Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bugunle ilgili bir detayı vermeyi unuttum memleketeki dr yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olman gerekiyo demişti bugun ablama sormuş oda olmadı daha demiş kanda gebelik baktırsın demiş bende baktırdım 2 3 korunmadık ya dr oyle diyince acaba dedim neyse negatif çıktı dr a dedim bu sefer demişki 3 gün sonra gelmezse hala bidaha baktırsın adet olunca gelsin bakıcam demiş bu karda kışta gidememki biranönce olsamda gitmesem dicem zaten 15 tatile ne kaldı ozaman gelebilirim diye bakalım ne dicek su adetim düzene bineydi bugun yarın olsamda gitmesem zaten olmasamda gidemem yaaa

doktorun ne kadar ilgiliymiş maşallah canım inşallah kısa zamanda hamiş olursun

Hadi bakalım hayırlısı. .

Buda dunku masamdan esimin amcasinin kozi cekmis face e koymus ordan aldim barbunya da vardi masada henuz koymamisim cocuklarada yer sofrasi actim onu cekmemis yoksa koyardim buraya onuxda

Göz hakkı diye bir şey var ... hemde bu saate kim sofra kuracak da ,toplayacak

Göz hakkı diye bir şey var ... hemde bu saate kim sofra kuracak da ,toplayacak
Tvlerde gece 3 4 bi aciyom gurme geziyo kuzu doldurma tandir adana kebab donuyon buzdolabinA bi bakiyon sulanmis yogurt duruyo hesabi neyse komsumla konustuk bi terslik olmazsa keskek ve icli kofte yapicik tarifiylen paylasirim canli yayinnn

A
masa çok güzel canım yemeklerde öyle ellerine sağlık
slinda kase ve duz tabak arasinda yimek tabagi olur herzaman ama barbunyam cok icime sinmedi o yuzden tek tek ara yimek olarak vernedim ortaya koydum begenen yisin diye barbunyam bitmis ogun gidip aldim bakkaldan benim kullandigim marka kalmamis aldigim barbunya kotu cikti sevemedim vakitte yoktu tekrar disari cik.ak icin bende ortaya koydum masanin ahenki bozuldu

Tvlerde gece 3 4 bi aciyom gurme geziyo kuzu doldurma tandir adana kebab donuyon buzdolabinA bi bakiyon sulanmis yogurt duruyo hesabi neyse komsumla konustuk bi terslik olmazsa keskek ve icli kofte yapicik tarifiylen paylasirim canli yayinnn

Ooo ben içli köftemi yaptım da buzluğumda duruyor ... göstereM miii????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…