Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canli yayin
Yemek yedik bulasigi dizdik
Cayi demledim
Herif Kunefe pisiriyi![]()
Kestane pişiriyok Karadayı yı izlicikk![]()
Eki Görüntüle 1372185 erişte çorbası
ellerine sağlık canım afiyet bal olsunEki Görüntüle 1372187 fırında tavuklu patates
Bugunle ilgili bir detayı vermeyi unuttum memleketeki dr yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olman gerekiyo demişti bugun ablama sormuş oda olmadı daha demiş kanda gebelik baktırsın demiş bende baktırdım 2 3 korunmadık ya dr oyle diyince acaba dedim neyse negatif çıktı dr a dedim bu sefer demişki 3 gün sonra gelmezse hala bidaha baktırsınadet olunca gelsin bakıcam demiş bu karda kışta gidememki biranönce olsamda gitmesem dicem zaten 15 tatile ne kaldı ozaman gelebilirim diye bakalım ne dicek su adetim düzene bineydi bugun yarın olsamda gitmesem
zaten olmasamda gidemem yaaa
![]()
ellerine sağlık canım afiyet bal olsun![]()
Hadi bakalım hayırlısı. .Bugunle ilgili bir detayı vermeyi unuttum memleketeki dr yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olman gerekiyo demişti bugun ablama sormuş oda olmadı daha demiş kanda gebelik baktırsın demiş bende baktırdım 2 3 korunmadık ya dr oyle diyince acaba dedim neyse negatif çıktı dr a dedim bu sefer demişki 3 gün sonra gelmezse hala bidaha baktırsınadet olunca gelsin bakıcam demiş bu karda kışta gidememki biranönce olsamda gitmesem dicem zaten 15 tatile ne kaldı ozaman gelebilirim diye bakalım ne dicek su adetim düzene bineydi bugun yarın olsamda gitmesem
zaten olmasamda gidemem yaaa
![]()
Off saraaa şahane gözüküyor bunlar ellerine sağlık canım![]()
amin canım inşallah evet çok ilgili ama git gel zor oluyor hele soğuklarda keşke burda olsaydıdoktorun ne kadar ilgiliymiş maşallah canım inşallah kısa zamanda hamiş olursun
amin canım inşallah Rabbim hayırlısıyla versin sanada banada sarayada tüm isteyenlereHadi bakalım hayırlısı. .
masa çok güzel canım yemeklerde öyle ellerine sağlık
Tvlerde gece 3 4 bi aciyom gurme geziyo kuzu doldurma tandir adana kebab donuyon buzdolabinA bi bakiyon sulanmis yogurt duruyo hesabiGöz hakkı diye bir şey var... hemde bu saate kim sofra kuracak da ,toplayacak
![]()
slinda kase ve duz tabak arasinda yimek tabagi olur herzaman ama barbunyam cok icime sinmedi o yuzden tek tek ara yimek olarak vernedim ortaya koydum begenen yisin diye barbunyam bitmis ogun gidip aldim bakkaldan benim kullandigim marka kalmamis aldigim barbunya kotu cikti sevemedim vakitte yoktu tekrar disari cik.ak icin bende ortaya koydum masanin ahenki bozuldumasa çok güzel canım yemeklerde öyle ellerine sağlık
Tvlerde gece 3 4 bi aciyom gurme geziyo kuzu doldurma tandir adana kebab donuyon buzdolabinA bi bakiyon sulanmis yogurt duruyo hesabineyse komsumla konustuk bi terslik olmazsa keskek ve icli kofte yapicik tarifiylen paylasirim canli yayinnn
![]()
GosterrrOoo ben içli köftemi yaptım da buzluğumda duruyor ... göstereM miii????