aaa Allah hayırlara getirsin nasıl bir rüyaydı iyi mi gördün yani? tarifin benziyor evet (güzel dışında) bide gözlerim küçüktür benim saçlarımı ortadan ayırıp göz rengim oğlumun benden açık saçlı oluşu falan doğru..anlatsana ne oldu rüyadaBAFSSS ne zamandır yazackatım sana unuttum yine,ben seni ve hatta oğlunu rüyamda gördüm biliyomusun...
siyah saçlı,beyaz tenli,gözlerinde siyah yada kahverengiydi belirgin badem gibi gözlerin var hatta saçlarının önleri ortadan ayrılmıştı,hiç aklımda yokken nasıl oldu anlamadım rüya işte güya sen araba kullanıyorsun ben ve oğlunda arkada oturuyoruz..oğlun senden açık saçlı falan ama sanada benziyordu..kız rüyamdaki kadına benziyormusun acaba merak ettim gerçekten güzel çıtı pıtı bir hatundu...
evet gözlerin çok iri değildi ama böyle çekikgibi güzeldi yani,kötü bir rüya değildi bayağıda oldu göreli sadece bir araba kullandığını gördüm arabanın arka koltuğunda ben ve senin oğlunda vardı hatta bir çocuk daha başkada bişey hatırlamıyorum...aaa Allah hayırlara getirsin nasıl bir rüyaydı iyi mi gördün yani? tarifin benziyor evet (güzel dışında) bide gözlerim küçüktür benim saçlarımı ortadan ayırıp göz rengim oğlumun benden açık saçlı oluşu falan doğru..anlatsana ne oldu rüyada
yaptım canım eşim araba yıkamaya gitmişti gelince çok acıktım dedi çorba yapmadım zaten köfte de çok yapmışım ekmek kadayıfıda vardı yanına çıkardım yedik bile zaten yaparsanız tavsiyem çorba yapmayın başlı başına doyurucu oluyor çorba olsa içemezdimevet gözlerin çok iri değildi ama böyle çekikgibi güzeldi yani,kötü bir rüya değildi bayağıda oldu göreli sadece bir araba kullandığını gördüm arabanın arka koltuğunda ben ve senin oğlunda vardı hatta bir çocuk daha başkada bişey hatırlamıyorum...
ne oldu yaptınmı köfteni..
Allah hayırlara getirsin inşallah diğer çocuk kimdi ki? benim face hesabıma gir bak bana nasıl bişeyiz :) gördüğüne benziyormuyum senin olsa bende bakmak isterdim seni çok merak ediyorum çünküevet gözlerin çok iri değildi ama böyle çekikgibi güzeldi yani,kötü bir rüya değildi bayağıda oldu göreli sadece bir araba kullandığını gördüm arabanın arka koltuğunda ben ve senin oğlunda vardı hatta bir çocuk daha başkada bişey hatırlamıyorum...
ne oldu yaptınmı köfteni..
heeeezoruna gidiyorsa artık sana sevgi sözcüklerimden söylemem
tontiş demem senin tontiş olduğunu göstermez
Beydosun face yok ama ozelden msj atip oglunla resmini yollayabilirsinAllah hayırlara getirsin inşallah diğer çocuk kimdi ki? benim face hesabıma gir bak bana nasıl bişeyiz :) gördüğüne benziyormuyum senin olsa bende bakmak isterdim seni çok merak ediyorum çünkü
evet canım bilerek büyük yaptımellerine saglik cok buyuk yapmissin salcasida az olmus
becerebilirmiyim ki? bi deniyimBeydosun face yok ama ozelden msj atip oglunla resmini yollayabilirsin
evet yaa gerçekten ikimizide görmüş sankiOglunu resmen tarif etmis tipatip
domates sosunu çok yaparsam ekşi oluyor salçayı yoğururken köfte malzemesinin içine katıyorum köfteleride bilerek büyük yaptım oğlan küçük yapınca yemiyor mesela mercimek köftesi yaptığımdada şekil verince yemiyor kısır gibi kaseye koyuyorum onunkini misafir gelecekse küçük küçük yapıyorum amaellerine saglik cok buyuk yapmissin salcasida az olmus
sen daha beydoşu tanıyamamışın kuzumbeydoşş ben sana fotomuzu özelden atmaya çalışacağım sende özelden seninkini yollasana bana
Niye ki?sen daha beydoşu tanıyamamışın kuzum
Bulgira az salca koysan rengi daha guzel olurdomates sosunu çok yaparsam ekşi oluyor salçayı yoğururken köfte malzemesinin içine katıyorum köfteleride bilerek büyük yaptım oğlan küçük yapınca yemiyor mesela mercimek köftesi yaptığımdada şekil verince yemiyor kısır gibi kaseye koyuyorum onunkini misafir gelecekse küçük küçük yapıyorum amayapmayalıda 2 sene rahat olduydu çok özlemişim
beydoşş ben sana fotomuzu özelden atmaya çalışacağım sende özelden seninkini yollasana bana
benim face hesabım yok canımAllah hayırlara getirsin inşallah diğer çocuk kimdi ki? benim face hesabıma gir bak bana nasıl bişeyiz :) gördüğüne benziyormuyum senin olsa bende bakmak isterdim seni çok merak ediyorum çünkü
ellerine sağlık
Ne zoruma gidecekkkk
he bencede,kız bu bizim sarımsaklı köfte değilmi,yoksa tek farkı yoğurt dökülmesimi ben hiç felleh köftesi yapmadım ama sarımsaklı köfteyi iyi bilirimellerine saglik cok buyuk yapmissin salcasida az olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?