Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evi süpurdum
Çamaşır katladım
Mutfağı topladım
Bulaşıklari yikadim
Oğlumu doyurdum
Duş aldım makyaj yaptim
Makinaya renklileri attim

Bi portakal suyunu hakettigimi düşünüyorum:110:

Keman kursuna gitcem,kızlar olmuyo böyle sıkılıyorum sosyal hayata ihtiyacım var.
herif ne misafir seviyo, ne misafirliği seviyo.
geçen hafta 4gun evdeydi
arkadaşı çağırdı oturmaya bahane buldu gitmedik.nedensiz yere..
bayramda seyranda bile götüremiyorum Bi yere
kös kös pinekliyoruz evde
çok bunaldım çook
ay çok iyi yaparsın başak insanın kendine zaman ayırıp değerli hissetmesi çok iyi gelir bencede ,annem olmazsa bende bişeyler yapmak istiyorum çünkü çok bunaldım..
benim herifte pek sevmez gezmeyi ama işi yorucu ve çalışma saatleri uzun olduğundan kaynaklı yinede 15 günde bir yemeğe gitmeye çalışırız ne bileyim nadirde olsa sinemaya gideriz,o bile insan çok iyi geliyor..ama istediğin kadar geziyormusun dersen hayır...fakat senin eşinin çalışma saatleri ve iş günleri çok rahatmış isterse yapabilir,insan yeterki istesin içinde olsun zoraki olunca karşındaki insanda rahatsız olur zaten..ama inan bana bu dertten müzdarip olan yalnız sen değilsin benim çevremde çok insan var böyle ve bende bunlardan birisiyim ama benim eşim misafir çok sever onu belirteyim..
benim bugünde step dersim var çok eğlenceli olmaya başladı alıştıkça hareketler daha zevkli oluyo yeni arkadaşlıklar kuruyoruz iyiki başlamışım spora her açıdan yararı oluyor spor hocamızda tam kafa dengi bir hanım gır gır şamata gülmeceyle ders ne zaman başlıyo ne zman bitiyo anlamıyoz bu arada sporun yararını görmüşüm biraz kas yapmışım diyetisyenin dediğine göre :D:D:D:D:D:D:D:D
bende çok istiyorum sara araştıracam bakalım annemle saatlerime uygun bişey bulursam giderim,sen akşamları gidiyorsun galiba burdaki halk eğitimler 5 e kadar açık..
beydoş annesinemi gitti acep
önce pazara sonra anneme gittim canım..

Pazarda var dedi ya oraya gitmiştir annesigilinde pazarına gidiyor ya
heeee:KK51:
Beydos Bu perşembe pazari kiyiboyundaki pazarmi:110:
yok:63:
abowww göz gözü görmüyor:eek:
Beydoş ben içine tüm bir soganda koyduydum pişince blendardan geçirdim diş diş tolu tolu oldu çok besleyici ben çok begendim:kk77::kk77:miracada yedirdim
burda olursa bende alayım bariii:kk77:

kız maşallah ne güzel Miraç efendi herseyi yiyor.. bizim oğlan çok Seçici şimdiden

Sewos çok güzel her es yapmaz bunu
Demekki esin zayiflamani çok istiyiii:confused::confused::confused:
ben cok istedigim icin bana destek oliyi:63:
Evi süpurdum
Çamaşır katladım
Mutfağı topladım
Bulaşıklari yikadim
Oğlumu doyurdum
Duş aldım makyaj yaptim

Heee haketmissin:63:

ellerinize sağlık canım beyaz lahanayımı dolaba attınız bizde kara lahanayı sarıp atıoruz beyaz lahana dayanmaz gibi geliyor sen yaptığına göre biliyosundur bişey olmuyo dimi
hicbisiycik olmuyor canim yaprak sarmasida sarip atiyorum buzluga oda bisiycik olmuyo lazim olunca cikarip diziyorum tencereye

he walla aynen öyle,misal biz dumanla başka bir topikteydik burdan önce orda da çok sevdiğim bir arkadaşım vardı ve onun yüzünü görmeden rüyamda gördüm ve o ay hamile kalcağını söylemiştim gerçektende öyle olmuştu dumoş şahittir..
kız uzun zamandır hamile kalamıyordu gerçi onuda kaybetmişti kuzum benim...

niye yawrum ne olduki,sende benim gibi anlatamayanlardansın gerçi ama dökül bize istersen dinleriz...

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ay bayılazammmm işiniz yarımmı kaldı yaniii:KK70::KK70:
siz şipşaka geri dönün en iyisi:KK70:işbozan MİRAÇ:KK70:

ellerinize sağlık canım....
kız adetin 5 inci günü geç değilmi...

beyaz lahanayı ben haşlayıp sarmadan atıyorum canım hiç bişey olmuyor,çıkarıp hemen sarıyosun..bir kere sarıp atmıştım pirinci hoşuma gitmedi kırık,kırık oldu...

haklısın walla,tebrik ediyorum seni:KK19:

yuh birde uyutmuş sizi:KK70::KK70::KK70:
canim doktor oyle demis 5. Gun muayene edecegim demis yumurtaliklarima bakacakmis

kızlar hafta sonu misafirlerim var menüm şöyle eksik fazla bulduğunuz şeyleri yazın fikirlerinizi bekliyorum

bardakta kek
portakallı muhallebi
kabak salatası
otlu poğaça
iki renkli kurabiye
patates salatası
bence guzel menu kolay geldin canim

Canlarim nasipse cumatesi memlekete gidiyorum bugun camasir yikadim manikure gittim birazdanda evi silip supurecegim sonrada utu yapacagim yarinda eve yemek yaparim bolca dolab koyarim ben yokken yesinlrr diye sali gunu yegenimin dogum gunu var onuda yapip donerim insallah cuma karne günü... buarada bugunki gundemim 2, 5 aydir elektirik faturasi gelmiyordu ya buaradada misafiri m coktu tabi surekli elektirikli soba yaktik bugun fatura geldi 874, 30 Allah yardimcimiz olsun

Abboowwwww Allah yardimcin olsun cnm
Niye arastirmadiniz 2.5 aydir

Canlarim nasipse cumatesi memlekete gidiyorum bugun camasir yikadim manikure gittim birazdanda evi silip supurecegim sonrada utu yapacagim yarinda eve yemek yaparim bolca dolab koyarim ben yokken yesinlrr diye sali gunu yegenimin dogum gunu var onuda yapip donerim insallah cuma karne günü... buarada bugunki gundemim 2, 5 aydir elektirik faturasi gelmiyordu ya buaradada misafiri m coktu tabi surekli elektirikli soba yaktik bugun fatura geldi 874, 30 Allah yardimcimiz olsun

Evi süpurdum
Çamaşır katladım
Mutfağı topladım
Bulaşıklari yikadim
Oğlumu doyurdum
Duş aldım makyaj yaptim

bencede haketmişsin canım afiyet olsun

ay çok iyi yaparsın başak insanın kendine zaman ayırıp değerli hissetmesi çok iyi gelir bencede ,annem olmazsa bende bişeyler yapmak istiyorum çünkü çok bunaldım..
benim herifte pek sevmez gezmeyi ama işi yorucu ve çalışma saatleri uzun olduğundan kaynaklı yinede 15 günde bir yemeğe gitmeye çalışırız ne bileyim nadirde olsa sinemaya gideriz,o bile insan çok iyi geliyor..ama istediğin kadar geziyormusun dersen hayır...fakat senin eşinin çalışma saatleri ve iş günleri çok rahatmış isterse yapabilir,insan yeterki istesin içinde olsun zoraki olunca karşındaki insanda rahatsız olur zaten..ama inan bana bu dertten müzdarip olan yalnız sen değilsin benim çevremde çok insan var böyle ve bende bunlardan birisiyim ama benim eşim misafir çok sever onu belirteyim..

bende çok istiyorum sara araştıracam bakalım annemle saatlerime uygun bişey bulursam giderim,sen akşamları gidiyorsun galiba burdaki halk eğitimler 5 e kadar açık..

önce pazara sonra anneme gittim canım..

akşamlar gidiyorum canım artık üç güne çıkardık çok güzel oldu

Cay iciyik misir patlattim:D:D

afiyet olsun bende patlatacam birazdan

hicbisiycik olmuyor canim yaprak sarmasida sarip atiyorum buzluga oda bisiycik olmuyo lazim olunca cikarip diziyorum tencereye

canim doktor oyle demis 5. Gun muayene edecegim demis yumurtaliklarima bakacakmis

bence guzel menu kolay geldin canim

sagol canım bende lahana aldım haşlayıp dolaba atacam

20150115_223323.webp
Gelin kizlarr tek basima yiyom evde tek kabak sever olarak ballı cevizli misss

Herkescikler uyuyor beni uyku tutmadı iyi geceler tatlı rüyalar zaten herkes kaçıncı uykusundadır kimbilir puff kocama sarılıp uyumak istiyorum onsuz uyku tutmadı o şimdi nöbette polis eşi olmak ne zormuş yaaa

Dışarı da yağmur yağıyor cama vuruyor sesini dinliyorum çamaşırlarım vardı onları içeri aldım ıslanmışlar içeride zor kururlar şimdi

Eki Görüntüle 1376163 Gelin kizlarr tek basima yiyom evde tek kabak sever olarak ballı cevizli misss

ellerine sağlık canım afiyet olsun bende severim kabak tatlısını

Herkescikler uyuyor beni uyku tutmadı iyi geceler tatlı rüyalar zaten herkes kaçıncı uykusundadır kimbilir puff kocama sarılıp uyumak istiyorum onsuz uyku tutmadı o şimdi nöbette polis eşi olmak ne zormuş yaaa

gerçekten zor canım ama her işinde bir zorluğu var işte Allah sağlık versin gerisi önemli değil

Günaydınlarrrr kızlar. Hayırlı bir gün olur inşallah hepimiz için...

Biz erken uyandık 6 olmamisti daha... Alis efendinin uykusu kaçmış... :mad:

Şimdi salonda çizgi film izliyossss:cool:

Back
X