Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Günaydınlarrrr kızlar. Hayırlı bir gün olur inşallah hepimiz için...

Biz erken uyandık 6 olmamisti daha... Alis efendinin uykusu kaçmış... :mad:

Şimdi salonda çizgi film izliyossss:cool:

amin canım

çizgi filmi ben çok severim de ama deroşum sen bebek olunca e yapacaksın alişle böyle işin çok zor olcak keşke bir yardım edenin olsa

dün gece stepten sonra çok yoruldum kendimi çok halsiz hissettim ki spordan sonra hep zinde olurdum ama gribim acaba o yüzdenmi vücudum yorgun

dün kaynanamlardan getirtttiğim karalahanalarımı yıkadım doğradım haşladım dolaba attım ıspanaklarımı ve beyaz lahanalarımı yıkayacaktım haşlayacaktım ama kolumu bile kaldıramadım sofrayı zor topladım bana noldu anlamadım boyun fıtığımda çok zorluyor özellikle mekik hareketlerinde step iyide minder hareketleri boynumu zorluyo

kaynanam birz rahatsızlanmıştı iki gün önce doktora götürdü eşim alerjik bir durummuş telefonla geçmiş olsun dedim ama bu akşam gidip baksammı bilemedim bi anım boş ver diyor bi yanım git sor diyor ne yapsam acaba

Eki Görüntüle 1376163 Gelin kizlarr tek basima yiyom evde tek kabak sever olarak ballı cevizli misss
Ohhh ellerine Saglikcnm bende severim
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
Gunaydin cnm hayirli cumalar

Bizde 8 de kalktik gecede zirt pirt uyandik
biz yarın spordan tanıştığımız arkadaşlarla buluşacaz eğlenecez :D:D:D:D:D:D:D:D:D
ohhhh gun hazirliklari nolcek:110:
kaynanam birz rahatsızlanmıştı iki gün önce doktora götürdü eşim alerjik bir durummuş telefonla geçmiş olsun dedim ama bu akşam gidip baksammı bilemedim bi anım boş ver diyor bi yanım git sor diyor ne yapsam acaba

Ben olsam ugrarim kisa sureli gecmis olsun derim:110: esininde hosuna gider
Yasli kadin bugunde cuma

amin canım

çizgi filmi ben çok severim de ama deroşum sen bebek olunca e yapacaksın alişle böyle işin çok zor olcak keşke bir yardım edenin olsa
bilmiyorum canim inşallah Rabbim bi kolaylik verir çünkü yardım edecek kimsem yok

dün gece stepten sonra çok yoruldum kendimi çok halsiz hissettim ki spordan sonra hep zinde olurdum ama gribim acaba o yüzdenmi vücudum yorgun
normaldir canim
Vücudun tam iyilesmedi yani gribin etkisi altında hücrelerin. Ikinciside kolay değil hem çalışıyosun hem spora gidiyosun yemek pisiriyon evle ilgileniyon kolay değil canim. Kendinize biraz merhametli olun. Sevinc gibi supermen olmaya calismayin accuk istirahat edin...

bende olsam giderdim. Hastalık farklı bir durum. Bi paket bişey al git canim. Nacizane fikrim

Beni ne karistiriyon zupermen deelim ben:63:
Hem kaç gündür çok yorulmuyom:110:

bilmiyorum canim inşallah Rabbim bi kolaylik verir çünkü yardım edecek kimsem yok

normaldir canim
Vücudun tam iyilesmedi yani gribin etkisi altında hücrelerin. Ikinciside kolay değil hem çalışıyosun hem spora gidiyosun yemek pisiriyon evle ilgileniyon kolay değil canim. Kendinize biraz merhametli olun. Sevinc gibi supermen olmaya calismayin accuk istirahat edin...

bende olsam giderdim. Hastalık farklı bir durum. Bi paket bişey al git canim. Nacizane fikrim

Kizlar karsi komşunun kizi ünv kazandiydi kiz 4 aydir yoktu yeni geldi. Önce bizmi onlara gidek hosgeldine yoksa benmi onlari çaya cagirayim:110:

Ohhh ellerine Saglikcnm bende severim

Gunaydin cnm hayirli cumalar

Bizde 8 de kalktik gecede zirt pirt uyandik

ohhhh gun hazirliklari nolcek:110:

Ben olsam ugrarim kisa sureli gecmis olsun derim:110: esininde hosuna gider
Yasli kadin bugunde cuma

bende öyle düşünüyorum canım eşime diyimde akşam gidelim

Bu arada ellerine Saglik saracim

sağol canım

normaldir canim

Rabbim sana kolaylık versin canım

tatlım süpermenlik değil ama mecburen her iş sana bakınca heryere yetişmeye çalışıyosun ama hastalıkda araya girince biraz zorluyor işte

akşam gidelim canım bende öyle düşünüyom

Kizlar karsi komşunun kizi ünv kazandiydi kiz 4 aydir yoktu yeni geldi. Önce bizmi onlara gidek hosgeldine yoksa benmi onlari çaya cagirayim:110:

canım benim fikrimi sorarsan sen çaya çağır hani büyük yaşlı biri olsa sen git hoşgeldine derdim ama genç kız üniversiteden gelmiş sen çağırsan daha şık olur

Cnm kiz ailesiyle yasiyor annesi babasi orta yas ustu acaba önce biz gitsek sonra bizemi buyur etsek

bende öyle düşünüyorum canım eşime diyimde akşam gidelim

sağol canım

Rabbim sana kolaylık versin canım

tatlım süpermenlik değil ama mecburen her iş sana bakınca heryere yetişmeye çalışıyosun ama hastalıkda araya girince biraz zorluyor işte

akşam gidelim canım bende öyle düşünüyom

canım benim fikrimi sorarsan sen çaya çağır hani büyük yaşlı biri olsa sen git hoşgeldine derdim ama genç kız üniversiteden gelmiş sen çağırsan daha şık olur

Cnm kiz ailesiyle yasiyor annesi babasi orta yas ustu acaba önce biz gitsek sonra bizemi buyur etsek

canım tahmin ettim zaten öyle olduğunu ancak yinede benim fikrim senin çağırman daha şık durur ancak içine sinmiyosa önce siz gidin ama ben olsam bir öğleden sonra annesiyle beraber çaya davet ederdim ama sürekli ailecek görüştüğünüz biriysede önce sizde gidebilirsiniz

sevinçcim gün işini nasıl halledeceksin demişsin ya canım yarın sabahtan öğlene kadar evimi temizleyecem öğleden sonra kızlarla buluşacaz akşamda pastamı böreğimi yapacam yetiştiririm yani :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

Canlarim nasipse cumatesi memlekete gidiyorum bugun camasir yikadim manikure gittim birazdanda evi silip supurecegim sonrada utu yapacagim yarinda eve yemek yaparim bolca dolab koyarim ben yokken yesinlrr diye sali gunu yegenimin dogum gunu var onuda yapip donerim insallah cuma karne günü... buarada bugunki gundemim 2, 5 aydir elektirik faturasi gelmiyordu ya buaradada misafiri m coktu tabi surekli elektirikli soba yaktik bugun fatura geldi 874, 30 Allah yardimcimiz olsun
ay bu nasıl fatura yaaaa çok gelmiş zaten artık elektrik faturaları 2 AYDA BİR GELECEKMİŞ..insanlar ayda geleni zor toparlıyordu şimdi nasıl denkleştirip ödeyecekler hemde daha çok kazıklanacaz gözümüz aydın....
Eki Görüntüle 1376163 Gelin kizlarr tek basima yiyom evde tek kabak sever olarak ballı cevizli misss
ellerine sağlık canım güzel görünüyor:kk77:
Herkescikler uyuyor beni uyku tutmadı iyi geceler tatlı rüyalar zaten herkes kaçıncı uykusundadır kimbilir puff kocama sarılıp uyumak istiyorum onsuz uyku tutmadı o şimdi nöbette polis eşi olmak ne zormuş yaaa
ALLAH kolaylıklar versin...
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
günaydın canım sanada hayırlı cumalar..

günaydın zombii:cool:
:D:D:D
dün kaynanamlardan getirtttiğim karalahanalarımı yıkadım doğradım haşladım dolaba attım ıspanaklarımı ve beyaz lahanalarımı yıkayacaktım haşlayacaktım ama kolumu bile kaldıramadım sofrayı zor topladım bana noldu anlamadım boyun fıtığımda çok zorluyor özellikle mekik hareketlerinde step iyide minder hareketleri boynumu zorluyo
bende sana onu soracaktım saracım benimde boyun fıtığım varya sporda zorlanıyomusun dicektim,keşke hocaya söyleseydin belki ona göre bir yöntem uygulardı...bende bu fıtıklar yüzünden tereddütlüyüm o yüzden herşeyim kısıtlanıyor...
biz yarın spordan tanıştığımız arkadaşlarla buluşacaz eğlenecez :D:D:D:D:D:D:D:D:D
oh ne güzelll...

git bir geçmiş olsun de canım hastalık başka birşey...

bence öncelikle senin gidip hoşgeldin demen lazım çünkü uzaktan gelen biri var sonuçta,sonrasında da çaya çağırırsın..tabi bu benim fikrim...

Back
X