorgunlugu atamadin cnm bir haftan daha var
tayinin çıkma ihtimali varmı ? Bence de çıksa en uzak yere git onlardan.çok haklısın valla canım görmediğim zamanlarda bile sinir etmeyi başarıyolar onları önemsememeyi öğrenecemde nasıl bilmiyorum eşime telefon açıyolar nerdesin diyolar evdeyim diyo ha öylemi o zaman iyi akşamlaaaaaar diyip gülerek kapatıyolar yani eşim evde olmasa sohbet edeceklerde evde benim yanımda olunca konuşmayıp kapatıyolar bu ne şimdi diyorum eşimde boş ver diyo sen olsan sinir olmazmısın amaçları ne bilmiyorum bir mucize olsa tayinim çıksa şurdan gitsem ne güzel olur
heeBeydoş
Deroş
Başoş
Bafs iki gun kendine gelemez artik
heeebaşoşla deroş dün uğramadılar bile
Ooooo afiyet olsun kendini asmissin
Sağol canim inşallah yararafiyet olsun yarasınn
merci tatlimdikkat etde hasta olmayasın
afiyet olsun canım
yuruteci erken kaldirmissin...
çok geçmiş olsun canimbenim. Her yer salgın. Bu yıl gelen gripte gitmek bilmiyor
tayinin çıkma ihtimali varmı ? Bence de çıksa en uzak yere git onlardan.
Hem esin onların etkisinde olmaz
daha çok lafını dinler
benim börülcelerde eskiden hep herifI cepten ararlardi evi aramazlardi benden nefret ediyorlardı. Bi de gicikligina yapıyorlardı. Allah'a havale ediyorum hepsini.
hee
heee
dışardan aldım
Sağol canim inşallah yarar
merci tatlim
Sevoş evet yuruteci er kaldırmışın
oğlan binmiyi zaarrr.
kızlar ben geldim ceeeeeee.
benm herifcim evdeydi
Egeyide gündüz uyutmayım akşam erken uyusun
herifle şeref meselesi keyfi yaparız dedim.
Ege gündüz uyumamasına rağmen
gece 12de yattı
bu sabahta faşır foşur yağmur yağıyordu
şimdi ise lapa lapa kar....
dünde yaz gibiydi
Inşallah hakkında hayırlısı olsun ama uzağa gidersen eminim daha da rahat olur kafan..şu anda öyle bir ihtimal yok ama her an olabilir gün doğmadan neler doğar dimi
demek seninkilerde eşini arardı gıcıklığına bunların hepsininmi mayaları bir anlamadımki
Inşallah hakkında hayırlısı olsun ama uzağa gidersen eminim daha da rahat olur kafan..
Evet benimkiler uzun zaman eşimi cebinden ararlardi..benle doğru düzgün konuşmazlardi bile...hatta yüzyüze geldiğimizde bile nasılsın diye sormazlardi. Ama ben inadına eşimle her hafta ailesine giderken giderdim onunla beraber. Daha da gıcık olurlardı benimde geldiğimi görünce...
Küs gibiydik... tabi şimdi biraz daha farkli. Kus olmak iyi değil aynı aile içinde olup. Ama mesafeli olmak şart!!!!.
Miraç 9 ayliktan beri kanepe kapi duvar tutup siraliyor canlarimbu ayin 20 si gelirse 10 aylik oluyiiii hayla dis yok ama her turlu marifet mevcut
kalsiyumu yetersiz olabilirmi canım doktor ne diyor
yerim ben onun marifetlerini canım yaaaaa
dün kardeşimle görüntülü konuşunca yeğenimide gördüm el sallıyor öpücük yolluyor maşallah yavruma aklımı aldı resmen çok özledim şu gurbetin gözü kör olsun
Cnm bir yasa kadar normalmis genetik herifin ailesi geç cikarmis
Abisi 7 aylik cikardiydi
Bizimkids Alkis caliyor top oynuyoruz
ege hiç sıralamadı biliyomusunMiraç 9 ayliktan beri kanepe kapi duvar tutup siraliyor canlarimbu ayin 20 si gelirse 10 aylik oluyiiii hayla dis yok ama her turlu marifet mevcut
Amin cnmmaşallah kuzuma yaaa çok tatlı oluyolar Allahım nazarlardan korusun hepsini
ege hiç sıralamadı biliyomusun
miro erken başlamş
Duvara çaktım kazık
Kaynanam ölmüş yazık
Öldüğüne acımam
Bi top kefene yazık
kaynana kaynana
Acıyorum sana
Kaynana değil de
Dört bacaklı dana
Afiyet olsunLimon kabuğu ve zencefil cayi iciyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?