he face im yokBeydosun face yok ama ozelden msj atip oglunla resmini yollayabilirsin
gerçektenmiOglunu resmen tarif etmis tipatip
evet yaa gerçekten ikimizide görmüş sanki
beydoşş ben sana fotomuzu özelden atmaya çalışacağım sende özelden seninkini yollasana bana
sen daha beydoşu tanıyamamışın kuzum
Bulgira az salca koysan rengi daha guzel olurkoca koca nenemde yapar
pehhhhhh atsinda isyan cikarayim burda
doğrumu bu sarımsaklı köftemi eğer öyleyse gerçekten büyük,büyük ve salçasız olmaz..Benlen iddalasma bafs lakin o kofte adananin koftesi
kiz bildigin bizim sarimsakli kofte istebenim face hesabım yok canım
diğer çocuğu bilmiyorum ama oda erkek çocuğuydu...
ellerine sağlık
he bencede,kız bu bizim sarımsaklı köfte değilmi,yoksa tek farkı yoğurt dökülmesimi ben hiç felleh köftesi yapmadım ama sarımsaklı köfteyi iyi bilirim
afiyet olsunnnnn ben az yiyom midem fazla kabul etmiyi kuculuyor sukuryimek yidik ağırlaştım ,çok kaçırdım beeeee
kalkıp çayları doldurayım..
yazııık adamcağızaUzumlu cevizli kek yaptim bir dilim yerim bende aksama abim gelecekbenim belalimda bu ayy birde hafta sonu sizdeyim diyor insan bir sorar musaitmisiniz evdemisiniz dedim pesssd
ilk defa Bi kekin böyle güzel olmuş. Resmini koyduğuna göreKekim pisti
corbamda
guvecimde
miraci uyutuyom
sonra salatami yaparim
pilav en son
Bir fincan nescafe ve bir dilim keki hakettigimi dusunuyorum
Eki Görüntüle 1451004
Benlen iddalasma bafs lakin o kofte adananin koftesi[/heee adananın köftesi olabilir nolmuş yani sonuçta gırtlak benim nasıl seviysem öyle yiyom hem az domates soslu hemde yoğurtlu üstelik yoğurduna sarımsak katılır ben katmadım mesela sadece sosuna kattım
heee sevoo sana atmamış bana attıBulgira az salca koysan rengi daha guzel olurkoca koca nenemde yapar
p.tesi Bi tane daha var diyodun kuşum onu sormuştumBasoo işi sormuşsun zaten kötü geçtiğini söylemiştim, arayacaklarını hiç sanmam.Bir yer daha vardı ama onunlada ben görüşmeye gitmedim.
yazııık adamcağıza
bacımın yanına gidiyom diye seviniyodur
bacısının ettiğine bak
ilk defa Bi kekin böyle güzel olmuş. Resmini koyduğuna göre
ayrıca peteeeenin üstü tozlanmış
kekinen nescafemi yinir
barime çay iç
heee sevoo sana atmamış bana attı
amaaaan Bi çay keyfimiz var beydoşçay içiyorumve hakettiğimi düşünüyorum
yaklaşık 10 gündür şekeri kestim çayı şekersiz içiyorum yani, ama çay içmek benim için bir keyif zaten 1 çay kaşığı şeker atıyordum oşekeri atıp çay kaşığını tıngırdatıp o sesi duymayınca pek keyfi kalmadı sanki
aaaa o ölürde resmini mesmini gostermezNiye ki?
booon oğlan erken uyudu evi toplayıp supurdumBasak napiyon kadin
Yarin gelin gormeye gidiyom hayirli olsuna
vırvırcıHicte bilem keklerim hep cok gozel olur
petegimde tertemizzz
ben nescafe severim keklen
abimide ne sen sor ne ben anlatayim
buyrun balıklama daldınız ama kime dedinizbacım ben yazın dondurulmuş embrıo alacam
koca koca yapıyorum oğlum küççük yapınca yemiyo lakin akşam bunuda zor yedirdim küçük olunca başka bişeye benzetiyor.mercimek köftesinide kısır gibi yiyor köfte şekline sokunca yemiyor.yukardada yazmıştım ama görmedin zaarrrr ..sevoo boyut değil işlev önemli tadı çok göseldi merak etme senBulgira az salca koysan rengi daha guzel olurkoca koca nenemde yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?