Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hakettin hakettin ben bu muhabbeti çok seviyom yaa derosssss bugun ne hakettin dimedin hicc huuu bak sevinc kek haketmis ayy sahi ben bi ev supurdum baskada bisey yapmadim bugun hicbisey haketmedigimi dusunuyorum
Heeee haketmemissin totonu devir uyu anca
Fellah koftesi yapmaya karar vedim
pilavin yaninamiiiiii sakami bu

Sulu bir yemek yap
olmadi tavuk kizart
kofte patates felan yap bir corba yap
ama fellah koftesi olurmu
biri bulgur biri pirinc

kolay gelsin canım
sağol canım ayy sara bir temizlık yapmay gör fıtıklar öyle bir azıyorki,hayattan zevk almıyor insan
Bebek olunca akan sular duruyo onun icin:) benim kayinvaldem degilde esimin anneannesi yapiyor bunlari, kayinvaldem cok genc 44 yasinda
hey maşşallah genç kaynoşun varmış
ALLAH kolaylık versin deroşum işin zor walla
Dun yazdi bugun kis yagmur camurrrr poffffff
bursıda öyle walla,kaç gündür zoba bile yakmıyodum bugün yaktım
Tam hastalik havasi insan ne yapacagini sasiriyor giyinsemmi soyunsammi
ne çabuk soyunuyon daha erken,gerçi burası soyunmayı bekliyormuş sanki dün çarşıyı bir görmeliydin
Aksamada
domates corbasi
patlican guvec
pirinc pilavi
salata tursu var poffff
mutfaktan cikamiyom valla miracin yemekleri abisi ogunler yemekler
güzelmiş ellerine sağlık

midem bulanıyor uykum geliyor ağzımında hiç tadı yok
niyeki sarcım belki ilaçlardandır..
bebiş belirtileri Allah ım ne olur sara beydağlı ve bana tez vakit sağlıklı gebelikler ver tüm isteyenlere aminn... İçimden sana hamiş benzetmesi yapmak geçti inşallah öyle olursun inşallahhhhhhhh
aminnnnn,inşaallah hayırlısıyla...
e yımırtlamışsın işte kadın
inşallah canım inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız

şu an hamile olamam çünkü daha yeni bitti reglim ama inşallah bu ay hamile kalırız
innnnşaaalllahhhhh
Kekim pisti
corbamda
guvecimde
miraci uyutuyom
sonra salatami yaparim
pilav en son
Bir fincan nescafe ve bir dilim keki hakettigimi dusunuyorum
Eki Görüntüle 1451004
ellerine sağlık güzel görünüyor ama ben hiç kek sevmiyorum yaaa hiç yemem
ama sen ye haketmişsin tontişim

Ben dün fırında kirmizi biberli soganli çupra , pirinc pilo ortaya mevsim salata limonlu roka ve limonata yapmistim. Dünden pilav kaldi yanina ne yapsam bilmiyorum
bende dün barbunya ve pilav yapmıştım..pilavım bitti barbunyanın yanına bugünde makarna yaparım canım istedi,hemde yoruldum..yemek yapmamayı hakettiğimi düşünüyorum
Bir salata bile yapsan uyar ama sarimsakli kofte olmazzzzx
belki kadının canı istemiştir

çay içiyorumve hakettiğimi düşünüyorum
yaklaşık 10 gündür şekeri kestim çayı şekersiz içiyorum yani, ama çay içmek benim için bir keyif zaten 1 çay kaşığı şeker atıyordum oşekeri atıp çay kaşığını tıngırdatıp o sesi duymayınca pek keyfi kalmadı sanki

evet pilavın yanına ne yesem diye baktım hiçbirini canım istemedi pilav dursun dolapta yarın yerik

iyide canım belki idrar yolumdan yada çok kabızlıktan falan gelmiştir diye düşündüm görsen bi damla bile yoktu idrarın arkasına peçetede gördüm bidahada olmadı yumurtlamaya yormadım oyüzden sanmıyorum yumurtlama belirtisi olan akıntının içinde geliyor diyolar benim şimdiye kadar başıma hiç gelmedi öle bişey

Heeee haketmemissin totonu devir uyu anca
pilavin yaninamiiiiii sakami bu

Sulu bir yemek yap
olmadi tavuk kizart
kofte patates felan yap bir corba yap
ama fellah koftesi olurmu
biri bulgur biri pirinc

Bir salata bile yapsan uyar ama sarimsakli kofte olmazzzzx
ay sevoo alemsin valla tabiki pirinç pilavının yanına yapmıycam canım yemek istemedi pilavın yanına tarif bakıyodum netten değişik bişeyler yapıyım diye fellah köfte görünce ağzımın suyu aktı pilavdan vazgeçtim

canım kabızlıktansa tabiki yumurtlama değildir ama kabızlıktansa makattan kan gelir zaten..sen daha iyi bilirin tabii..

canım kabızlıktansa tabiki yumurtlama değildir ama kabızlıktansa makattan kan gelir zaten..sen daha iyi bilirin tabii..
yok idrarımın arkasından geldi neremden geldi anlayamadım akıntımlada gelmiş olabilir bi damla bişey bidahada olmadı bilemiyorum yani ama ogün inanılmaz kasık ağrısı çektim o yüzden idrar yolumdan diye düşündüm

sevoo bu fellah köfteyi ben günlerde falan yapıodum ilk defa yemek niyetine yapıcam yanına çorba yakışır diye düşündüm ama ne çorbası ?

bulgurum şişmiştir ben yapmaya gidiyorum döndüğümde çorba için fikir veren olur inşallah

saol tontis haaa

heeeeeeee

hayır canım pilavı yemicem 2 gün üst üste canım istemedi
fellah köftesini tek yapıcam çorbayla

once pilavin yanina ne yapim diye sordun sonra fellah koftesine karar verdim dedin
demedinki pilav kalsin kofte corba yapacam
sehriye olur yanina

sevoo bu fellah köfteyi ben günlerde falan yapıodum ilk defa yemek niyetine yapıcam yanına çorba yakışır diye düşündüm ama ne çorbası ?

BAFSSS ne zamandır yazackatım sana unuttum yine,ben seni ve hatta oğlunu rüyamda gördüm biliyomusun...
siyah saçlı,beyaz tenli,gözlerinde siyah yada kahverengiydi belirgin badem gibi gözlerin var hatta saçlarının önleri ortadan ayrılmıştı,hiç aklımda yokken nasıl oldu anlamadım rüya işte güya sen araba kullanıyorsun ben ve oğlunda arkada oturuyoruz..oğlun senden açık saçlı falan ama sanada benziyordu..kız rüyamdaki kadına benziyormusun acaba merak ettim gerçekten güzel çıtı pıtı bir hatundu...

saol tontis haaa

heeeeeeee

once pilavin yanina ne yapim diye sordun sonra fellah koftesine karar verdim dedin
demedinki pilav kalsin kofte corba yapacam
sehriye olur yanina
hee zaten oğlan okuldan geldi pilavı yidi iyiki ona güvenmemişim kız tarif sitelerine bakim dedim fikir için fellah köfteyi görünce vazgeçtimdi pilavdan hee kuskus edeyim şehriye usulü iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…