dogru söylüyorsun direk kana gideyim .. dua edin nolurdaha idrarda gözükmediyse ve hamilelik varsa doktor mayenesindede bişey gözükmez mutlaka seni kana gönderir..sen bir kaç gün daha adetin gelmezse doğru kana git..tabi yine sen bilirsin,canım...
Amin inşallah canımHamilesindir ins
Amin inşallahhhh kızlarrr Aminn .. isteyen herkese nasip etsin rabbimüzülme canım,niye olmayasın ALLAH büyüktür inşaallah hamilesindir...
Amin inşallahhhh kızlarrr Aminn .. isteyen herkese nasip etsin rabbim
etmezmiyim hiç.. nasıl sıkıntılı bir süreç... bilmezmiyim.. her adette ağlamak tekrar toprlanmak umut etmek ve tekrar yıkılmak.. 1.5 yıl oldu isteyeli... hamile isem ederim değilsem bile ederim... ettim bile :) Allahım kucağımızı boış brakmasın buda bizim sınavımız ..Amin.. Hamileysen beydagliyada dua et oda tez zamanda gebe kalsin saglikla kucagina alsin bebisini
MMönü zengindi ben corbami giturdum tavuklu pilav lahmacun salata ayran yeşillik
heee superdi
bayilirim ellerine saglik
Allah korusun mirroyu doyurim geliyim
güüüü nayyyyyy dınnnnnnnnn
çok güzel görünüyor ,ellerine sağlıkkkkkkbafsçım ,bu tabaklardan,su bardaklarından bendede var ve masa örtümüzde nerdeyse aynı
ellerine sağlık canım
günaydın canım
sıkma canını haftaya verirsin inşaallah
Super cikti yeri kirilmayancinsten
Amin.. Hamileysen beydagliyada dua et oda tez zamanda gebe kalsin saglikla kucagina alsin bebisini
hepinize ederim kızlar inanın içimden dua ederken Rabbim anne olmak için kalbi çarpan kullarının ellerini boş çevirme, bizi rahmetinle sına Rabbim.. isteyen herkese nasip et hayırlı ve sağlıklı evlatlar inşallah... böyle dua ederim hep.. sanada ettim sevinç tez zamanda inşallahh..
sara dicektim sevinç yazdım pardon
Amin cnm çok saoletmezmiyim hiç.. nasıl sıkıntılı bir süreç... bilmezmiyim.. her adette ağlamak tekrar toprlanmak umut etmek ve tekrar yıkılmak.. 1.5 yıl oldu isteyeli... hamile isem ederim değilsem bile ederim... ettim bile :) Allahım kucağımızı boış brakmasın buda bizim sınavımız ..
Kiz yok o anda o sohbete dahildi ya o yüzden öyle dedimsağol canım
günaydın canım bu sabah neşelisin
inşallah canım
markasını yazarmısın bende alacam bugünlerde fikir olur ama istersen özelden yaz
aşk olsun sadece beydoşamı dua istedin canın sağolsun ne diyim
sara dicektim sevinç yazdım pardon
amin canım inşaallah...dogru söylüyorsun direk kana gideyim .. dua edin nolurrabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin.. Hamileysen beydagliyada dua et oda tez zamanda gebe kalsin saglikla kucagina alsin bebisini
aminnn canım sağol...etmezmiyim hiç.. nasıl sıkıntılı bir süreç... bilmezmiyim.. her adette ağlamak tekrar toprlanmak umut etmek ve tekrar yıkılmak.. 1.5 yıl oldu isteyeli... hamile isem ederim değilsem bile ederim... ettim bile :) Allahım kucağımızı boış brakmasın buda bizim sınavımız ..
aminnnnnn...hepinize ederim kızlar inanın içimden dua ederken Rabbim anne olmak için kalbi çarpan kullarının ellerini boş çevirme, bizi rahmetinle sına Rabbim.. isteyen herkese nasip et hayırlı ve sağlıklı evlatlar inşallah... böyle dua ederim hep.. sanada ettim sevinç tez zamanda inşallahh..
günaydınnnGunaydin kızlar
kendimi neşelendirmeye çalışıyorummmsağol canım
günaydın canım bu sabah neşelisin
inşallah canım
markasını yazarmısın bende alacam bugünlerde fikir olur ama istersen özelden yaz
aşk olsun sadece beydoşamı dua istedin canın sağolsun ne diyim
amin canım inşaallah...
ben bu ayda umutsuzum ama,hayırlısı
aminnn canım sağol...
aminnnnnn...
bu arada sevinçe dualar 2 etti yanlışlıkla ona gidiyor var bundada bir hayır sevinçç bebek gelecekkkk..
günaydınnn
sarayı anladımda norddiva kimmmSara norddiva canim
ikinci sevinç gelecekkkHeeee kizzz Abboowwwww bundada var zahir bir hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?